Barça - Real, Real - Barça!
Légyszi írjatok már egy pár helyet ahol meg lehet nézni a meccset!köszi
- Charlie
- Öreg Harcos
Pedig csak a Sport2 adja 19:00tól élőben!Majd később a Sport1 felvételről.Barfer írta:HElló!
Lehet hogy feltették már ezt a kérdést, de most mi van?
nem adja a s1 a meccset??!!!
CSAK AZ S2???? ugye tévedek????????
olyan nincs hogy nem tudok megnézni egy real-BARCA meccset!!! OLYAN NINCS!!!!
Mi is a helyzet akkor?
C.
HElló!
Mi is a helyzet akkor?
Mi is a helyzet akkor?
Szerintem mi ne tépjük a szánkat, erre a feladatra vannak nálunk Barcásoknál alkalmasabb egyének...
Viszont ez http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... idban.html az első olyan cikk ahol pozitív Barcás örökmérleget látok.... Gyönyörködjetek ti is 

- hölör
- Jugador del Barça
Egyébként nem tudom egy meccs miatt gratulálni kell-e bárkinek? A bajnoknak lehet majd gratulálni attól meg messze vagytokFIGO 2 írta:ha ynertek gratulálni fogok, de kikaptok szal eztnem kell majd tennem. de te vajon gratulálsz-e?Charlie írta:Hidd el én akkor is fogok,nem úgy mint te,mert úgyse fogod ide tolni a pofádat egy verségetek után!FIGO 2 írta: majd 9kor pofázzál.
C.

Egyáltalán aztért kellene nektek jó eredmény, hogy ne lincseljék meg a játékosokat a szurkerek és hogyí meglegyen a 2. hely (jön a Villareal!!!)

Most nézem a madridistát, mindenki arról beszél a fórumon hogy jobban félnek Pavóntól és Raul Bravotól mint a mi csatárainktól...
Óriási. 
Mondjuk megy a szájtépés is, én pl öcsémnek direkt nem mondok semmit napok óta, hogy annál nagyobbat essen pofára... ^^
Remélem a végeredmény engem igazol majd

Mondjuk megy a szájtépés is, én pl öcsémnek direkt nem mondok semmit napok óta, hogy annál nagyobbat essen pofára... ^^
Remélem a végeredmény engem igazol majd

-
- Capitá del Barça
Nem fog. ha a real kitámad akkor lerohanjuk őket, és eto'onak nem kell kétszer mondani hogy menjen és fussa le Pavont + rugjon góltChris írta:Spanyolország: Owen kezdő lesz, Figo kispados
NSO, 2005-04-09 14:57
Wanderlei Luxemburgo, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondta, hogy a vasárnapi, Barcelona elleni szuperrangadón a kezdők közé nevezi az eddig jobbára kispados Michael Owent (képünkön), aki Ronaldo és Raúl mellett a támadósort fogja erősíteni.
A három támadó miatt Luis Figót a kispadra ülteti a brazil szakember, aki tagadta, hogy azért döntött így, mert a portugál játékos elvágyódik a klubtól
lehet, hogy 4-3-3 fognak játszani, vagy 4-3-1-2
érdekes és bátor húzás mindenesetre.
reméljük nem jön be neki.
![]()
![]()
![]()

- Chris
- Capitá del Barça
Spanyolország: Owen kezdő lesz, Figo kispados
Wanderlei Luxemburgo, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondta, hogy a vasárnapi, Barcelona elleni szuperrangadón a kezdők közé nevezi az eddig jobbára kispados Michael Owent (képünkön), aki Ronaldo és Raúl mellett a támadósort fogja erősíteni.
A három támadó miatt Luis Figót a kispadra ülteti a brazil szakember, aki tagadta, hogy azért döntött így, mert a portugál játékos elvágyódik a klubtól

