Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én hallottam, örülök is neki, még úgy is, hogy mostmár a Premier Ship meccseit is tudom nézni, hála a Diginek.Rajmó írta:Erről hallottatok már?![]()
Képernyőn a Championship meccsei
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=31540
tudom, hogy samsungsport meg minden, de végre egy kis angol foci
Igy van, nagyon durván cselezte át magát párxor 3-4 emberen simán. Sagna is nagyon élt a jobb oldalon. Adebayor meg beérte a portogál pötst.Game90 írta:Arsenal - Blackburn 2-0
G.: Senderos 4', Adebayor 90'
Állítólag Hleb rohadt jól nyomta. Majd megnézem az Arsenal TV-ben a meccset![]()
Jah, és 5 pontHétvégén meg FA-kupa, MU - Arsenal, S1 adja majd.
Dettó! Hihhetetlen volt h próbálkoztunk, de úgy jáccottunk mint általában ellenünk a kieső csapatok hátrányban! Azaz küzdöttünk de 1 góllal semmit sem érünk! Az X majdnem meglett de így szurkolni kell a blackburnenek! Király!Otthon égni,gyönyörű..nem láttam,mert tanultam,de ez akkor is siralmas..elmegy az Arsenal,kétlem,hogy ilyen teljesítménnyel befogjuk őket.. Evil or Very Mad
Igen nem katasztrófa, csak azért a vörösöknél is van pár jó játékos..Zozzy 5 írta:Azért ettől a City-től kikapni nem szégyen, tele vannak nagyon jó kis játékosokkal. Egy kisiklás mindíg benne van, ebből nem is lesz katasztrófa ha a kövi meccseiket tudják majd hozni.Ronaldinho&Barca írta:Hmm ez a 0:2 elég szégyen kicsit... főleg hazai pályán
Azért ettől a City-től kikapni nem szégyen, tele vannak nagyon jó kis játékosokkal. Egy kisiklás mindíg benne van, ebből nem is lesz katasztrófa ha a kövi meccseiket tudják majd hozni.Ronaldinho&Barca írta:Hmm ez a 0:2 elég szégyen kicsit... főleg hazai pályán
http://www.rojadirecta.com/messi1918 írta:Valaki megtudja mondani, hogy a "sopcast channel"-en, melyik cstornán és hanyas szám alatt tudok angol bajnokikat nézni?
Nem baj, ha csak egyik van, és az se ha mindkettő, csak légyszíves gyorsan!!!!
Poolnak már-már tétnélküli leszSlither írta:Háhá!![]()
Gyerünk City, még kettőt nekik.![]()
Fél óra és kezdődik egy jó kis uncsi rangadó.