2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Vito írta:a passza, a tizi tényleg mestermunka volt.
ami zavar: labdaátvétel után hátat fordít a védőjének, fedezi a labdát és megáll. tegnap is ennyire futotta. álló helyzetből nem lehet futballozni, pláne nem egy támadónak.
ezzel együtt egészen addig bízok a feltámadásában, amíg Barcelonaban játszik.
Varga Tamás írta:A szívemből szóltál, teljesen igazad van. Sajnos, egyre kevesebben vagyunk itt a honlapon, akik ezen a véleményen vagyunk!
A szívemből szóltál, teljesen igazad van. Sajnos, egyre kevesebben vagyunk itt a honlapon, akik ezen a véleményen vagyunk!Rivaldo11 írta:Szerintem is jól mozgott. Nagyon remélem, most már kezdeni fog. Az a véleményem, hogy valószinűleg-valamely oknál fogva-nem volt olyan erőállapotban kondicionálisan, hogy 90 percet játszon. De csak az érdekeség kedvéért, hogy nagyjából mi is történt Vele :
1. Dinho játéka egyre lassabb, lomhább lett. Elmaradtak a cselek, könnyen elválasztották a labdától. Egy csomó jogtalan kritika is érte(elhízás). Ennek ellenére tavaly a góljaival húzta a csapatot előre.
2. A most futó idény elején sem lett jobb a helyzet. Lassúság, oda a robbanékonyság...ugyanakkor a hírek arról szóltak, hogy edz rendesen. A gólok is elmaradtak, szinte csak pontrúgásokból volt eredményes.
3. Elkezdett kimaradni a csapatból. Padra szorult, majd Rijkaard kijelenti, hogy NAGYON SOKAT KELL DOLGOZNIA,HOGY ISMÉT 90 PERCES JÁTÉKOS LEGYEN. Ez egy rejtélyes mondat volt. Mi történt a háttérben???
Pár alkalommal írtam, hogy esetleg vmi betegség lehet az oka a lelassulásának. A motiválatlanságot, meg hogy "elvitte a csillogás", jellegű felszines magyarázatokat kizárnám. Ez nem indok a lassúságra. Ha sikerül ennek okát megfejteni, visszakapjuk Dinhot. Reméljük elindult azon az úton, amelynek végére ismét 100%-os erőállapotba kerül. Aki távol akarja látni őt a csapattól, az elfelejti, mit is tett értünk. Ronaldinho még nem a múlt, és ezt be is fogja bizonyítani!
Az már annál inkább, hogy elhitte, hogy Ő a legjobb. Ez igaz is... volt. De egy idő után, ha edzések helyett reklámforgatásokra jár, és csak a mezét viszi ki a pályára meglátszik. A fizikumán meg főleg.Rivaldo11 írta:A motiválatlanságot, meg hogy "elvitte a csillogás", jellegű felszines magyarázatokat kizárnám. Ez nem indok a lassúságra. Ha sikerül ennek okát megfejteni, visszakapjuk Dinhot. Reméljük elindult azon az úton, amelynek végére ismét 100%-os erőállapotba kerül. Aki távol akarja látni őt a csapattól, az elfelejti, mit is tett értünk. Ronaldinho még nem a múlt, és ezt be is fogja bizonyítani!
Én meg indulok az amerikai elnökválasztáson, úgy hogy közben a Barcelona edzője leszek, és még a MUban is focizok közbe.Messa írta:Éppen most olvastam a tegnapi újságba, hogy C.Ronaldot odaadják a Lyonnak Benzemáért, és Hatim Ben Arfáért
állitolag msot téged akar a barca leszerzödtetni mert ők is ugy gondolják h egy kalap 'mit is' ? se ér már ronaldinho ugyh itt az idő mutasd megKarashu írta:Teljes mértékben egyetértek LG-vel (sajnos), mert a Betisnek lőtt 2 gólja után se javult semmit! Itt az idő, hogy Karim Benzema átvegye a helyét már végre a csapatban! Egy jó meccs közel sem jelent visszatérést!
Így van, teljes mértékben egyetértek Veled. Amikor beállt, teljesen megváltozott a csapat játéka. Mozgékonyabb és határozottabb lett. A 20 perc alatti teljesítményével nálam, Milito után a legjobb a csapatban. Csak így tovább! Én bízok Benned! Forca R10!Ronaldinho&Barca írta:Egyész más a csapat, ha ő a pályán van. Öröm volt nézni a megmozdulásokat... és egy megújult, és régebbi Ronaldinhot láthatunk hamarossan szerintem. Azt a helyzetet háát.. Messi is kihagyta a tizit pár meccse.. ez van.. Talán ha többet játszik Ronnie mostanába akkor simán meglett volna.. Remélem BL-ben kezdő lesz és összeáll a Messi Eto'o Ronaldinho hármas.
Hányszor mondtuk már ezt az elmult 2 évben, de mindig újra, és újra csalódnunk kellett. Örülök, h még biztok benne, és sajnos már nem tudokgnorbert írta:Az is meglesz.
Dinho ma (ill. tegnap) visszatért. Vízválasztó tizi volt a mai (ill. tegnapi).