Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én, nem lennék ebben olyan biztos. A PSV van olyan jó csapat, mint a Spurs, amely nagyon rapszodikus. A hollandok pedig nagyon kiegyenlített teljesítményt nyújtanak. Szóval, én bízok a PSV győzelmeiben, és továbbjutásában!kovinho írta:De még milyen jól gondolod!Ákocka írta:Egyébként szerintem a Tottenham fogja nyerni, Ramos behúzza harmadszor is zsinórban.![]()
Sajnos Dzsudzsákék hatalmas meccsen fognak kikapni...![]()
Glory Tottenham!!!
Legyen mondjuk 4-3 a Tottenhamnak és Balázs lőjön hármatkovinho írta:De még milyen jól gondolod!Ákocka írta:Egyébként szerintem a Tottenham fogja nyerni, Ramos behúzza harmadszor is zsinórban.![]()
Sajnos Dzsudzsákék hatalmas meccsen fognak kikapni...![]()
Glory Tottenham!!!
De még milyen jól gondolod!Ákocka írta:Egyébként szerintem a Tottenham fogja nyerni, Ramos behúzza harmadszor is zsinórban.
A milan dettoalbicelesteX írta:Szevasztok!Én egy személyes véleményemet szeretném leírni ami ha valakit bánt akkor előre is bocsánat!Én a Liverpool már már gusztustalan BL-re koncentráló szereplésétől fel vagyok picit háborodva!Azért majdnem mindegyik csapat a bajnoki címért is harcba van csak ők nem vagy ha van is más ők azok akik évről évre csak itt a bL-ben próbálnak produkálni!!szerintem ez valahol sportszerűtlen is!De ez csak az én véleményem!