Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.17. 12:02:57

nemtudom én Zomborit és Nyilasit szeretem nagyon!!!őket öröm hallani!!próbálnak semleges maradni!!egyik csapatot sem alázzák le a szurkolóik előtt!

A szakkommentárokról folyó beszélgetést a megfelelő topikban folytassátok, minden további ilyen hsz-t törlök.
S.
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.02.17. 12:00:58

Én részemről a Barca mindíg megérdemelten nyer :D De hegyi télleg nem oda való menjen vissza a hegyekbe vagy valami :D de ne őt ültessék oda
Kép
Més que un club
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.17. 11:56:28

Egyetértek ami Hegyit illeti. Nem is azzal vitatkoznék amit mondott, hanem azzal, ahogyan mondta. Abszolút nehezen viselte a győzelmünket, szinte hisztizett. Ugyanakkor abban igaza volt, hogy érdemtelenül nyertünk, de mondom, nem is ezzel volt a baj, hanem a "csomagolással".
Rivaldo-A Legnagyobb.
Dave87
Capitá del Barça

2008.02.17. 11:52:30

Teljesen egyetértek Visca írásával. Nem is akartam megnézni, meghallgatni Hegyi Úr tanárkodását a meccs után, de persze nem bírtam ki, mondván, hátha most más lesz.
Tényleg mákunk volt, lehet, hogy nem érdemeltünk győzelmet. Na de az, hogy minden egyes támadásunkat lefikázza, Henry gólját érvénytelennek minősíti, egyértelműen a Zaragoza elszalasztott győzelméről és mezőnyfölényéről beszél, mutatja, hogy finoman szólva sem szereti a Barcát, de ezt egyébként már az Élő közvetítések topicban is megírtam, ami ugye még a meccs vége és a szakértő úr "értékelése" előtt volt.
Egyedül Ronaldinho perdítését és egy passzát méltatta valamire, aki ismeri Hegyi Iván, pontosan tudja azt is, hogy "merő véletlenségből" miért pont ez a két megmozdulás ért valamit is (szerinte) az egész meccsen bemutatott játékunkból: mert megőrül a brazilokért! Ennyi. Ha nem egy brazil csinálta volna, talán észre sem vette volna.
Nem őt kéne beültetni egy ilyen meccsre. Nem vitatom a szakértelmét, de ugyanennyire fontos az is, hogy pártatlan legyen, és korrekt. Amit az egyik oldalon gyönyörűnek ítél, azt vegye már észre a másik csapat játékán is!
Aki nem látta a meccset, és csak a 90 perc utáni studiobeszélgetést hallotta, méltán gondolhatja azt, hogy még az 1 pontnak is örülhetünk, annak is csak a szerencsénk miatt! Szerintetek ez így van? Mert én nem így láttam.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.17. 11:47:40

szerintem töb besélyt nemkapunk már!!vagy most nyomulunk rá a MAdridra vagy soha és eluszik a bajnoki címünk!!2 hete és most is megvolt a legetőség hogy előrébb lépjünk!!most sikerült!!!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.17. 11:45:14

Azt én sem szeretném, ha az jönne le Laportáéknak, hogy ez egy kiharcolt, kiszenvedett győzelem volt. Nem. Ez egy ajándék volt. Épp ezért tartom azt amit rögtön a meccs után írtam, és amit később Hegyi is mondott: Ha egy ilyen érdemtelen győzelem nem lendít át a holtponton, akkor semmi. Ez a sors ajándéka volt.
A játékunk pedig kilátástalan.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Brasil
Barça B

2008.02.17. 11:24:59

hiába volt ajándék 11-es, az a lényeg, hogy győzni tudtak! már csa 5 pont a hátrány, ezt be lehet hozni. csak azt nem értem, hoy ronaldinho miért nem volt kezdő? mi van ezzel a f*** rijkaarddal? mindegy. legalább egy 11-est bevágott! egyébként giovannit miért fikázzák? még csak 18 éves. miért várnak tőle csodát? én jobban csípem, mint a bojant! messivel mi van? megcsípte a bolha?
visca el barca
Presidente del Barça

