2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor lesz a temetésed,mint a Realnak azaz nemsokára ÁPR.10-énFIGO 2 írta:HALA MADRID!!!
nekem föl vette valaki(azt nem tudom hogy ki és milyen beosztású)és szintegyből tudta mi van és kérdezte a reklám-Barca meccs?és utána jött amit már leírtam(mennyi kérvény lesz!)Bodi írta: Maxi te az alkalmazottal tudtál beszélni?
Nekem már sikerült úgy végigizgulni egy meccset, h az felvételről volt. (Paraquay-Szlovénia) Ha NAGYON erős leszek, ki fogom bírni, h ne nézzem meg. Képzeljétek el! Négy (!) teljes órán át nem jöhetek fel majdd a netre, ha ezt el akarom kerülni, h megtudjam az eredményt....Blasko írta:Nekem van S2-m.Ha akarjátok irogathatok hogy mi történik a meccsen.![]()
BARCELONA
Úgy látom hogy te is olyan vagy mint Knézy.Szegény nyugodjon.Ha a csapatnak megy akkor minden jó és már a régi Dream Teamhez hasonlítod őket, ha nem megy akor meg mindenki [auto_cenzúra] és szarod szapulod a csapatot.aynas írta:így a büdös életbe nem leszünk nagy csapat
70 percen kersztül ember előny hát nem tudom még mit akarunk. ezekbe azért a reijkard is benne van, hogy így lekontrázzanak![]()
az a baj hogy nem rugjuk be a helyzeteket és ez megengedhetetlen ilyen szinten. ronaldinho megint nem csinált semmit. én kajak eladnám jó pénzért. eddig meccseeinek kb 10%-án mutatott valamit.
különben a sylvinho-val is mit karunk![]()
ja amúgy a reálnál elvileg a gravesen sem játszik sárga lapok miatt.
jövő héten nyerni kellene de ha megint 7-8 helyzetből tudunk csak gólt rúgni akkor [auto_cenzúra] lesz.
Azért óvatosan ezzel a "Ronaldinho-eladással"aynas írta:így a büdös életbe nem leszünk nagy csapat
70 percen kersztül ember előny hát nem tudom még mit akarunk. ezekbe azért a reijkard is benne van, hogy így lekontrázzanak![]()
az a baj hogy nem rugjuk be a helyzeteket és ez megengedhetetlen ilyen szinten. ronaldinho megint nem csinált semmit. én kajak eladnám jó pénzért. eddig meccseeinek kb 10%-án mutatott valamit.
különben a sylvinho-val is mit karunk![]()
ja amúgy a reálnál elvileg a gravesen sem játszik sárga lapok miatt.
jövő héten nyerni kellene de ha megint 7-8 helyzetből tudunk csak gólt rúgni akkor [auto_cenzúra] lesz.
Sztem nyerni fogunk,de ha véletlenül kikapnánk akkor sem lenne gáz.boggabor írta:Baromsag szerintem kikapunk, de utana a real sem fog tudni nyerni tegnap is szarok voltak csak gyenge volt az ellenfelretek írta:Ha nem nyerünk a Reál ellen nagy bajban leszünk...