Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teniszezek, meg mostanában tényleg rengeteg minden összejött, de holnap majd próbálok kreálni egy cikket.rhynn írta:Mit edzel?:)Eszter21 írta:Ne haragudjatok, hogy mostanában nem fordítottam, de rengeteg tanulnivalóm van, meg az edzések, különórák...
Szóval, nem tűntem el! Majd igyekszem időt szakítani a fordításra is....
Mit edzel?:)Eszter21 írta:Ne haragudjatok, hogy mostanában nem fordítottam, de rengeteg tanulnivalóm van, meg az edzések, különórák...
Így vanEnrique írta:Versenyt azt nem szeretnék, nem szeretek veszteni..Z. Iván írta: Én szívesen versenyezem veled![]()
Legalább lesz cikk az oldalon bőven![]()
![]()
![]()
Max. 1 kis konkurencia...![]()
De ez is csapatmunka, szal nincs is miről beszélni!
Versenyt azt nem szeretnék, nem szeretek veszteni..Z. Iván írta:Én szívesen versenyezem veledEnrique írta: És köszi szépen, igyexem.![]()
![]()
De azért a te írásaid sokkal jobbak! (Még...)![]()
![]()
Legalább lesz cikk az oldalon bőven
Én szívesen versenyezem veledEnrique írta: És köszi szépen, igyexem.![]()
![]()
De azért a te írásaid sokkal jobbak! (Még...)![]()
Azért a Barca is benne van rendesen a fontos dolgaim között!Z. Iván írta:Így van, írsz ha tudsz. Vannak fontosabb dolgok is mindannyiunk számára, mint cikket írni.
De azért várunk![]()
Enrique! Ez is király lett
Így van, írsz ha tudsz. Vannak fontosabb dolgok is mindannyiunk számára, mint cikket írniEnrique írta:Nem baj Eszti, addig én is besegítek kicsit!Eszter21 írta:Ne haragudjatok, hogy mostanában nem fordítottam, de rengeteg tanulnivalóm van, meg az edzések, különórák...
Nem baj Eszti, addig én is besegítek kicsit!Eszter21 írta:Ne haragudjatok, hogy mostanában nem fordítottam, de rengeteg tanulnivalóm van, meg az edzések, különórák...