2008.02.17. 11:02:55

Varga Tamás írta:Sajnos, kevés ilyen korrekt és hozzáértő futball-szakíró van széles e hazában, mint Hegyi Iván.
:D ha-ha-ha. nálam ez volt eddig a hét mondata :D majdnem a humor topicba másoltam be :D

az, hogy hozzáértő azt nem vitatom, de az, hogy korrket? :D ez az ember egy akkora nagyadag [auto_cenzúra], ganéj, mocskos üledéke a mai magyar "ujsagirasnak", hogy csak na (nem a tegnapi esetre gondolok, mert nem is láttam):D és vitatkozhatsz velem, de el sem olvasom az esetleges reagalasodat :D

csak nem rokonok vagytok? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.02.17. 10:34:27

Nemtudom de tiszta drámaként fogjátok fel hogy győztünk idegenbe...
Jó-jó benne volt a bíró, stb...stb.. de győztünk, nekünk is lehet néha kis szerencsénk, nem mozgott tökéletessen a csapat, de bíztató volt az amit tegnap láttunk sztem.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
shearer09
Barça B

2008.02.17. 10:16:34

Ez a Frank most mi a 'mit is' ? akar? Azt akarja hogy elküldjék?

Hogy lehet hogy ott ül a padon Ronaldinho és az a [auto_cenzúra] Dos Santos meg játszik? És lehet hogy Messi nem játszott jól de Ronaldinhoval jól tudott mindíg is játszani, azért nyertek meg mindent, ÉS MIT CSINÁL FRANK? lehozza mikor beáll Roni.

Egyszerűen olyan lépései vannak, amik érthetetlenek.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.17. 10:12:52

haze71:
Ugyanazt, csak Te más szemüvegen át nézted.
Xavi, Márquez és Henry esetében erőteljesen vitatkoznék veled.
Xavi igenis megbízhatóan, hasznosan játszott. Márqueznek voltak hibái, de egy meccs alapján nem kellene a náthásba küldeni. Titi pedig hozta, amit kellett - a 2. félidőben. Az elsőben a gólon kívül sokat nem tett hozzá a játékhoz. É s, én Abidal esetében sem vagyok olyan negatív véleményen, mint te. Ettől függetlenül, szerencsénk volt, és nem biztos, hogy az a csapat nyert, amelyik jobban megérdemelte. De, ilyen a futball.
Kép
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.02.17. 10:10:35

Jó hogy mindenki mást ír ugyanarról a meccsről, mindenesetre senki nem játszott tőlünk jól ennyi a tömör vélemény.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
haze71
Entrenador del Barça

2008.02.17. 10:07:00

haze71 írta:Ekkora mákot! Megérdemelnénk ezzel a teljesítménnyel a bajnokságot? A 70. percben volt az első tizenhatoson kívüli lövésünk. (A 72. percben pedig az utolsó) Részletesen:
Valdes: Jól teljesített, de az egyetlen hibájából (rossz kifutás) gól kaphattunk volna.
Abidal: Nem tud beadni, pedig ez egy szélső hátvédtől alap. Nam BArca szint.
Marquez: Rossz belépők, rengeteg eladott labda, az ő embere volt a meccs legjobbja. Katasztrófa!
Milto: Az egyetlen elfogadható teljesítmény.
Puyol: Hatalmas lelkesedés, jópár hibával. Átlagos, elfogadható teljesítmény.
Edmilson: Élete legrosszabb meccse volt. Még most is fogom a fejem...
Deco: Játszott? (a gólpassz szép volt)
Xavi: Inieszta hiányában több volt az előrejáték, jóval több hibával, mint mikor alibi hátrapasszokkal operál.
Dos Santos: Labda nélkül jól küzd! Felejtsük már el, hogy sztár lesz!
Henry: Egy gól és más semmi. Pedig a posztján játszott...
Messi: Sikerült beleszürkülni a mezőnybe. Elfelejtett cselezni?