-
- Entrenador del Barça
figo sztem te Barca szurkoló vagy...máskülönben miért vagy itt egy csomó időt(Barcelona szurkoló honlapon??) miért nem a madrodistán vagy,én pl Barca drukkerként nem érdekel az a honlapot....
-
- Llegenda del Barça
elég nagy marhaságot mondtál ezzel, igaz, ez nem az első eset. ha esetleg visszakeresnéd az akkori nyilatkozatokat, akkor látnád, h az ikonotok, a berber zidane azt nyilatkozta a meccs után, h a szünetben csak ültek a zsugásaitok az öltözőben, mint egy darab [auto_cenzúra] és azt sem tudták, h merre van a kijárat. kb. ennyi közük volt a meccshez. nem a szerencséjükön múlt a bugi, már akkor elbukták, amikor elindultak a pályára.FIGO 2 írta:egyébként a noucamp-beli meccsen ha nincs az ezlső malacos gólotok teljesen más a meccs. meg tavaly is amikor nyertetek a bernabeuban hatalmas mákotok volt, nem érdemeltétek meg. ezért mondom azt h ha a szerencs nem pártol el a madrid mellől akkor a madrid 2-3 góllal nyer.
most sem lesz ez másképp.
PUYOL-XAVI-INIESTA
így van, én már nagyon várom, már lassan számolok visszafele, nem tudom h birom ki addigCharlie írta:Erre csak annyit tok mondani,MINDEN KIDERÜL holnap!FIGO 2 írta:na nembaj, holnap este ez már csak egy szép emlék lesz számotokra. mi nekünk meg marad a fiesta. hala madrid. nyerünk!!!
C.
na nembaj, holnap este ez már csak egy szép emlék lesz számotokra. mi nekünk meg marad a fiesta. hala madrid. nyerünk!!! 

-
- Entrenador del Barça
azért arra kiváncsi lettem volna ha mondjuk Puyol meg Valdes(ami kizárt) csinálja ezt, odaért volna-e valamelyik csatárotok?szerintem kizárt!FIGO 2 írta:egyébként a noucamp-beli meccsen ha nincs az ezlső malacos gólotok teljesen más a meccs.
Forca Barca
- Charlie
- Öreg Harcos
De volt az a "malacos" gólunk,ami nekünk nagyon tetszett,ilyen a foci,beszedte a reál védelme azt csúnyán!Tavaly szépen megfordítottuk a meccset,hála Victor Valdesnek & Puyolnak akik egyfolytában túljártak a madridi támadók eszén!FIGO 2 írta:egyébként a noucamp-beli meccsen ha nincs az ezlső malacos gólotok teljesen más a meccs. meg tavaly is amikor nyertetek a bernabeuban hatalmas mákotok volt, nem érdemeltétek meg. ezért mondom azt h ha a szerencs nem pártol el a madrid mellől akkor a madrid 2-3 góllal nyer.
Hasonló értelmes válaszra vártam,tudtam hogy a képességeid meghaladják hogy értelmesen válaszolj!menné már csárli a viszkihez
C.
rendbenCharlie írta:Én vagyok az egyik ember ezen a fórumon aki elismer MÉG benneteket!Szval ha netán véletlenül kikapnánk teljesen tiszta körülmények között,akkor elhiheted hogy gratulálni fogok!ha ynertek gratulálni fogok, de kikaptok szal eztnem kell majd tennem. de te vajon gratulálsz-e?
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Én vagyok az egyik ember ezen a fórumon aki elismer MÉG benneteket!Szval ha netán véletlenül kikapnánk teljesen tiszta körülmények között,akkor elhiheted hogy gratulálni fogok!ha ynertek gratulálni fogok, de kikaptok szal eztnem kell majd tennem. de te vajon gratulálsz-e?
C.
egyébként a noucamp-beli meccsen ha nincs az ezlső malacos gólotok teljesen más a meccs. meg tavaly is amikor nyertetek a bernabeuban hatalmas mákotok volt, nem érdemeltétek meg. ezért mondom azt h ha a szerencs nem pártol el a madrid mellől akkor a madrid 2-3 góllal nyer.
menné már csárli a viszkihezCharlie írta:Ya,és még egy kérdés!majd 9kor pofázzál.
Van anyádnak baromfia?
Várom válaszod fingo.
C.
ha ynertek gratulálni fogok, de kikaptok szal eztnem kell majd tennem. de te vajon gratulálsz-e?Charlie írta:Hidd el én akkor is fogok,nem úgy mint te,mert úgyse fogod ide tolni a pofádat egy verségetek után!FIGO 2 írta:majd 9kor pofázzál.Charlie írta: Múltkor is megjósoltad,te egy jó előjel vagy nekünk amikor Barca vereséget jósolsz.Csak így tovább.
C.
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Hidd el én akkor is fogok,nem úgy mint te,mert úgyse fogod ide tolni a pofádat egy verségetek után!FIGO 2 írta:majd 9kor pofázzál.Charlie írta:Múltkor is megjósoltad,te egy jó előjel vagy nekünk amikor Barca vereséget jósolsz.Csak így tovább.FIGO 2 írta:nembaj, a vereségetek így is biztos.
C.
C.
majd meglátjukCharlie írta:Múltkor is megjósoltad,te egy jó előjel vagy nekünk amikor Barca vereséget jósolsz.Csak így tovább.FIGO 2 írta:nembaj, a vereségetek így is biztos.
C.