Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.02.25. 20:58:44

Tibi1982 írta:Nem tudom feltünt e valakinek, hogy a meccsen, 3an is a földre vitték, de roni felpattant, és ment a labdáért, amit vissza is szerzett! Idény elején, már ha valaki ránevet a pályán, akkor attól összeesett volna, és reklamált volna!
Most már legalább küzd!

VISCA EL BARCELONA, MÉS QUE UN CLUB
Természetesen feltűnt és én nagyon örltem neki hogy egy 2006-os Roniet láttam a küzdelem és akarat terén. Az más tészta hogy fizikailag is vissza kéne térnie. Egyébként az gyönyörű volt!!! FORCA BARCA \:D/
Kép
Més que un club
okos666
Jugador del Barça

2008.02.25. 20:54:21

Az a lényeg,hogy jól jáccott!!! Én drukkolok neki hogy ismét olyan formában legyen mint régen!
Imádlak BARCA!!!
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.25. 20:54:13

Nem tudom feltünt e valakinek, hogy a meccsen, 3an is a földre vitték, de roni felpattant, és ment a labdáért, amit vissza is szerzett! Idény elején, már ha valaki ránevet a pályán, akkor attól összeesett volna, és reklamált volna!
Most már legalább küzd!

VISCA EL BARCELONA, MÉS QUE UN CLUB
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.02.25. 17:56:39

hát igen. azt a ziccert úgy még én is belőném :D persze lehet hogy nem de azé nem kellet volna bikázni elég lett volna átlagosan. akkor nemis száll el meg ... mindegy. ami volt az volt é kész. majd Valencia ellen rúg 2-t. Egyébként meg tegnapelőtt néztem Valencia meccset. Nekik is jó az összjátékuk. persze kevesebbet cseleznek a játékosok. ami nállunk megvan ugy hogy ez bizakodásra ad jelet. persze már egyszer vertük őket hazain 3-0-ra és most is ezt tippelem :D
Kép
Més que un club
chi omega
Entrenador del Barça

2008.02.25. 17:42:28

orska írta:
chi omega írta:de a kedvedért előkaparom én (összes versenysorozat):

henry
gólok: 13 (mind akciógól)
gólpasszok: 6

ronaldinho
gólok: 8 (3 büntető, 3 szabadrúgás, KETTŐ darab akciógól)
gólpasszok: 4

és bónuszképp messi statja:
gólok: 14 (4 büntető)
gólpasszok: 5

mondjuk szerintem még nem frissítették a múlt héttel

Ide azért beírnám a játszott percek számát:

Ronnie 1565
Henry 2397

Amikor az eredményességet vesszük, nem mindegy hogy Henry majd 10 meccsnyi idővel többet játszott. Az azért nagy különbség.
ez igaz, de a 2 akciógól azért ugye szerinted is édeskevés...? ennyit gudjohnsen is hozott már, aki kevesebbett játszott, mint ronnie. aztán ő mégsem félisten.
oké, hogy nem gólokban kell mérni a teljesítményt, de pl tavaly sem volt jó ronaldinho, DE legalább a gólokat rúgta. igaz, akkor is büntetőből, meg szabadrúgásból főleg..
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.02.25. 17:39:04

Barcaforever írta:
Sztem is. Üres kapuba fölé rugta ismét 6 méterről........

De tény JAVUL!
Most nem azért,de ha most jól játszott volna,mostazt mondanák itt páran,hogy nem a Levante ellen kell megmutatni,mit tud!Na hát,akkor tessék,majd megmutatja a Valencia meg a Celtic ellen! :!: Egyébként meg még midnig sérülés után van...
Piramis!
S.
.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.02.25. 17:34:44

LG írta:
Gomezinho írta:könyörgöm hagyjuk már szerencsétlent békén annak örüljünk hogy kezd játszani ugy mint egy félisten!
A félistentől azért kumma messze volt tegnap.
Sztem is. Üres kapuba fölé rugta ismét 6 méterről........

