Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
OLcasd a Rijkaard topikba:Messi10 írta:Én a startalpon a sport rovatban olvastam ezt délután!!! Szóval szerintem igaz...
1.Szerintem nem igaz.Messi10 írta:A legujabb igazolásunk nem egy játékos hanem José Murinho lesz aki Joan Cruyff helyére érkezik!!!!!!!!!
Oleguer helyére senki nem kell, mert nem fogod érezni, hogy elmegyKarashu írta:
Garay-jal eléggé nagy zűr keletkezett, de sztem elhozzuk, meg leperkáltunk 4,5 millát a Racing-nak. Szal a miénk kell, hogy legyen! Lamprad majdnem ingyen jónak tűnik, Deco-ra becserélném!
Ki helyére kit hoznál?
Szégyen amiket írsz még a nevüket se bírod le írni normálisan és Te nevezed magadat Barca szurkolónak?Lennon írta:Még hogy Wenger nehajjkurásza ami játékosainkat amikor mivásárlunk folyton tőlük ember.Mint pl:Van Bronchkorst,Henry,Silvinho,...
Az Arsenalnak ezek szerint nem szabad tölünk vásárolnia csak nekünk
tölük pl:Hleb?egyébként meg szerintem nyugodtan vásároljanak csak
megvehetnék már végre Edmilsont,vagy Decót?Krikycset?ezzekért sirtok emberek?ezekért nem érdemes.
Garay-jal eléggé nagy zűr keletkezett, de sztem elhozzuk, meg leperkáltunk 4,5 millát a Racing-nak. Szal a miénk kell, hogy legyen! Lamprad majdnem ingyen jónak tűnik, Deco-ra becserélném!gekkodan írta:Egy védő jöhet: Garay (már megvan ugyebár)
középpályára egy Essien vagy egy Fabregas, illetve hozzájuk hasonló. valamint egy irányító-játékos: Lampard (aki majdnem ingyen mehet nyáron bárhová)
Csatárok: Drogba.
Ezt így elégnek tartom.
Mehet: Oleguer, Thuram, Sylvinho, Gudjohnsen, Deco?!, Edmilson.
PontosanZozzy 5 írta:Igazatok van, Wenger mostmár aztán nagyon gyorsan hagyja abba ezt, mert nektek/nekünk nem tetszik. Ő nyilván arra megy, hogy építse a csapatát, neki ez az érdeme.
Az, hogy ez a gyerek elmegy-e majd, csak rajta múlik.