Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
21. század, a legendák velünk élnek.Szandi írta:T. VéTé!
töri tanár, valaki azt mondja, h igazgató helyettes, valaki a papra voksol, sokan a hittérítőt, mások politikust, egy szűk réteg szerint fodrász, vagy hentes, esetleg doppingellenőr, és sokan állítják, h növényekkel foglalkozolkertész vagy.
Ez a rész...Ordog írta:Nos, ez a műszaki suli ahova menni fogsz, nem egy főnyeremény hidd el. Kezdem a legfontosabb dolognál. Az egész iskola csak fiúkból fog állni. Az egyetlen nő akit látni fogsz ottléted alatt, az a 60 éves túlsúlyos matek tanárod lesz!!! Abból következően hogy csak fiúk lesznek(najó 1-2 jetit leszámítva) eléggé fog menni a buzulás minél többet lesztek együtt. Persze lesz előnye is ennek, hiszen a sok fingó, böfögő meg recskaversenyt nem fogod sosem elfelejteni :DDD Az osztálykiránduláson részegen vissza fogod sírni azt a napot mikor első helyre jelölted be azt a sulit![]()
Azárt az, hogy sokan állítják, miszerint kertész vagyok, nem lehet igaz. Ugyanis ezt a tényt a honlapon eddig csak egyetlen ember tudta, akinek privátban leírtam. Ő meg közkinccsé tette. Na, nem mintha gond lenne, vagy szégyellném. Nem, erről szó sincs, sőt! De, a priviben leírtakat nem szokás világgá kürtölni. Valaki mondott már ilyesmit. Na, mindegy. Akinek inge, kezdhet öltözködni.Szandi írta:T. VéTé!
Mi a foglalkozásod? Én azt mondom, h töri tanár, valaki azt mondja, h igazgató helyettes, valaki a papra voksol, sokan a hittérítőt, mások politikust, egy szűk réteg szerint fodrász, vagy hentes, esetleg doppingellenőr, és sokan állítják, h növényekkel foglalkozolkertész vagy.
Csak akkor válaszolj, ha nem dehonesztáló ez számodra!
a következőre énis megyek mármint speed.reSlither írta:Utóbbi pár napban kicsit visszaestem, jövőhéttől kezve meg jöhet a "méyrepülés" a suli miatt. (speed szervert 30.-ként fejeztem be)
Tanári diplomám van, de elhelyezkedni nem olyan egyszerű, így eredeti szakmámban a kertészetben dolgozom Szombathelyen, mint brigádvezető-helyettes. A vicc az egészben, hogy többet keresek, mint tanárként. A munkámat szeretem, nem keserít el, hogy nem tanárként dolgozok.Szandi írta:T. VéTé!
Mi a foglalkozásod? Én azt mondom, h töri tanár, valaki azt mondja, h igazgató helyettes, valaki a papra voksol, sokan a hittérítőt, mások politikust, egy szűk réteg szerint fodrász, vagy hentes, esetleg doppingellenőr, és sokan állítják, h növényekkel foglalkozolkertész vagy.
Csak akkor válaszolj, ha nem dehonesztáló ez számodra!