Egész meccs alatt görcsben volt a gyomrom az impotens játékunk láttán. Mikor lesz végre irányítója a csapatnak? Hogy tudunk a másodikak lenni?
Bízzunk a szebb jövőben!
Ronaldinho&Barca írta:Nah akkor egy kis összegzés:)
Henry egész jól mozgott, bár a gól után nagyon nemcsinált semmi egetverőt. De ezt tőle megszokhattuk. Véleményem fennttartom hogy Gio és Messi nemfér el a pályán egyszerre. Messi nemtud érvényesülni így, nemtudja Giot játszatni, azaz tudja csak 5 méterről nem a kapusba kéne a lasztit bevágni...
Messi kicsit szürkén mozgott, de így is voltak jó megmozdulásai.
Touré, Edmilson, Xavi, Deco szerintem jó meccset játszottak. Talán Touré volt kicsit halványabb, bár azt a füttyszót amit kapott nemcsodálom miatta. De összevéve egész jól játszottak.
Védelemben talán Márquez volt forrófejű pár megmozdulásnál, de őt nem bírálom, belefér ez még, év eleje óta meghatározó emberünk.
Valdest had ne mondjam, szokás szerint a legjobbakat hozta, a gólról sajnos nem tehetett.
És végül Ronaldinho, amiután beállt az egész játék megváltozott, öröm volt nézni, a semmiből olyan passzt adott... és végül eldöntötte a meccset.
Ha azt a Puyol féle passzt bepöccinti sztem Rijkaardot egyből elküldték volna...
Jó a játékunk, biztató a bajnokság is 5 pont hátrányban, és egy nagyon erős, jó csapattal mehetünk BL nyolcaddöntőre. :)
Most mondjátok meg, nem ugyanazt a meccset néztük?
ZsottaFCB
Jugador del Barça

2008.02.17. 09:56:22

Bocs tom hogy ez nem ide tartozik de én kipróbálnám a 4-4-2-t

Valdés

Zambrotta Puyol Milito Abidal

Messi Iniesta (Toure)Xavi(Deco) Ronaldinho

Henry Eto'o

Cserepad:Pinto,Sylvinho,Dos Santos Krkic,Edmilson,Guddi
Drum and Bass makes my heart beat...

Barcelona! Mindenek felett!

Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.02.17. 09:46:19

Nah akkor egy kis összegzés:)
Henry egész jól mozgott, bár a gól után nagyon nemcsinált semmi egetverőt. De ezt tőle megszokhattuk. Véleményem fennttartom hogy Gio és Messi nemfér el a pályán egyszerre. Messi nemtud érvényesülni így, nemtudja Giot játszatni, azaz tudja csak 5 méterről nem a kapusba kéne a lasztit bevágni...
Messi kicsit szürkén mozgott, de így is voltak jó megmozdulásai.
Touré, Edmilson, Xavi, Deco szerintem jó meccset játszottak. Talán Touré volt kicsit halványabb, bár azt a füttyszót amit kapott nemcsodálom miatta. De összevéve egész jól játszottak.
Védelemben talán Márquez volt forrófejű pár megmozdulásnál, de őt nem bírálom, belefér ez még, év eleje óta meghatározó emberünk.
Valdest had ne mondjam, szokás szerint a legjobbakat hozta, a gólról sajnos nem tehetett.
És végül Ronaldinho, amiután beállt az egész játék megváltozott, öröm volt nézni, a semmiből olyan passzt adott... és végül eldöntötte a meccset.
Ha azt a Puyol féle passzt bepöccinti sztem Rijkaardot egyből elküldték volna...
Jó a játékunk, biztató a bajnokság is 5 pont hátrányban, és egy nagyon erős, jó csapattal mehetünk BL nyolcaddöntőre. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.02.17. 09:28:05

Nagyon kezdünk hasonlítani a tavalyi Madridra,amit minden esetben elutasítanék,ám tudván,hogy a tavalyi Madrid nyerte a ligát,hmmmm...hasonlítsunk rájuk :lol: (csak ebben!)
Egyébként számomra már nagyon mindegy,hogy hogyan hozzuk a bajnoki meccseinket,változás már úgysem lesz,de legalább kűzdenek!Aztán ha Messi végre azt nyújtaná megint,mint sérülése előtt úgy,hogy Henry csatár,na akkor 1 gólunk mindig lesz!Szerintem...
Rossz játék,győzelem és 5 pont!
A többi meg a statisztika dolga :lol:
.
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.02.17. 09:21:25