De tény JAVUL!
Kép
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.25. 15:33:03

LG írta:
Gomezinho írta:könyörgöm hagyjuk már szerencsétlent békén annak örüljünk hogy kezd játszani ugy mint egy félisten!
Picikét kumma távol volt attól, ha úgy fog játszani mint pár hónapja, csapnám ki a csaopatból mint a huzatot! Benzema-t a helyére! Adok neki 2 évet, és minden egyes ember itt fog rinyálni a fórumon, hogy mért nem hoztuk el Benzema-t! (igen, igen, tudom, hogy mit írtam kb egy hete az igazolásokba, de csak a jó formát emeltem ki, ha vki 2 meccsen jól játszik, nem jön vissza a régi fromája, de ha egy huzamban kb. 5-6 meccsen bizonyít, arra azt modnom, hogy igen vagy kezdi megtalálni!)

Emberek az ilyen félistenezéstől kíméljük már a fórumot, aki meg tudja közelíteni a félisten szintet most, az Eto'o vagy Messi, nem Ronaldinho!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
orska
Jugador del Barça

2008.02.25. 12:31:13

chi omega írta:de a kedvedért előkaparom én (összes versenysorozat):

henry

ronaldinho

Ide azért beírnám a játszott percek számát:

Ronnie 1565
Henry 2397

Amikor az eredményességet vesszük, nem mindegy hogy Henry majd 10 meccsnyi idővel többet játszott. Az azért nagy különbség.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.25. 12:17:16

R10aKIRÁLY
Barça B
Kapcsolat:

2008.02.25. 11:21:10

:)))) Hát nagyon ott vagytok...:D
Hajrá RONI!!!!!

Haze azért a legtutibb:)
Amúgy tényleg egyre jobban tólja hihetetlen, hogy még igy is... :) ))) Na de mind1 ez van:D

Szerkeszt!
S.
haze71
Entrenador del Barça

2008.02.25. 11:19:40

Nem szeretném, ha rámsütnétek az "örök elégedetlenkedő" bélyegét, de szerintem akkor beszéljünk elégedetten a játékáról, ha mérkőzéseket dönt el, a góllövőlista első harmadában tanyázik, vagy ha olyan játékot mutat hónapokon keresztül, ami esélyessé teszi a 2. aranylabdára. Hiszen ez az ő szintje. Ez a mércét ő éllította föl magának. És tény, hogy nem lehet mindíg a csúcsot teljesíteni, de ostromolni kell azt. Amíg csak meg sem közelíti, addig ne beszéljük visszatérésről. Csínján bánjunk a szuperlatívuszokkal. Köszike...
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.25. 11:17:23

könyörgöm hagyjuk már szerencsétlent békén annak örüljünk hogy kezd játszani ugy mint egy félisten!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
haze71
Entrenador del Barça

2008.02.25. 11:14:00

fradika87 írta: Jobb csapatok ellen minden játékos sokkal jobban fel tud pörögni.
Ezt a közhelyet meg honnan vetted? Akkor a jobb csapatok ellen mért nem pörög már vagy másfél éve, okoska???
fradika87
Barça B

2008.02.25. 09:38:37

[quote="ja, és ezt a közepes teljesítményt egy LEVANTE ellen nyújtotta hazai pályán. ha itt nem villog, akkor egy MU, vagy real ellen mit lehet tőle várni vajon?[/quote]
Jobb csapatok ellen minden játékos sokkal jobban fel tud pörögni.
haze71
Entrenador del Barça

2008.02.25. 09:28:55

orska írta:Hát Chi, nekem úgy tűnik hogy akármit tehet Ronnie, nem fog tőled sok jót kapni. Pedig ég és föld a különbség a mostani és a két hónappal ezelőtti R10 között, és a kimondott jól játszik már.
Pedig voltak akkor is olyanok, akik vakon kiálltak mellette. Nagyon korrekt és objektív volt chi omega hozzászólása.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.25. 09:16:34

