Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most avatarod nincs.Varga Tamás írta:Hoppá! Nem is vagyok olyan hülye....![]()
Azért, pár dicsérő szót megérdemelne a Tamás, mert először sikerült ilyesmit egyedül megoldani a számítógép-internet - analfabétának!![]()
![]()
Semmi köze az Eurobarca-nak a képekhez, mert sztem (ahogy nálam is), nem ezen az oldalon tárolódnak, ott kell keresni a hibát, ahova feltöltötted anno.Varga Tamás írta:Most, sokat segítettél, mert ehhez én kevés vagyok! A barátom meg sajna, nem tud egyszerre ugrani és segíteni. Mert én már csak ilyen hülye vagyok!Zozzy 5 írta:Nekem is tűnt már el sokszor ideiglenesen...Próbáld meg feltölteni megint és ugyan úgy berakni. Az aláírásnál pedig a direkt link a képhez linket válaszd, mert úgy látom az alád sem steimmel teljesen
Fura, hogy egyszerre tűntek el, de én arra gondolok, hogy kepfeltoltes törölte őket(márha oda voltak feltöltve, mert látom a mostaniakat oda teszed), nem hinném h örökre ott maradnak.Varga Tamás írta:Most, sokat segítettél, mert ehhez én kevés vagyok! A barátom meg sajna, nem tud egyszerre ugrani és segíteni. Mert én már csak ilyen hülye vagyok!Zozzy 5 írta:Nekem is tűnt már el sokszor ideiglenesen...Próbáld meg feltölteni megint és ugyan úgy berakni. Az aláírásnál pedig a direkt link a képhez linket válaszd, mert úgy látom az alád sem steimmel teljesen
Most, sokat segítettél, mert ehhez én kevés vagyok! A barátom meg sajna, nem tud egyszerre ugrani és segíteni. Mert én már csak ilyen hülye vagyok!Zozzy 5 írta:Nekem is tűnt már el sokszor ideiglenesen...Próbáld meg feltölteni megint és ugyan úgy berakni. Az aláírásnál pedig a direkt link a képhez linket válaszd, mert úgy látom az alád sem steimmel teljesen
Akkor csak úgy felszívódtak? Örülnék, ha választ kapnék a dolgokra! Magától nem tűnnek el, el sem párolognak, oka van neki! Gondolom, én! Ha a többieké megvan, akkor az enyém hova lett? Nem volt nagyobb a megengedettnél, eddig elfért! Vagy valami megváltozott? Amiről én nem tudok?Sharky írta:Két ember /Iván és Enrique/ tudja kiszedni ezeket. Nem hiszem, hogy az lenne a legjobb szórakozásuk, hogy a Te avatarod meg aláírásod szedjék ki...
Nyugalom, a hosszú élet ritka.Rivaldo11 írta:Ez az alessandro nevű emberke( szigorúan kisbetűvel) meddig csürhézhet itt nálunk?
Máshogyan: Hány csürhéért jár 1 hét pihi?
Nah ezt se tudtam, már megérte felkelni.Ordog írta:Azért mert már nem a Te hsz-ed az ucsó abban a topicban... így működik ez a fórumon, hogy csak akkor tudod kitörölni ha tied az ucsó.
Vagy ha az illető közkinccsé nem teszi a nyílt fórumon. Megtörtént már - én is megtettem.Los Banditos írta:A privát üzenet azért privát, mert oda bármit írhatsz. Mondjuk adminnak vagy moderátornak nem érdemes akármit írni.Szandi írta:Egy prvivát üzenetért, amiben elmondom annak az embernek a véleményem, lehet, h nem irodalmi stílusban, azért nem lehet bann-t kapni nem?![]()