Jójvan elég tegnapi 11-es ből szálljatok má le róla ami történt az megtörtént és kész!!! Inkább nézzétek a tabellát :wink: A Margit többet vesztett mint mi :shock: és ez engem valaogy boldogsággal tölt el :D Titeket nem?? A levantét vasárnap meg semán elverjük!! :twisted: Kedves Madridista kollegák erre ti ne válaszoljatok!!
sasi1
Entrenador del Barça

2008.02.17. 08:24:47

Nagyon szomorú, (ha eltekintünk az ajándék tizenegyestől) hogy ez már sorozatban az ötödik bajnoki meccsünk, mikor csak egyetlen rúgott golra vagyunk képesek.....................
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.17. 08:11:32

haze71 írta:Ekkora mákot! Megérdemelnénk ezzel a teljesítménnyel a bajnokságot? A 70. percben volt az első tizenhatoson kívüli lövésünk. (A 72. percben pedig az utolsó) Részletesen:
Valdes: Jól teljesített, de az egyetlen hibájából (rossz kifutás) gól kaphattunk volna.
Marquez: Rossz belépők, rengeteg eladott labda, az ő embere volt a meccs legjobbja. Katasztrófa!
Xavi: Inieszta hiányában több volt az előrejáték, jóval több hibával, mint mikor alibi hátrapasszokkal operál.

Egész meccs alatt görcsben volt a gyomrom az impotens játékunk láttán. Mikor lesz végre irányítója a csapatnak? Hogy tudunk a másodikak lenni?
Bízzunk a szebb jövőben!
Itt van a pont.

A legnagyobb baj pedig az, hogy ezt a csapatnál szeretik nem belátni, és megérdemelt győzelemnek beállítani, amit "óriási küzdéssel és munkával" értek el. Laportánál ez egy újabb pirospont Franky részére, miközben közünk nem volt a meccshez. Ha nincs a bíró, D. Milito és Henry zsenialitása (nem mintha tündökölt volna), akkor még mindíg 8 pont.
Akkor tudnánk fejlődni, ha most is belátnák, hogy szégyenteljesen játszottak. Persze ez nem fog megvalósulni, mivel ezt akkor sem ismerik el, amikor ikszelünk vagy kikapunk.
haze71
Entrenador del Barça

2008.02.17. 07:58:04

Ekkora mákot! Megérdemelnénk ezzel a teljesítménnyel a bajnokságot? A 70. percben volt az első tizenhatoson kívüli lövésünk. (A 72. percben pedig az utolsó) Részletesen:

Bízzunk a szebb jövőben!
Léfe
Entrenador del Barça

2008.02.17. 07:23:43

Sokszor leirtam a vélemnyem, nem mondosithatótható ebböl semmi. Stilustalan és néha tanácstalan a csapat. Most mákunk volt, máskor nem. Ez ilyen. Sok helyzetük volt, nem rugták be, de azt csak maguknak köszönhetik, a Barcának nem. Más. Nem értem Messit aki ha szélen labdát kap azzal beidul 11-es pont felé, csak addig viszi a lasztit mig el nem veszik Tőle. Edzője nézi. Ez társas játék igy labdatemető lesz belőle, és szélen nem akar elsuhanni, csak betömöriti a védőket. Igaza van Hegyinek valami lehet R10 körül, amit nem tudunk, mert mások egy sérülés után rögtön tudnak játszani /Puyol is/ neki meg hónapok kellenek. Mindig azt irtam el kell adni, de ezt fenntartva is ugy gondolom játszatni kellene. A gond a középpályán van, mert a csapaton átfutnak az ellenfelek, de a támadásépités is nulla. Semmi esélyt nem látok a bajnokságban, és abban sem hiszek, hogy Etoo megválltja a világot.
Fecó
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.02.17. 02:13:44

Ahhoz, hogy megnyerjük a bajnokságot, meg kell verni a margót otthon a bernabudiban. Nemtom, hogy ez a mostani csapat képes e rá... :S Annyi biztos, hogy Eto'o nélkül és egy jó Touré nélkül nem.

