Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van benne vmi...Enrique írta:
Azért ezzel vitatkoznék... Tény, Puyolt megforgatták rendesen mindkét gól előtt, de utána legalább még ketten ott szerencsétlenkedtek mellette a beadás előtt, utána pedig mindkétszer a megrendíthetetlen Militó maradt le, elég csúnyán...
Tökéletes duma:)senzu írta:idézet goal.com hozzászólásokból:
"Sam London Sensational. Absoloutley brilliant. Celtic have lost 2 games at home in the history of the CL - both to Barca. Henry left Arsenal to win the CL and boy he will this season. Ronaldinho was superb, whilst Messi and Henry were from another planet. Thierry Henry's finish was out of this world, how many times he did that at Arsenal. Deco was brilliant so intelligent. Only dissapoint was Valdes mistake. Messi = puskas + maradona. "
Celtic have lost 2 games at home in the history of the CL - both to Barca.
OWNED!
Én is a kritikusok, inkább úgy fogalmazok, realisták között vagyok, de picit pesszimistább formában. Ettől még spec bármikor is volt erős kritikám, mindig hozzátettem, hogy ha nincs igazam, vagy elindulunk felfele, elsőként fogom elismerni, hogy tévedtem. Most nehogy azt hidd, rögtön benyaltam a nyalókát a Glasgowban történtek után. Nem állítom, hogy rend van és minden a miénk lesz, mert ahhoz még tucatnyi ilyen meccs kell, hogy legyen. Pusztán nagyon tetszett ma végre a meccs, jólesett HOSSZÚ IDŐ UTÁN megnézni a Barca meccsét, mert nem arról szólt, hogy ülök és keseregve várom, hátha begyötrünk 1 gólt, hanem élveztem még a hátul lévő passzokat is.mindorokke_barca írta:de gekkodan.... ...
lionelmessi19 írta:Puyol: szanaszét szivatták az első félidőben, szinte mindkét gólt az ő szerencsétlenkedéséből kaptuk. evvan. Visca el Puyol![]()
Milito: stabil, profi, megrendíthetetlen.
Vagy félreértesz minket, vagy nem nézted az utóbbi hónapok és évek meccseit. Hétről hétre ott ülsz a TV előtt és látod, ahogy a kedvenc csapatod vergődik, nevéhez méltatlanul, ötlettelenül játszik és szenved a pályán. Hát ehhez képest ez a mai győzelem olyan volt, mint egy álom. És azt mondom én sem vagyok az optimistább fórumozó, ezt tudják rólam már itt sokan, főleg a Rijkaard-topicból, de ami tény az tény. Ma nagyon szép estét kaptunk a csapattól.mindorokke_barca írta:tenyleg jo meccs volt.. orulok a sikernek... bar en mindig pozitivan allok hozza a dolgokhoz... viszont ez nem tetszik h mindenki atesett a lo tuloldalara... nem az zavar h orultok, h boldogga tesz benneteket a csapat, hanem az h ha nem jatszunk ilyen jol... akkor a tamogatas... batoritas helyett csak a kritizalas es blamalas folyik itt... teljesen szelsosegesen reagaltok a kulso tenyezokre, sztem ez nem vmi jo dolog...
te pszichológiára vagy szociológiára jársz?mindorokke_barca írta:tenyleg jo meccs volt.. orulok a sikernek... bar en mindig pozitivan allok hozza a dolgokhoz... viszont ez nem tetszik h mindenki atesett a lo tuloldalara... nem az zavar h orultok, h boldogga tesz benneteket a csapat, hanem az h ha nem jatszunk ilyen jol... akkor a tamogatas... batoritas helyett csak a kritizalas es blamalas folyik itt... teljesen szelsosegesen reagaltok a kulso tenyezokre, sztem ez nem vmi jo dolog...
Minden szavaddal egyetértek! Kösz, hogy levettél néhány terhet a vállunkróllionelmessi19 írta:Nem 4-0, viszont tanári játék volt...![]()
Rég láttam így játszani a Barcelonát. Pedig annyira nem védekezett gyengén a Celtic.
Egy rövid értékelés a játéksokról: