Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
casillas, pavon, raúl bravo, guti, raúl(ez kérdéses), mejia, borja, portillo..mind őkisvsctp írta:Valdes, Puyol, Oleguer, Damiá, Xavi ,Iniesta, Gabri. Mind saját nevelésű katalánok.
rendben van barátocskám, itt leszek. csak te sem feledd szavadatvsctp írta:Jó akkor egyezzünk meg! Akármi lesz az erdmény, 9-kor itt leszel a barca fórumon és megbeszéljük! Ha nem jössz gyáva féreg vagy!! Ok?
helyes, semmi bajom azzal h barcás vagy...vsctp írta:Rosszul hiszed. Ezt bebuktad. Akkor lettem Barca drukker mikor a béke segge alatt voltunk. Mikor a BL-ben kiestünk az első csoportkörben. 2000-ben. És nem bántam meg. Inkább szurkolok egy olyan csapatnak ahol saját nevelésű katalánokkal van tele a csapat és nem barbi babákkal meg kövér disznókkal.
majd vasárnap este 9 fele lökd ezt a betanult szöveget.vsctp írta:Ébresztő!!! Ti ötöt rúgtok? Láttuk az acélos Getafe meg Albacete ellen ,hogy mire vagytok képesek. Komolyan azt hiszed hogy van esélyetek? Nyolc meccse vagyunk veretlenek. Ti?
vazze te analfabéta..divatdrukker vagy ebben biztos vagyok.vsctp írta:Ébresztő!!! Ti ötöt rúgtok? Láttuk az acélos Getafe meg Albacete ellen ,hogy mire vagytok képesek. Komolyan azt hiszed hogy van esélyetek? Nyolc meccse vagyunk veretlenek. Ti?
te ateista féregvsctp írta:Ja és Isten velünk van, mert ha nem tudnád őt Ronaldinhónak hívják!
előszöris el clásico a helyes írásmód.Bodi írta:Egyet ígérj meg Judás(figo),hétfőn nézz be hozzánk a fórumra!!!A Múltkori classico után hetekig nem jártál erre,úgy hiányoztál!Olyan jó lenne veled együtt kitárgyalni,hogy hogyan szívatták porrá a drága margit vizedet.Ronnie úgyis felszívja magát,Eto'o alapból realverőnek született,szóval KI LESZTEK VÉGEZVE!FIGO 2 írta:vasárnap szétcsapunk titeket!
Egyet ígérj meg Judás(figo),hétfőn nézz be hozzánk a fórumra!!!A Múltkori classico után hetekig nem jártál erre,úgy hiányoztál!Olyan jó lenne veled együtt kitárgyalni,hogy hogyan szívatták porrá a drága margit vizedet.Ronnie úgyis felszívja magát,Eto'o alapból realverőnek született,szóval KI LESZTEK VÉGEZVE!FIGO 2 írta:vasárnap szétcsapunk titeket!
pujol? az mi?vsctp írta:Ja és Puyol még akár fél lábbal is leveszi a Real bármelyik csatárját. Egyszerűen nem kaphatunk ki.
2002-ben, mintahogy az utolsó bajnoki címetek és bl győzelmetek sem ma volt. de azért vasárnap simán kikaptok. ebben biztos vagyok mert Isten velünk lesz!vsctp írta:nem azért, de a legutóbbi 2 el classicót mi nyertük. Ez is meglesz. Különben is: Mikor vert meg minket a Real utoljára a bernabeuban? Nem tegnap volt.
ne reménykedj,azért imádkozz inkább h 6 év után újra nyerjetek vmit, meg azért h ne kapjatok egy 4-est mer akkor összeomlotokvsctp írta:Behúzzuk ezt a meccset. Érzem.
Nekem tegnap már azt mondták,hogy nincs rá lehetőségük,ha a Sport2 kapta meg a jogot....Maxi írta:nekem föl vette valaki(azt nem tudom hogy ki és milyen beosztású)és szintegyből tudta mi van és kérdezte a reklám-Barca meccs?és utána jött amit már leírtam(mennyi kérvény lesz!)Bodi írta: Maxi te az alkalmazottal tudtál beszélni?