Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Félidő. Sztem ha a Madrid nem talál egy gólt a 2. félidő elején, még az egyenlítésért is nagyon meg kell küzdenie. Egy x-et aláírtam volna a meccs előtt, de most már nem fogadom el sevillai barátaim!!!Los Banditos írta:Nem kell még ennyire örülni, 90%, hogy nyerni fog a Madrid![]()
Ezért ez a Zaragoza nem vmi acélos idén. Bár tőlünk minden kitelik idegenben.Alessandro írta:Hát van egy olyan érzésem,hogy ma a Barca simán kikap a Zara-tól.
Na ez a meglepetés 2-1mrmonster írta:Nem gondoltam volna hogy a Betis egyenlíteni tud, de sikerült a semmiből... Reméljük a legjobbakat.![]()
Azért egy metzelder sérülése nem u.a. mint egy messi vagy samu.Poreko írta:A Realnak már nagyon régóta vannak ilyesfajta problémái, azt hittem, számotokra (számodra, bocs az általánosításért) ez világos, főleg, hogy viccelődtetek is Heinzevel, Pepével, Saviolaval, Robbennel és Metzelderrel, hogy a szerződésükben biztos volt egy cikkely az évi vizitdíj igényükről.dr. Mezey írta:Nem vagyok kárörvendő, de kezdenek jönni a sérülések a reálban is, azért hosszú távon úgylátszik ilyen szempontból kiegyenlítődnek az esélyek. Remélem a hét végére 5 pont lesz csak a hátrány.
Ilyen téren teljesen kiegyenlített a helyzet, a Barca jórészt a támadóit kell, hpgy nélkülözze, a Real meg a középpályáról pár embert (eddig azért itt volt elég a hiányzók ellenére), és a védősor, ami a Clasicó előtt-óta még mindig nem tudott rendesen felállni (Sergio-Pepe-Canna-Heinze).
U.I.: Nem hiszem, hogy ilyen szinten ez gondot jelenthet ilyen játékosállományokkal, mivel a keretlétszám még megvan mindkét csapatnál.
Jaj de nagy itt az elkeseredettség!!!!!!Ordog írta:Egyetértek!!davi10 írta:Nem feltűnő h kupákban állandóan veszít a Real, Bajnokságban meg elsők?Sztem valami Bunda van a háttérben...![]()
![]()
![]()
![]()
Azért azt is nézd, hogy nálatok hány kulcsjátékos hiányzott hosszabb-rövidebb ideig. Nálunk szerintem több ilyen volt.Poreko írta:
A Realnak már nagyon régóta vannak ilyesfajta problémái, azt hittem, számotokra (számodra, bocs az általánosításért) ez világos, főleg, hogy viccelődtetek is Heinzevel, Pepével, Saviolaval, Robbennel és Metzelderrel, hogy a szerződésükben biztos volt egy cikkely az évi vizitdíj igényükről.
Ilyen téren teljesen kiegyenlített a helyzet, a Barca jórészt a támadóit kell, hpgy nélkülözze, a Real meg a középpályáról pár embert (eddig azért itt volt elég a hiányzók ellenére), és a védősor, ami a Clasicó előtt-óta még mindig nem tudott rendesen felállni (Sergio-Pepe-Canna-Heinze).
U.I.: Nem hiszem, hogy ilyen szinten ez gondot jelenthet ilyen játékosállományokkal, mivel a keretlétszám még megvan mindkét csapatnál.
Sztem benne van az amerikai hadsereg isdavi10 írta:Nem feltűnő h kupákban állandóan veszít a Real, Bajnokságban meg elsők?Sztem valami Bunda van a háttérben...![]()
![]()
![]()
![]()