Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor viszont a versenyre kell jelentkezned. Ez esetben Shark vállalod?Chris0527 írta:Aha photoshop CS2Barcafeco írta:Szerintem a ford a legjobb. az tetszik. Amugy ps-sel csináltad?
Los meg VT ezt jobb lenne pü-ben elintézni..
OLE!
Sajnos nem tudom biztositani hogy mindig itt leszek a zsürizésnél szóval Sharky nyugodtan jöhet helyettem.( Bár önérzet is van a világon ezt Csoki is megmonta
![]()
)
Én is jelentkeztem... (egy kicsivel lejebb)balboa7 írta:én is csinálnám akkor ezt a bannerversenyt...remélem lesz rá időm ezután is...szóval:
1.Master19
2.Barcafeco
3. balboa7
Aha photoshop CS2Barcafeco írta:Szerintem a ford a legjobb. az tetszik. Amugy ps-sel csináltad?
őőő izé tudom én ezeket a rendszereket pl asdmessi1918 írta:Mert azt így kell!
[img]cucc[/img]
A Tied nem ez! Próbáld ki így, hátha így jó lesz!
noname írta:Sztem egy kicsit olvass vissza és találsz bőven.Messi-#19 írta:Helló!Tudom ez elég nagy kérés, de hátha van egy olyan nemeslelkű ember aki megcsinálja! Szóval nekem kellene egy szép dizájnos Lionel Messis Banner aláírásnak. Kérdés, van-e olyan aki csinál ijet nekem?
persze énis próbálgattam ne,higyjétek hogy egyből ide rohanok de n nem értek a photoshophozezért gondoltam itt lenne olyan ember aki megcsinálja. e-mailom: pallos54@freemail.hu
Sztem egy kicsit olvass vissza és találsz bőven.Messi-#19 írta:Helló!Tudom ez elég nagy kérés, de hátha van egy olyan nemeslelkű ember aki megcsinálja! Szóval nekem kellene egy szép dizájnos Lionel Messis Banner aláírásnak. Kérdés, van-e olyan aki csinál ijet nekem?
persze énis próbálgattam ne,higyjétek hogy egyből ide rohanok de n nem értek a photoshophozezért gondoltam itt lenne olyan ember aki megcsinálja. e-mailom: pallos54@freemail.hu
Szerintem azért mert Shark alapból benne volt a zsűribenLos Banditos írta:Min kelett ennyire felkapni a vizet???Sharky írta: Szarok bele, azt csináltok amit akartok...
Oleguer neked elég jó sigjeid vannak, nem akarsz versenyezni?
Min kelett ennyire felkapni a vizet???Sharky írta:Szarok bele, azt csináltok amit akartok...Oleguer írta:4 zsűri kellene... Los,Kovi,Oleguer,Kiki én így gondoltamDe ha akarsz jöhetsz te is Shark...