Pedig a meccs elején olyan jol kezdett, szép cseleket, passzokat csinált, aztán idővel fokozatosan eltűnt. Ennél bizony több kell, de legalább már javuló formát mutat :!:
chi omega
Entrenador del Barça

2008.02.25. 08:52:37

de a kedvedért előkaparom én (összes versenysorozat):

henry

ronaldinho

chi omega
Entrenador del Barça

2008.02.25. 08:44:21

orska írta:Hát Chi, nekem úgy tűnik hogy akármit tehet Ronnie, nem fog tőled sok jót kapni. Pedig ég és föld a különbség a mostani és a két hónappal ezelőtti R10 között, és a kimondott jól játszik már. Azért mert Henry most két meccsen jó volt, de előtte eltűnt a mezőnyben három hónapig, nem kellene R10 elé állítani. Mégiscsak többet tette le Ronnie eddig a Barca asztalára. Én személy szerint Henry-t is kedvelem, de ne rakjuk Ronnie elé a rangsorban. Én a klasszikus hármast kezdetném és Titi lenne a csere, mindig azé aki leggyengébb a három közül.
"Pedig ég és föld a különbség a mostani és a két hónappal ezelőtti R10 között"

ez igaz. a két hónappal ezelőtti R10 a nullánál is nullább volt. számomra egy mérce létezik: a csapat színvonala. onnan most ronaldinho nem lóg ki lefelé, de nem is húzóember. márpedig egy támadónak a barcelonában (ami ugye 4-3-3at játszik) annak kell lennie.

"Azért mert Henry most két meccsen jó volt, de előtte eltűnt a mezőnyben három hónapig, nem kellene R10 elé állítani."

nem azért. nézd meg légyszíves hány gólt, és gólpasszt jegyez henry, aztán vesd össze ronaldinhoéval. aztán vond ki ronaldinhoéból a pontrúgásokat, vagy legalább a 11eseket. henry egyszerűen effektívebb. mellesleg nem hiszem, hogy eltűnt volna a mezőnyben 3 hónapig. az igaz, hogy sok helyzetet kihagyott, de hogy a mezőnyben eltűnt volna?? az összjátékban nekem jónak tűnt végig, és ő legalább védekezik is. meg hát a szerencse sem volt vele, legalább 3 kapufát lőtt.

"Mégiscsak többet tette le Ronnie eddig a Barca asztalára."

ez engem nem érdekel (bár természetesen értékelem, és szeretem őt). a csapat érdeke érdekel.

"Én a klasszikus hármast kezdetném és Titi lenne a csere, mindig azé aki leggyengébb a három közül"

szerintem ne menj edzőnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára chi omega 2008.02.25. 08:56:57-kor.
orska
Jugador del Barça

2008.02.25. 08:36:26

Hát Chi, nekem úgy tűnik hogy akármit tehet Ronnie, nem fog tőled sok jót kapni. Pedig ég és föld a különbség a mostani és a két hónappal ezelőtti R10 között, és a kimondott jól játszik már. Azért mert Henry most két meccsen jó volt, de előtte eltűnt a mezőnyben három hónapig, nem kellene R10 elé állítani. Mégiscsak többet tette le Ronnie eddig a Barca asztalára. Én személy szerint Henry-t is kedvelem, de ne rakjuk Ronnie elé a rangsorban. Én a klasszikus hármast kezdetném és Titi lenne a csere, mindig azé aki leggyengébb a három közül.
harcilepke
Jugador del Barça

2008.02.25. 08:34:54

Hát Bezony Ronnie még nem érte el azt a formát, amit mindenki szeretne látni. Sok esetben elvárják tőle, hogy mindig jácci könnyedséggel focizza le az ellent.
Volt több mint egy éve amikor láthatóan visszaesett, s elég kritika érte. Nem ment neki oszt szép lassan cserepados lett. Mink meg csak kritizáltuk. Mostanság ismét elkezdett küzdeni, akar javulni, szeretne szépen jáccani. Megpróbálja a cseleket, elfutott a szélen a védő mellett(mikor volt ilyen utoljára!), becsúszik, felpattan stb. Kihagy egy ziccert 2 őt? Görcsösen akar.
Szerintem most már ő akar ismét toppon lenni, és nekünk csak annyi dolgunk van , hogy támogassuk őt. Ő nemcsak egy futballgép akit ki kell selejtezni ha már nem pörög 200-zal. Ő egy ember, egy Barca játékos, a Barca pedig több mint egy klub.
Úgyhogy higgyünk benne, bízzunk benne, támogassuk.
Én ezt teszem.
Hajrá Ronnie
Csak a Barca
chi omega
Entrenador del Barça

