4-2-re, úgy, hogy az elfántok vezettek 2-1-re.Gogeta írta:Höhö. Mennyire nyert a Ghána? Nem néztem a meccset.
Amúgy ajánlom neked a www.livescore.com-ot.

4-2-re, úgy, hogy az elfántok vezettek 2-1-re.Gogeta írta:Höhö. Mennyire nyert a Ghána? Nem néztem a meccset.
Szerintem Rivaldo úgy gondolta, hogy Egyiptomnak nincs olyan Afrika-feelingje.LG írta:RivaldoHa az arabok szted nem afrikaiak, annyi erővel mi sem vagyunk europaiak
Pont ezt akartam én is kérdezni....LG írta:
Amugy Egyiptom érthetetlen, h VBra miért nem tud kijutni, miért nem állják meg a sarat Europában a játékosaik, az ANK-n meg rendre oktatnak
Végülis akik négyet rúgnak Kamerunnak és Elefántcsontpartnak...Rivaldo11 írta: Egyiptom egy felfújt sz.r, akik nem annyira jók, mint ahogy az az ANK-kon kinéz.
Ha motiváltak lesznek Drogbáék, jó meccs lesz a bronzcsata. Egyiptom egy felfújt sz.r, akik nem annyira jók, mint ahogy az az ANK-kon kinéz. Vhogy a többiek leeresztve, kifáradva érkeznek, jobban igénybe vannak véve a sztárjaik. Egyiptom ezt használja ki.LG írta: Na, most asszem látunk egy kumma jo, igazmals bronzmeccset, támadofocival.
Amugy Egyiptom érthetetlen, h VBra miért nem tud kijutni, miért nem állják meg a sarat Europában a játékosaik, az ANK-n meg rendre oktatnak
Epp ez volt a baj, vezettek Song fekszik, Ghána támad a hazai (Ghánai) biztonsági ember berohan, kitudja milyen jelzőkkel ilette ott Songot.ozsimiki írta: Amúgy is,ők vezettek...nem őket sürgette az idő