2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
mypeter írta:Nem tartom jó ötletnek.
1. Henry formája javul, mindig benne van a gól
2. Ő brusztolós, visszajövős, sokkal inkább, mint Eto'o, Dinho, vagy akár Messi. És ma erre lesz szükség.
3. Brit ligában edződött vagy 10 évig. Jobban tudja mit kell csinálni e Celtic ellen, mint bárki más
orska írta:Megmondom ősztíntén én ma a Celtic ellen Titi-t padoztatnám. Ha két csatáros játék lesz, akkor Eto'o és Messi, ha a megszokott három akkor még Ronnie is kezdene. He Ronnie elfárad akkor jöhetne Titi.
orska írta:Megmondom ősztíntén én ma a Celtic ellen Titi-t padoztatnám. Ha két csatáros játék lesz, akkor Eto'o és Messi, ha a megszokott három akkor még Ronnie is kezdene. He Ronnie elfárad akkor jöhetne Titi.
henry megteszi a kötelességét, lő gólokat, és ad gólpasszokat. a mérlege egész jó, nem volt olyan drága, úgyhogy a galaktikus igazolásokkal már csak ezért is hülyeség összekötni.don gamper írta:Személy szerint nagy rajongoja voltam az Arsenalos
Henry játékának.Ugy gondoltam hogy csodás dolog lenne
őt gránátvöröskék mezben látni játszani.de ugy látom ez az
igazolás Laporta enyhe megalomán projektje volt
talánüzenet madridba,ill a világnak lám mi is meg tudunk venni bárkit ha akarunk.DE 1 30 éves,sérült,sztem zenitjén tullévő játékost
hiba volt idehozni.Mert egy Henry tól ne az legyen már a mérce hogy lőtt
eddig 10 golt
te vagy a fórum leggyengébbje. hatalmas baklövés volt a regisztrációd. szánalmasan gyenge teljesítményt nyújtasz.Varga Tamás írta:Miért, a pályán van? Én, nem vettem észre. Szerintem, még nem is ért labdába. Hatalmas baklövés az ő leigazolása. Deco és ő a leggyengébbek. Szánalmasan gyenge teljesítményt nyújtanak, egy jobban játszó Barcelonában.lionelmessi19 írta:Na most aztán középcsatár.
azonkívül, hogy képtelen helyezkedni, tulképp elmondhatjuk róla, hogy néha fut.
Nem tudom, év elején is nagyon keveset játxott középen, sokxor maga Rijkaard szólt rá, h huzodjon ki szélreOvaMind írta:Tipikus fórum-hozzáállás, hogy "Henry középcsatárt akar játszani" cikk megjelenik, és mindenki elkezdi Rijkaardot szidni, miért nem ebben a szerepkörben játszik.
Nyilván azért, mert nem vált be befejező csatárként, Eto'o helyetteseként az első félévben, csak ezt néhányan úgy tűnik, elfelejtették már. A bal oldali támadó posztjára pedig még mindig ő a legmegfelelőbb ember (Dinho formán kívül, Dos még éretlen), középen pedig Eto'o helye elvitathatatlan.
Ritkán mondok ilyet manapság, de ebben a témában igazat adok Rijkaardnak.
Azért a gólon és a gólpasszon kívül semmit sem mutattak még.Ordog írta:Ez telitalálat volt VT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Henry gól, Deco gólpassz... nem is akármilyenek:DDD Ha csöndben maradtál volna............................![]()
![]()
hát ez kész
Azér néha gondol egyet és lő egy-két gólt.Varga Tamás írta:Miért, a pályán van? Én, nem vettem észre. Szerintem, még nem is ért labdába. Hatalmas baklövés az ő leigazolása. Deco és ő a leggyengébbek. Szánalmasan gyenge teljesítményt nyújtanak, egy jobban játszó Barcelonában.lionelmessi19 írta:Na most aztán középcsatár.
Mondtamvolt, nem tud helyezkedni. Úgy nem lehet támogatást kapni. Szépgól.Aprieto írta:Mintha olyan baromnagy támogatást kapna hátulról.
Miért, a pályán van? Én, nem vettem észre. Szerintem, még nem is ért labdába. Hatalmas baklövés az ő leigazolása. Deco és ő a leggyengébbek. Szánalmasan gyenge teljesítményt nyújtanak, egy jobban játszó Barcelonában.lionelmessi19 írta:Na most aztán középcsatár.
Egy a baj, ma nincs Eto'o...OvaMind írta:Tipikus fórum-hozzáállás, hogy "Henry középcsatárt akar játszani" cikk megjelenik, és mindenki elkezdi Rijkaardot szidni, miért nem ebben a szerepkörben játszik.
Nyilván azért, mert nem vált be befejező csatárként, Eto'o helyetteseként az első félévben, csak ezt néhányan úgy tűnik, elfelejtették már. A bal oldali támadó posztjára pedig még mindig ő a legmegfelelőbb ember (Dinho formán kívül, Dos még éretlen), középen pedig Eto'o helye elvitathatatlan.
Erre nagyon mást nem is lehet mondani, mint hogy ámen.OvaMind írta:Tipikus fórum-hozzáállás, hogy "Henry középcsatárt akar játszani" cikk megjelenik, és mindenki elkezdi Rijkaardot szidni, miért nem ebben a szerepkörben játszik.