2008.02.25. 08:10:38

bandi06 írta:Szerintem Ronaldinho közel sincs olyan jó formában még.Bár néha még igy is képes nagyszerü labdákat adni.Az első félidőben nyújtott játéka már bizakodásra ad okot,hogy nemsokára megtalálja magát.Ő ennél azért lényegesen többet tud.
tavaly végig ez a duma ment, meg idén is. nem akarom kritizálni, mert nem volt rossz, de a formája semmit sem javult. a celtic ellen nagyon-nagyon okosan játszott, a camp nouban viszont összehoz két sarkazást (amiből persze egy rossz helyre megy), a közönség őrjöng, és azt hiszi ezzel el is van intézve a dolog. hihetetlen, hogy megint képes volt 7 méterről kihagyni egy ordítóan nagy ziccert, hogy kapura tökéletesen veszélytelen.
a labdái ugyan nem rosszak, de ilyeneket henry is ad. meg xavi. meg touré. messiről már nem is beszélve. mindenki jön a passzaival, de hány gólpassza is van ronaldinhonak idén? szerintem még csak az első 3ban sincs. van egy sáv a pályán, valahol a kapu közvetlen környezete és a középpálya között, ahol jól tesziveszi a labdát, de ha lőni kell, vagy ha valami forintos passzt adni, azt nem húzza meg. háromféle módon passzol mostanában (jó ideje): indítja a bekket, átíveli valakinek (általában messinek) a védelem mögé, vagy visszafele, oldalra rakja a labdát.

úgyhogy én nem bizakodok. nagyon szeretem, meg minden, dícséretes, hogy hajt, akar, de ez nem elég. és igen, dos santosnál valószínűleg így is jobb, de henrynál? vagy egy esetleges új igazolásnál? hát, erősen kétlem.
ja, és ezt a közepes teljesítményt egy LEVANTE ellen nyújtotta hazai pályán. ha itt nem villog, akkor egy MU, vagy real ellen mit lehet tőle várni vajon?
haze71
Entrenador del Barça

2008.02.25. 08:01:44

Hát igen. Ettől a produkciótól azért ne legyünk elgyengülve. Nem ez az ő tudásszintje. Ne felejtsük, hogy ez egy nagyon gyenge ellenfél volt, az ellenük nyújtott produkcióját is ez alapján kell megítélnünk. Ez egy átlagos teljesítmény volt egy nem átlagos játékostól. Azért az is az igazsághoz tartozik, hogy a jelenléte rengeteget számít és még ez a teljesítmény is több számomra, mit amit Dos Santos mutat...
bandi06
Barça B

2008.02.25. 07:31:09

Szerintem Ronaldinho közel sincs olyan jó formában még.Bár néha még igy is képes nagyszerü labdákat adni.Az első félidőben nyújtott játéka már bizakodásra ad okot,hogy nemsokára megtalálja magát.Ő ennél azért lényegesen többet tud.
MOCSKOS REAL
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.02.24. 23:04:50

Szerintem ma egy félidő erejéig a régi Ronaldinhót láthattuk, kezd talpra állni.
Remélem lesz olyan, mint a tavalyi idényben (amikor csak magához képest volt gyengébb, amúgy klasszis teljesítményt nyújtott), ez reális cél lehet. Márpedig ha így lesz, akkor Messivel, Henryval, Eto'o-val nem lehet majd ezt a Barcát megállítani. Ámen.
Lezárt