Sok van még odáig is, és még sok minden közbejöhet. Felesleges olyan kijelentéseket tenni, hogy innen már hozni fogjuk a bajnokságot... ez inkább vicc kategória. Már bocs
R10aKIRÁLY
Barça B
Kapcsolat:

2008.02.17. 01:43:31

Varga Tamás írta:
barca99 írta:Tamás! Te Ronaldinho-n mit emelnél ki? Ma sem csinált a mezőnyben sokat. (mellesleg eleve nem értem, ma miért nem kezdhetett)

Gio-t meg elküldeni, mert szabálytalankodik? :lol: Engem is idegesít, de indulatból felesleges hülyeséget írni.
Az meg vicc, hogy Bojan 10 perc alatt többet csinált, mint Giovani 80 alatt. Neki tényleg kell 2-3 szezon, mire ráérez.
Hát, az alatt 20 perc alatt, amit az edzőnk megint ajándékozott Neki, nehéz lett volna ennél többet csinálnia. Adott egy forintos labdát Henry-nak, hidegvérrel belőtte a 11-est, és volt egy nagy helyzete, ami előtt zseniálisan vette át a labdát, és tanári mozdulattal rúgta rá - igaz, pár centit tévedett. Ha, a többiek is ennyit csináltak volna a 90 perc alatt, akkor nem kellett volna izgulnunk. De, mindegy, csak fikázd tovább, sokan nagymesterei vagytok ennek.
Tamás az utolsó mondatodd naygon megfogott, teljesen igazad van...
De én hihetetlenül örülök ennek az estének, szerintem innen méár hozni fogják a bajnokságot és a kupa is megkell legyen szóal szerintem még a Bl lessz keménydió :twisted:
FORZA BARCA :!: :!: :!: :!:
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.02.17. 00:48:35

Sokkal jobb második félidőt vártam, de egy védelmi hibát (nem szabadna ilyen sima indítás utáni szituációban egy az egyben védekezni egy csatárral) kihasznált a Zaragoza, onnantól meg vérszemet kaptak, jól játszottak, teljesen megzavarta a Barçát az a gól. Amikor a bíró fütyült és nyújtja a kezét a 11-es pont felé, egyszerre gondoltam arra hogy "ez az, b... meg" és hogy "de jó hogy ilyen gyenge bírók vannak Spanyolországban". Bemákoltuk kegyetlenül ezt a meccset, hiszen ezen a szitun kívül még D. Milito is kihagyta a tizit, Henry góljára is mondhatják a rosszmájúak, hogy valszeg kézzel vette le.
Ronnie nem sokat játszott, de most nem tűnt lomhának és körülményesnek, mint a múlt héten. Henry-nak is nagy passzt adott, utána meg az a helyzete ha bemegy... Nagyon kéne egy jó Ronnie ennek a csapatnak.
Puyolon látszott hogy még nem nyerte vissza a formáját, gyorsaságát a sérülés után, de természetesen a csapat egyik leghasznosabb tagja volt így is.
Messi, Deco - ezen a mérkőzésen a csapat kerékkötői voltak...
Előre a TITOlusokért!
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.17. 00:45:07

senzu írta:ne csináljatok ki :D
hihetetlen, hogy ti bármin képesek vagytok összeveszni 8)
Hát ez már csak ilyen.

De én nem veszekedtem Tamással, csupán kíváncsi vagyok rá, hogy Deco, aki szinte semmit nem csinált, viszont adott egy gólpasszt és Ronaldinho, akinek szinte esélye nem volt csinálni, és nem is csinált semmit, viszont lőtt egy 11-est mi a különbség. Mert szerinte az egyik zseniális, míg a másik csapnivaló volt.
Lezárt