Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mert messit 15 perce csak szabálytalanul lehet elválasztani a labdától. a meccs első négyötödében érdekes módon nem fújt be semmit messinek..El Madridismo írta:ezt most nem mondhatod komolyan, ez a szerencsétlen rögtön fúj, amint messihez hozzáérnek.barcaftcfan írta:Azért most már tényleg nem tudom, hogy a nekünk miért nincsenek olyan játékvezetőink, mint a Madridnak!?
Biztosbarcaftcfan írta:Akkor miért nem kaptuk meg a jogos 11-esünket, hogyha olyan jól fúj, mert a Real már biztos, hogy megkapta volna!El Madridismo írta:ezt most nem mondhatod komolyan, ez a szerencsétlen rögtön fúj, amint messihez hozzáérnek.barcaftcfan írta:Azért most már tényleg nem tudom, hogy a nekünk miért nincsenek olyan játékvezetőink, mint a Madridnak!?
Akkor miért nem kaptuk meg a jogos 11-esünket, hogyha olyan jól fúj, mert a Real már biztos, hogy megkapta volna!El Madridismo írta:ezt most nem mondhatod komolyan, ez a szerencsétlen rögtön fúj, amint messihez hozzáérnek.barcaftcfan írta:Azért most már tényleg nem tudom, hogy a nekünk miért nincsenek olyan játékvezetőink, mint a Madridnak!?
ezt most nem mondhatod komolyan, ez a szerencsétlen rögtön fúj, amint messihez hozzáérnek.barcaftcfan írta:Azért most már tényleg nem tudom, hogy a nekünk miért nincsenek olyan játékvezetőink, mint a Madridnak!?