Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem is.A. Gábor írta:Szerintem is jobb lesz mint Iniesta!Barcaforever írta:Rég láttam a fiút sajna.Ő csak berúgná azok a helyzetekenek a felét amit, Iniesta kihagyott.
Kapufája idénről sajna már neki is van, pedig még összesen nem játszott 90 percet,szal ebben nem vagyok olyan biztos...Barcaforever írta:Rég láttam a fiút sajna.Ő csak berúgná azok a helyzetekenek a felét amit, Iniesta kihagyott.
ezek a meccsek vannak még hátra:ronaldo írta:Vki nem tudná leirni a csoport állását?
Most olvasom h. tegnap volt az Argentina - Uruguay meccs 0-0 lett. A Brazilok meg kikaptak Columbiától 1-0-ra. Kiélezett küzdelem várható ha csak az első 3 jut ki a VB-re.HAnonymus írta:Hajnalban volt Argentina-Chile meccs, most nem nagyon áradoztak Messiről, 1-1 lett a vége úgy hogy az argentinok vezetttek és Messi passza eldönthette volna a meccset, csak megpattant egy göröngyön és nem jutott el a címzetthez... Azt írták hogy ez volt ez egész torna eddigi legjobb meccse. Mindkét csapat esélyes még a VBre való kijutásra.
Huhu, az rossz meccs nem lehet!HAnonymus írta:Az utolsó meccs az dél-amerikai idő szerint február hatodikán (az nálunk február 7, hajnali két óra) lesz, mééééégpedig egy Brazil-Argentin...
Ja, és ez lenduletet ad neki majd a Barcába is!HAnonymus írta:Hát gólkirály sajna az nem lesz, mert van egy kolumbiai gyerek, úgy hívják hogy Hugo Rodallega, aki nagyon szórja a gólokat, az utolsó meccsén is rúgott kettőt, így már nyolcnál jár. Arról nem is beszélve, hogy Messi győztes gólja megpattant egy védőn, és azt meg öngólnak adták. Úgyhogy erről szerintem letehetünk... Viszont megint ő lett a meccs embere, és az összefoglalóban végig az ő helyzeteiről beszéltek... A tornagyőzelem, és vele a nemzetközi elismerés azért szerintem meglesz.