2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mit gondolsz Rijkaard-nak van annyi bátorsága, hogy bedobja a Fantastic Fourt?Replay írta:Akárhogy is játszunk majd, Deco tuti nem fog kimaradni.Frank Rijkaard írta:A 4-4-2-ben a középső középpályásoknak sokkal több védekező, a szélsőknek meg több támadó feladatuk van. A védelem adott, középre menne Yaya és Xavi, akiknek sok védekező feladatuk lenne, a szélekre meg Messi és Iniesta/Dinho. A MU-ban nagyon jól csinálják, CR és Nani/Giggs se szakadnak bele a védekezésbe, viszont középen Carrickék kőkemény munkát végeznek.
A két zseni meg végre együtt nyomhatná elöl. A lényeg, hogy a két belső középpályásnak meg kell szakadnia, nagy munkát kell végezniük.
-------------------------------Valdés----------------------------
Puyol-----------Marquéz---------------Milito------------Abidal
Messi-----------Yaya Touré------------Xavi------------Iniesta/Dinho
-----------------------Eto'o--------Henry-----------------------
Szerintem nem lenne rossz, a két szélső pedig irányítana a szélről.
Majd látjuk
Akárhogy is játszunk majd, Deco tuti nem fog kimaradni.Frank Rijkaard írta:A 4-4-2-ben a középső középpályásoknak sokkal több védekező, a szélsőknek meg több támadó feladatuk van. A védelem adott, középre menne Yaya és Xavi, akiknek sok védekező feladatuk lenne, a szélekre meg Messi és Iniesta/Dinho. A MU-ban nagyon jól csinálják, CR és Nani/Giggs se szakadnak bele a védekezésbe, viszont középen Carrickék kőkemény munkát végeznek.
A két zseni meg végre együtt nyomhatná elöl. A lényeg, hogy a két belső középpályásnak meg kell szakadnia, nagy munkát kell végezniük.
-------------------------------Valdés----------------------------
Puyol-----------Marquéz---------------Milito------------Abidal
Messi-----------Yaya Touré------------Xavi------------Iniesta/Dinho
-----------------------Eto'o--------Henry-----------------------
Szerintem nem lenne rossz, a két szélső pedig irányítana a szélről.
Majd látjuk
Hát én nem tudom,hogy én melyik meccset néztem,de Boojantól egyetlen egy labda nem pattant el!Gondoljunk csak arra,mikor az egyik hazai meccsen mostanában Xavi inditásából ?büntetőt? harcolt ki,mert nem pattant tőle el a labda!Fizikálisan gyenge,de technikailag nagyon jó,képzett játékos!OvaMind írta:A Bojan (ez alatt a labdaátvételi hiányosságait értem most) még bőven van hova fejlődnie. Én ).
hát ja szerintem minden barca szurkoló ezt akarja hogy " Igazolódjon be a papírforma"!OvaMind írta:Az mindenképpen jó hír, hogy idegenben kezd a csapat. Gólt kell rúgni idegenben, akkor nem lesz probléma. Mindenesetre nem tudom elképzelni, hogy a Celtic kiejtse a Barcelonát. Már csak azért sem, mert a BL-ben kiválóan, a kupában relatíve jól teljesít a csapat. Igazolódjon be a papírforma!
Varga Tamás írta:Én egyet nem értek. Az NSO Zambrottát egészségesnek írja, akkor miért nem viszi magával a tulipán? Puyolt akarja megint a jobboldalon játszatni? Nem teljesen értek vele egyet. Bojan meg hadd pihenjen csak egy kicsit, van még ideje bizonyítani, elfáradni. Az utazó keret jó, de Zambit mindenképp magamal vittem volna. Na, mindegy, majd látjuk.
hát ha salke továbbjut azBrasil írta:kedves messi#! szerinted ki lenne a "szerencsés" ellenfél?