Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Miért, talán megtiltod, hogy leírjam a véleményem? Ott még azért nem tartunk4 Vagy, csak a zsűri tagjai mondhatnak véleményt? A többi fórumozó meg maradjon csöndben ebben a kérdésben? Szereptévesztésben vagy, nem kicsit, nagyon.Los Banditos írta:Tamás!Varga Tamás írta:LP: a CR-es zseniális, nagyon király! Nálam, ez a nyerő! Messze veri az eddig beérkezett, e heti műveket! Balboa7 NFL-es sigje is magas szintű, a Barcelona 2008-ra készült munkája az én tetszésemet nem nyerte el! Jó versenyzést!
A kritikákat hagyd csak a zsűrirke![]()
Tamás!Varga Tamás írta:LP: a CR-es zseniális, nagyon király! Nálam, ez a nyerő! Messze veri az eddig beérkezett, e heti műveket! Balboa7 NFL-es sigje is magas szintű, a Barcelona 2008-ra készült munkája az én tetszésemet nem nyerte el! Jó versenyzést!
A google a barátod, és kérdezni nem fájLa Pulga írta:Jó, de fogalmam se volt , hogy kik voltak az NFL nagydöntő-n.kovinho írta:Egyébként ne értelmezzétek félre a témákat.
Például, nem azt kértük - legalábbis én nem így gondoltam, hogy egy bannert Hajnalról, hanem valahogy összefüggésbe hozni a Dortmunddal, és az NFL Nagydöntő sem egy Partiors bannert tartalmazzon...
Jó, de fogalmam se volt , hogy kik voltak az NFL nagydöntő-n.kovinho írta:Egyébként ne értelmezzétek félre a témákat.
Például, nem azt kértük - legalábbis én nem így gondoltam, hogy egy bannert Hajnalról, hanem valahogy összefüggésbe hozni a Dortmunddal, és az NFL Nagydöntő sem egy Partiors bannert tartalmazzon...
sztem alapvető, h tisztába legyen az ember a múltjával, és h "honnan jött"...de ez az én véleményem...jövővel meg mindenki foglalkozik már 60 éve, csak mindig lemaradunk...de inkább nem akarok politizálni...Varga Tamás írta:Ja, ez a dicső múlt, ami elmúlt. Én inkább a jövővel foglalkozok.Oleguer írta:Akkora gratulálok balboa. A Magyarországos kép, valami fantasztikus![]()
Piramis
Ja, ez a dicső múlt, ami elmúlt. Én inkább a jövővel foglalkozok.Oleguer írta:Akkora gratulálok balboa. A Magyarországos kép, valami fantasztikus![]()