2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Most voltam kint nem rég a Valladolid elleni mecsen , és a 48 euros jegyet a szálodában vettem , mert volt ilyen lehetőség és igy biztosra mehettem , de igy 65 eurot kértek érte. A pénztáraknál mecs előtt valóban csak a legfelső szektorokba lehetett jegyet kapni. Szóval neten rendelni elővételben olcsóbb 20%al ugyhogy szerintem az a jó. A legjobb persze a kamera szemszögéből , meg azzal szemben , de az árat nézve jobban megéri a kapuk mögé , és én kb 6-8 hejen ültem a meccs alatt teljesen össze vissza , mert ha nincs teltház akkor senkit se érdekel hol ülsz. A végén próbáld ki hogy oda ülsz a szöglet zászlóhoz , karnyujtásnyira állnak tőled szögletkor , nagy élmény , plus mindig oda szaladnak ki gólörömkor.dickricsi írta:Sziasztok,
2 haverommal kimegyünk a Barcelona-ban megrendezésre kerülő vízilabda Euroliga négyes döntőjére, május 9-10-én ahová a Vasas vízilabdacsapata is bejutott. Már régóta szeretnék kijutni Barca meccsre, de még nem sikerült összehozni. Minthogy 11-én játszik a Barca otthon a Mallorca-val, maradunk még egy napot, hogy láthassuk kedvenc csapatomat élőben.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy érdemes-e előre jegyet rendelni az interneten (és ha igen, akkor hol tudjuk ezt megtenni) vagy elég, ha a helyszínen próbálunk venni, (gondolom előrendelve jóval drágább) illetve, hogy hová érdemes jegyet váltani, ahonnan jól lehet látni.
Üdv: DR
képekkel megtudnál dobni minketNagyimi írta:Vasárnap voltam a Villarreal elleni meccsen...
kincsi01 írta:Helló!
Segítségetek kérném!
Április 6. Barcelona- Getafe meccsre szeretnék jegyet rendelni az interneten,a kérdésem az melyi szektorba vásároljak jegyet? Lateral 1 .,2. sor 67euro vagy jó a kapu mögötti szektor 48 euróért? Hol nincs "kemény mag"?
Családdal mennék ugyanis.Köszönöm!
Szerintetek eltolhatják az időpontot vasárnapról?(Day and time unconfirmed)
Köszönettel!
Valóban,kézenfekvő lett volna utánanézni a hivataloson
Kössz! Remélem jövő héten el tudok csípni egy edzést.Z. Iván írta:Az időpont változó, de többnyire 10-11 óra felé A 10-es kezdés a gyakori, de ha előző nap meccs volt pl, akkor 11 előtt nem dugják ki az orrukat![]()
A Miniestadiban pedig csak ritkán van edzés, a stadion mellett vannak, egyszerűbb is nekik, mert a stadion alagsorán keresztül eljutnak oda gyalog, míg a Mini-ig autózni kell, ha nem akarják a nyakukba a rajongó tömeget
Már nem tudom pontosan hol, de ezek közül vmelyik:fz9999 írta:Megkérdezhetem melyik oldalon rendeltél 2 honappal meccs előtt jegyet ? A hivatalos oldalon tuti hogy csak a MEMBER-k rendelhetnek akármikor, "átlagamberek" csak 30 nappal a meccs előtt...El Payaso írta:Mi tavaly voltunk, és mi is neten intéztük a jegyeket, de vagy 2 hónappal előtte, és simán tudtunk rendelni 5 jegyet.
köszi mindenkinek a segitséget és a javaslatokat