2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
azért mert eddig legalább a szabadokat iszonyatosan pontosan lőtte. most már ezt sem. egy félidő alatt egyetlen sikeres passzt sikerült végrehajtania.mrmonster írta:Négy szabadrúgásból 3 sorfal, egy szöglet?!?!?! Szörnyű.
Miért engedik oda szabadot lőni? Rijkaard-nak kéne közbelépni.
Ritmus terén az a baj, h nem volt mit felvenni, legalábbis a mi részünkről, hát nemigazán volt pörgés. De ha lett volna se nagyon tudta volna szvsz. Z. Iván cikkeivel tudok egyetérteni teljes mértékben.Ronaldinho&Barca írta:Srácok azért ne kedjük ezt??? Hozom a dömperem és bezsállok énis akkor.. réemssek vagytok páran, először is nem Ronaldinhon ment el a meccs, talán ezzel egyetértetek velem. Másik hogy uyge sérülés után tért vissza és 10 percekkel nehéz formába lendülni, a kommentátor is megmondta hogy neki sok perc kéne, sok játék hogy belelendüljön. Ma nem kapott egy normális labdát... Nemtudta igazán felvenni a ritmust, a játéknak a pörgését... Várjunk még pár meccset, amikor majd nagynehezzen kezdő lesz...pár meccs és javulni fog. Én bízok benne! Hajrá Ronnie!!!
De te gondolom nem kapsz heti 100.000 eurót... ennyi pénzért, ha napi 20 órát kell futni akkor annyit fut le, nincs olyan hogy nincs kedvemgekkodan írta:Azt senki sem tudja:) De ha nincs kedvem futni, én sem futom le olimpiai-kvóta alatt a 100 métert....Fusson akit kergetnek?Rivaldo11 írta:De mitől lassult le???
Kérdezem huszonnyolcadszor.
Vissza kell szereznie az erejét, és minden ok. lesz.
Azt senki sem tudja:) De ha nincs kedvem futni, én sem futom le olimpiai-kvóta alatt a 100 métert....Fusson akit kergetnek?Rivaldo11 írta:De mitől lassult le???
Kérdezem huszonnyolcadszor.
Vissza kell szereznie az erejét, és minden ok. lesz.
Asszem nehezen találsz az elmúlt 5 évben egy akkora sikerpályát leírt játékost mint Ronaldinho..Ilyen gyorsasággal. 2002-ben robbant be a VB-n, utána eljött a PSG-től, spanyol bajnokság, aranylabda, BL-győzelem. Már vb-győztesként. Nem nagyon tudnék hasonló spirált mondani az elmúlt 10 évből. Talán Zidane-t. De mikor a francia ezt átélte, még nem a pályája elején volt. Sajnos ez a baj, a nagyon fiatalon beérett játékosok mostanában hamar elérik a motivációs maximumot. Régen egy támadó 28-34 között villogott, ma már a 17 éves Bojan válogatott kerettag, a nem sokkal idősebb Messi pedig a világ sztárja. Céronival egyetemben.Gomezinho írta:figyelj már ide akkor most KAkán a sor utána meg C:ronaldon elvileg KAkaá is megynert mindent ugyanennyi idős korára akkor????hmm???? ő neki is ennyi ?? kiégett?
Arra nem gondolsz, hogy esetlen 24-25 éves korára megnyert mindent a srác, a világ egyik legjobban fizetett játékosa, aki már most nyugodtan eléldegélne a lóvéjából haláláig, úgy, hogy maradna minden hétre még kaszinóra is? Talán érdemes elgondolkodni, hogy egy ilyen korban lévő, de már mindent megnyerő srácnak nem elég a formaromlásához az, hogy nincs ami tüzelje?Rivaldo11 írta:Mi az h. "rohamos öregedés"???Ezt még nem hallottam.
De abban igazad van, hogy lassú, és ólmos a mozgása. Sokszor elhangzik, hogy sokat kell még dolgoznia, hogy 90 perces játékos legyen. Mindez két dolog miatt lehet: 1. Nem edz rendesen( mondjuk ezt kizárom)
2. Vmi relytélyes betegség-amit elhalgattak a nyilvánosság elől- legyengítette a szervezetét.
Én még mindig hiszem hogy feljavul. Nálam szóba sem jöhet az eladása.
Rohamos öregedésnek indult, és addig kell eladni, amíg van ára! Banzema-t a helyére!Rivaldo11 írta:Elképesztő milyen gyengének tűnik. Kérdés megintcsak az, hogy MITŐL?