bandi06 írta:Szerintem Ronaldinho közel sincs olyan jó formában még.Bár néha még igy is képes nagyszerü labdákat adni.Az első félidőben nyújtott játéka már bizakodásra ad okot,hogy nemsokára megtalálja magát.Ő ennél azért lényegesen többet tud.
tavaly végig ez a duma ment, meg idén is. nem akarom kritizálni, mert nem volt rossz, de a formája semmit sem javult. a celtic ellen nagyon-nagyon okosan játszott, a camp nouban viszont összehoz két sarkazást (amiből persze egy rossz helyre megy), a közönség őrjöng, és azt hiszi ezzel el is van intézve a dolog. hihetetlen, hogy megint képes volt 7 méterről kihagyni egy ordítóan nagy ziccert, hogy kapura tökéletesen veszélytelen.
a labdái ugyan nem rosszak, de ilyeneket henry is ad. meg xavi. meg touré. messiről már nem is beszélve. mindenki jön a passzaival, de hány gólpassza is van ronaldinhonak idén? szerintem még csak az első 3ban sincs. van egy sáv a pályán, valahol a kapu közvetlen környezete és a középpálya között, ahol jól tesziveszi a labdát, de ha lőni kell, vagy ha valami forintos passzt adni, azt nem húzza meg. háromféle módon passzol mostanában (jó ideje): indítja a bekket, átíveli valakinek (általában messinek) a védelem mögé, vagy visszafele, oldalra rakja a labdát.
úgyhogy én nem bizakodok. nagyon szeretem, meg minden, dícséretes, hogy hajt, akar, de ez nem elég. és igen, dos santosnál valószínűleg így is jobb, de henrynál? vagy egy esetleges új igazolásnál? hát, erősen kétlem.
ja, és ezt a közepes teljesítményt egy LEVANTE ellen nyújtotta hazai pályán. ha itt nem villog, akkor egy MU, vagy real ellen mit lehet tőle várni vajon?