Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a www.rojadirecta.com -on van elég sok link az inter meccsre.ozsimiki írta: Oké,de nekem nincs![]()
![]()
Utánaolvastam,elvileg az ország 20% fogja...
Remélem hamarosan több.
Eurosport szokott adni 40perces összefoglalókat a Bl-ről,talán majd szombat tájékán....
Nem marad más,mint meccs után megnézem a viasaton a gólókat.
Oké,de nekem nincsHawk írta:Most mondták be a TV6-on, hogy 22.40-től lesz a Liverpool meccs.ozsimiki írta:Bár egyik sem kedvencem,de inkább nézném én is a Pool-Intert...azért az Anfiledi hangulat odabhasz![]()
Továbbra is kérdezném,hogy összefoglalókat ad MA,esetleg éjfél után vmivel valamelyik csatorna?
sajnos nemtenkl írta:én vagyok az egyetlen akinek nincs tv6-ja?
a celtic-barca meccsetHawk írta:Melyiket?greg23 írta:Hol adják a meccset?
Most mondták be a TV6-on, hogy 22.40-től lesz a Liverpool meccs.ozsimiki írta:Bár egyik sem kedvencem,de inkább nézném én is a Pool-Intert...azért az Anfiledi hangulat odabhasz![]()
Továbbra is kérdezném,hogy összefoglalókat ad MA,esetleg éjfél után vmivel valamelyik csatorna?
Ja szavazni lehetett a viasat oldalán a madridisták pedig megszavazták.LG írta:Igenozsimiki írta:Please vki írja be,hogy milyen adó milyen meccset ad a Blből ezen a héten![]()
Ennyit tudok:
Ma viasat3 Roma-R.M.
Holnap M1: Arsenal-Milan
Tv6: Celtic-BARCA
Többi? összefoglalók?![]()
Ma a Roma-RM lex. Hát az kumma jo mondhatom
Eddid meg voltam rola győződve, h a Pool-Intert adják, örültem is neki. Rohadjanak meg
Annyi nem érdekel h mi lex ezen a meccsen, h meg sem nézem.
Igenozsimiki írta:Please vki írja be,hogy milyen adó milyen meccset ad a Blből ezen a héten![]()
Ennyit tudok:
Ma viasat3 Roma-R.M.
Holnap M1: Arsenal-Milan
Tv6: Celtic-BARCA
Többi? összefoglalók?
Hát igen, inkább állapodnának meg gyorsabban, minthogy 2589. reklámjukat készítik...Varga Tamás a BL topicban írta:A UPC-nél kábelen nincs, mivel nem állapodtak még meg. A Digi TV-nél van. A UPC egy nagy péppégó, rühes bagázs, tele van velük a hócipellőm.
De van keresd megColos írta:Nem tudjátok, hogy a UPC-nél nincs-e tv6? Hol találtatok ezzel kapcsolatban infot?