Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Losnak már szóltunk, hogy igazítsa megVarga Tamás írta:És, nem kötekedésképp, de amikor 22-én én betettem egy 200*500-as képet felszólítottak, hogy azonnal vegyem ki. Most pedig Los-nak van ekkora. Neki maradhat? Mert, ha igen, akkor én is visszateszem az ekkora nagyságút!
Köszönöm a választ, előre is.
Antonio Ramallets. És sehogy sem tudom visszavarázsolni. Sem számítógépről, sem imageshack segítségével.Enrique írta:Tamás, ki volt a képeden?Varga Tamás írta:...
Nem emlékszem rá.
Kivettem Iniesta-t...Slither írta:A képek használata jobban lelassítja fórumot, asszem azért van a méretbeli megkötés. Engem is zavarnak a túl hosszú szövegek az aláírásban, de egyenlőre arra nincs megkötés.G-Jay írta:Továbbra sem bírom megérteni, hogy miért probléma két sig pl, ami 300 magas, és miért nem probléma egy sig valamint 4-5 sor mondat? Ugyanolyan magas...ugy ahogy van hülyeség igy!
G.
Szerk.: Most már semmi nem húzza szét ezt a topikot, ezek szerint VT előbbi sigje volt az okozója.
A képek használata jobban lelassítja fórumot, asszem azért van a méretbeli megkötés. Engem is zavarnak a túl hosszú szövegek az aláírásban, de egyenlőre arra nincs megkötés.G-Jay írta:Továbbra sem bírom megérteni, hogy miért probléma két sig pl, ami 300 magas, és miért nem probléma egy sig valamint 4-5 sor mondat? Ugyanolyan magas...ugy ahogy van hülyeség igy!
G.
Ez volt a régi, és hónapokon keresztül jó volt, senki nem szólt, egyetlen moderátor sem. Akkor vegyétek ki, aztán bxátok meg!Oleguer írta:Tamás! 19 pixellel ez is szélesebb mint 360
Tudom, olvastam már eleget.Zozz írta:Aláírásban csak a magasság van megszabva.
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
Szvsz nem kell kiszedni, tényleg nem húz szét semmit, és a szabályzatban sincs említve szélesség korlátozás az alákra...Replay írta:Jah
Pont úgy méreteztem, hogy ne húzzon szét semmit, de ha gond, akkor - igaz fájó szivvel- de kiveszem Iniesta-t
JahZozzy 5 írta:Aláírásban csak a magasság van megszabva.Slither írta: Amúgy Replay aláírása meg kicsit széles.
Aláírásban csak a magasság van megszabva.Slither írta: Amúgy Replay aláírása meg kicsit széles.
Ha hozzáférnék az accountodhoz, akkor megcsinálnám, de így neked kell megoldanod. Majd jönn Enrique és kiszedi. (a másik sztem kicsivel kisebb voltVarga Tamás írta:Ne szórakozz már! Az előző, Puyolos, ugyanekkora volt, és az nem szúrta egyetlen moderátor szemét sem. Ezt pedig egy kollégától "csentem el". Nem a saját művem. De, vedd ki, ha szúrja a szemed, de akkor rakjál be helyette egy megfelelőt. Már egy órája szórakozok vele, és qvára szétvet már az ideg.Slither írta:Sztem túl magas VT aláírása.
szedd le az IrfanView nevű képszerkesztőt, valamelyik menüben ottvan h ResizeVarga Tamás írta: Ne szórakozz már! Az előző, Puyolos, ugyanekkora volt, és az nem szúrta egyetlen moderátor szemét sem. Ezt pedig egy kollégától "csentem el". Nem a saját művem. De, vedd ki, ha szúrja a szemed, de akkor rakjál be helyette egy megfelelőt. Már egy órája szórakozok vele, és qvára szétvet már az ideg.
Ne szórakozz már! Az előző, Puyolos, ugyanekkora volt, és az nem szúrta egyetlen moderátor szemét sem. Ezt pedig egy kollégától "csentem el". Nem a saját művem. De, vedd ki, ha szúrja a szemed, de akkor rakjál be helyette egy megfelelőt. Már egy órája szórakozok vele, és qvára szétvet már az ideg.Slither írta:Sztem túl magas VT aláírása.