2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tartom olyan gerincesnek a játékosok naagy részét, hogy ezt nem igy oldanák meg! Dinho meg amugy is a mester lányát tologatja, szóval sztem nem igy van.FCB_gábor írta: 2. A játékosok(egy része) meg akarják buktatni Rijkaardot. Ilyen hihetetlen formajavulást -főleg R10-nél- nem tudok az 1. pontban leírtakon kívül mással magyarázni. Ez pont megfelelő mérkőzés volt a játékosok számára, hogy a címzett(Laporta? kétkedő szurkolók? sajtó?) tudomására adják mi a dörgés, hiszen Frank csak a nézők között foglalhatott helyet.
Sztem nem Frank el van a baj csak ugye a Barcában ritka h az össszes meghatározó játékos játszhat és formában van...Mért akartok másik edzőt minenáron???Most a Rael nál jöün a baknoskága az a hullámvölgy ami nálunk vtz eddigFCB_gábor írta:Messi-#19 írta:Nos mi lene ha Neeskens lenne a vezetőedző ha azt nézitek taktikailag a második félidő jobb volt. és mivel riijkard lelátón ült Neeskens adta a tanácsot és lám 2 gól született!!!! Persze ez a játékosok érdeme a 2 gól de a takttikát Neeskens dolgozta át valamien szinten biztos
Ha akkora tudor az öreg, akkor eddig miért nem csinált semmit, hiszen ő is az edzői stáb tagja?!
Én 2 dolog között hezitálok:
1. Most teljesen ép a keret magja. Végre minden meghatározó játékos rendelkezésre áll és a zaragozai győzelem nagy hitet, önbizalmat adott a csapatnak. <--nekem ez a szimpatikusabb
2. A játékosok(egy része) meg akarják buktatni Rijkaardot. Ilyen hihetetlen formajavulást -főleg R10-nél- nem tudok az 1. pontban leírtakon kívül mással magyarázni. Ez pont megfelelő mérkőzés volt a játékosok számára, hogy a címzett(Laporta? kétkedő szurkolók? sajtó?) tudomására adják mi a dörgés, hiszen Frank csak a nézők között foglalhatott helyet.
Messi-#19 írta:Nos mi lene ha Neeskens lenne a vezetőedző ha azt nézitek taktikailag a második félidő jobb volt. és mivel riijkard lelátón ült Neeskens adta a tanácsot és lám 2 gól született!!!! Persze ez a játékosok érdeme a 2 gól de a takttikát Neeskens dolgozta át valamien szinten biztos
arra vagyok kiváncsi hogy a fantasztikus 4-es 4-en mit csinálna?mrmonster írta:Akár be is lehetne vállalni a Levante ellen. Xavi, Toure-val sztem a kp-n.
Akkor kimennék Barcelonába és kezet csókolnék nekilionelmessi19 írta:barca99 írta:Lehet h nem baj, ha észreveszitek az iróniát, és a célzást...![]()
Sebaj, kiváncsi voltam a reakciókra, de túl kevesen voltak még fent most.![]()
Vajon mi lenne, ha idén tripláznánk Frankyvel?![]()
![]()
barca99 írta:Lehet h nem baj, ha észreveszitek az iróniát, és a célzást...
Mostanában mindenki mindenért Franket hibáztatja, így nem olyan könnyű észrevenni, hogy ha vki írónizál. (normál esetben sem biztos hogy leesett volna nekembarca99 írta:Lehet h nem baj, ha észreveszitek az iróniát, és a célzást...
Én úgy kezdtem, hogy valamit nagyon odatehetett Frankie az edzéseken, mert tetszett a produkció. Elismerem azt is, ha valami jóSlither írta:Na persze, a potyát is miatta kaptuk. Emiatt azért már csak nem őt kéne szidni.lionelmessi19 írta:Csak 2-3.
Ráadásul még egy potyagólt is kaptunk.![]()
Monnyonle...![]()
A cserék miatt se húzzátok le most, mert Neeskens volt a padon.
Na persze, a potyát is miatta kaptuk. Emiatt azért már csak nem őt kéne szidni.lionelmessi19 írta:Csak 2-3.
Ráadásul még egy potyagólt is kaptunk.![]()
Monnyonle...
Nem szeretném elhinni:) Bízzunk benne, hogy nem Neskeens miatt volt, mert akkor [auto_cenzúra] vagyunkZozzy 5 írta:Egyébként viccen kívül, asszem kétszer ült le a padra ebben az évben mint number 1, ekkor játszottuk a két legjobb meccsünket az évben...gekkodan írta:Talán most nem panaszkodom Rijkaard-ra, jól végezhette a munkáját az edzéseken, mert hosszú hónapok óta először úgy játszottunk, ahogy az a nevünkhöz és a keretünkhöz méltó. Talán jót tett a zaragozai kisírt győzelem a csapatnak! Vagy csak azért voltunk jobbak, mert Neskeens volt a padon?![]()
![]()
Egyébként viccen kívül, asszem kétszer ült le a padra ebben az évben mint number 1, ekkor játszottuk a két legjobb meccsünket az évben...gekkodan írta:Talán most nem panaszkodom Rijkaard-ra, jól végezhette a munkáját az edzéseken, mert hosszú hónapok óta először úgy játszottunk, ahogy az a nevünkhöz és a keretünkhöz méltó. Talán jót tett a zaragozai kisírt győzelem a csapatnak! Vagy csak azért voltunk jobbak, mert Neskeens volt a padon?![]()
![]()