Sajnos így hogy már lezárult a Ronaldinho korszak, így meg lehet állapítani hogy Rivaldo sokkal nagyobb játékosa volt a Barcának mint Ronaldinho. Igaz nem nyert BL-t, de Rivaldo képes lett volna rá hogy BL-re vezesse a csapatot, csak akkor nem voltak olyan játszótársai mint R10-nek. SZERINTEM. De hozzá kell tenni hogy Ronaldinho rávert volna Rivaldo-ra, csak hát a hozzáállás. És úgy összességében lehet mondani hogy Rivaldo nagyobb játékos volt mint Ronaldinho. Bár Ronnie pályafutásának még nincs vége, nem sok esélyt látok arra hogy a Milanban megint elnyerje a "az egész futballvilág a lábaim előtt hever" formáját.
Rivaldonak hatalmas távoli bombái voltak. Az a balláb...hajajjjj

Ronaldinho viszont ha kellett lecselezte még a bírót is. A maga nemében mindkettő zseniális játékos, de én Rivaldo-t többre tartom mint R10-et.
És a Valencia elleni ollózós gólja...hát tényleg csak vetekszik vele Zizou BL-döntős gólja. De megelőzni nem tudja. Szerintem technikailag sokkal nehezebb volt kivitelezni ezt az ollót, mint azt a félfordulatos rúgást. Ezt most nem azért mondom mert a Real ezzel nyert, mert én imádtam Zidane-t. Öröm és élmény volt nézni azt ahogy játszik. Minden labdájának szeme volt. De azért több ilyen gólt látunk a futballpályákon mint olyan ollókat. Úgy levenni mellre hogy tökéletesen jó legyen, és utána meg így kilőni a rövid alsót, a kapufa mellett....hát jó adag mák is volt benne, mert ollót nem igazán lehet ilyen precízen helyezni, de akkor is hatalmas megmozdulás.