valóban az lesz. Ilyen gondja sincs sűrűn a vállogatottnak hogy ki kezdjen a jó formában lévő játékosok közül. Kár hogy nincs ilyen a védelmünknél is..Messa írta: Dzsudzsák csere lesz, ha minden igaz.
Dzsudzsák csere lesz, ha minden igaz.Lesy írta:Messa írta:Szevasztok csibészek!Csal tippelni szeretnék, hogy kb. ez lesz a válogatott alakzata, vagy nem...
----------------------------Fülöp--------------------------
Csizmadia------Juhász----------Vanczák-----Lőw-----
---------------------------Szélesi-------------------------
----------------------------Vass--------------------------
-----------Hajnal---------------------Gera---------------
------------------Buzsáky--------------------------------
---------------------------Huszti--------------------------
De hogy nincs igazi csatárunk, az szinte hihetetlen, merthogy Huszti balszélső középpályás. Mondjuk, annak örülök, hogy Huszti van.
És Dzsudzsák????????
Messa írta:Szevasztok csibészek!Csal tippelni szeretnék, hogy kb. ez lesz a válogatott alakzata, vagy nem...
----------------------------Fülöp--------------------------
Csizmadia------Juhász----------Vanczák-----Lőw-----
---------------------------Szélesi-------------------------
----------------------------Vass--------------------------
-----------Hajnal---------------------Gera---------------
------------------Buzsáky--------------------------------
---------------------------Huszti--------------------------
De hogy nincs igazi csatárunk, az szinte hihetetlen, merthogy Huszti balszélső középpályás. Mondjuk, annak örülök, hogy Huszti van.
Én is! Nagyon jó játékos, és én nagyon bírom a stílusát! Lehet, hogy ma összejött volna neki a gólszerzés!!!Oleguer írta: Viszont Lőw helyett Halmosit szívesebben látnám
Így van. Juhász az Anderlecht egyik alapembere, jó és megbízható teljesítményt nyújt.el fuero írta:Juhász stabil ember az Anderlechtben. Sportklubbon szokott lenni belga öf. és mindig végig játsza a meccseket.
Szerintem minden meccsen játszott eddig az Anderlechtben...Homér írta: Juhász Roland (Anderlecht), mostanában kevesebbet játszik, talán sérült.
Régebben nem játszott, mostanában szinte mindig kezdőHomér írta: Vaskó Tamás (Bristol City), itthonról kikerült, kinn nem emlékszem, mennyit játszik.
Huszti és Dzsudzsák mögött, csal védőként kaphat szerepet, tehát nincs miről beszélniHomér írta:Joey ez nagyon bejött.
Oleguer: ahogy olvasgattam a kinti jelentéseket, ő sem védőt játszik most. Görög meccsen ha jól emlékszem középpályást cserélt és ott is játszott a helyén.
Halmosit kb annyira mondanám szélső védőnek mint Husztit!Ja,hogy Halmosi egy 0... Végülis te tudod.
Ja,hogy Halmosi egy 0... Végülis te tudod.Homér írta: A gáz az, hogy nincsen szélső védő Magyarországon, aki komoly bajnokságban rendszeresen játszik. Vanczák Vili pl. asszem a Görögök ellen alkotott maradandót. Huszti lett volna az ideális megoldás, de szerintem ő a középpályán fogja rugdosni a labdát, akkor meg maradna Vanczák meg Leandro.
A gáz az, hogy nincsen szélső védő Magyarországon, aki komoly bajnokságban rendszeresen játszik. Vanczák Vili pl. asszem a Görögök ellen alkotott maradandót. Huszti lett volna az ideális megoldás, de szerintem ő a középpályán fogja rugdosni a labdát, akkor meg maradna Vanczák meg Leandro.dr. Mezey írta:Bár sok minden nem tetszik, azért alapvetően nem vagyok Várhidi ellenes, de a Löw vajon mi a túrót keres a válogatott keretben? A Bundesliga 2-ból, ebben a szezonben 14 meccsel a háta mögött? Hogy megmutassa tud e még félpályáról öngólpasszt adni? Eddig a beválogatással nagyjából egyetértettem de ilyen alapon Sebők vili is jöhetne (azéert lehet ez már durva volt)