2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
gondolom, hogy upc-n nincsVictor_Valdes írta:TV6 adja a meccsünket!NovakNemereDezso írta:Ki tudja milyen itthon fogható tv adja a meccset? Celtic-Barca
Esetleg valami sprotpub?
TV6 adja a meccsünket!NovakNemereDezso írta:Ki tudja milyen itthon fogható tv adja a meccset? Celtic-Barca
Esetleg valami sprotpub?
Bár én nem vagyok egy mindeáron Rijkaard ellenes, de 1,5 év impotens játék már nem a véletlen műve. Igazából az egyéni kiugró teljesítmények viszik valahogy a csapatot Lehet, hogy ez nem Rijkaard hibája, nem tudom, de tenni ellene érdemben nem tudott. Csoda lesz, ha tavasszal valami változik.mrmonster írta: Szóval azt akarom kinyögni, hogy a Rijkaard-ellenesek, ezzel a "szerencsével meg lehet nyerni a BL-t" magyarázattal egy esetleges BL-győzelem esetén sem ismernék el Rijkaard érdemeit az esetleges BL-győzelemben.
Én sem sok esélyt látok a BL-re, de ha megnyernénk, az biztos nem a szerencse miatt lesz, és nem a véletlen műve lenne!
Valahogy egyetértekRonal.10 írta:nekem idegileg elég lesz a vasárnapi meccsFernando írta:Én szeretnék a Reallal egy döntőt