Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Természetesen feltűnt és én nagyon örltem neki hogy egy 2006-os Roniet láttam a küzdelem és akarat terén. Az más tészta hogy fizikailag is vissza kéne térnie. Egyébként az gyönyörű volt!!! FORCA BARCATibi1982 írta:Nem tudom feltünt e valakinek, hogy a meccsen, 3an is a földre vitték, de roni felpattant, és ment a labdáért, amit vissza is szerzett! Idény elején, már ha valaki ránevet a pályán, akkor attól összeesett volna, és reklamált volna!
Most már legalább küzd!
VISCA EL BARCELONA, MÉS QUE UN CLUB
ez igaz, de a 2 akciógól azért ugye szerinted is édeskevés...? ennyit gudjohnsen is hozott már, aki kevesebbett játszott, mint ronnie. aztán ő mégsem félisten.orska írta:chi omega írta:de a kedvedért előkaparom én (összes versenysorozat):
henry
gólok: 13 (mind akciógól)
gólpasszok: 6
ronaldinho
gólok: 8 (3 büntető, 3 szabadrúgás, KETTŐ darab akciógól)
gólpasszok: 4
és bónuszképp messi statja:
gólok: 14 (4 büntető)
gólpasszok: 5
mondjuk szerintem még nem frissítették a múlt héttel
Ide azért beírnám a játszott percek számát:
Ronnie 1565
Henry 2397
Amikor az eredményességet vesszük, nem mindegy hogy Henry majd 10 meccsnyi idővel többet játszott. Az azért nagy különbség.
Most nem azért,de ha most jól játszott volna,mostazt mondanák itt páran,hogy nem a Levante ellen kell megmutatni,mit tud!Na hát,akkor tessék,majd megmutatja a Valencia meg a Celtic ellen!Barcaforever írta:
Sztem is. Üres kapuba fölé rugta ismét 6 méterről........
De tény JAVUL!
Sztem is. Üres kapuba fölé rugta ismét 6 méterről........LG írta:A félistentől azért kumma messze volt tegnap.Gomezinho írta:könyörgöm hagyjuk már szerencsétlent békén annak örüljünk hogy kezd játszani ugy mint egy félisten!
Picikét kumma távol volt attól, ha úgy fog játszani mint pár hónapja, csapnám ki a csaopatból mint a huzatot! Benzema-t a helyére! Adok neki 2 évet, és minden egyes ember itt fog rinyálni a fórumon, hogy mért nem hoztuk el Benzema-t! (igen, igen, tudom, hogy mit írtam kb egy hete az igazolásokba, de csak a jó formát emeltem ki, ha vki 2 meccsen jól játszik, nem jön vissza a régi fromája, de ha egy huzamban kb. 5-6 meccsen bizonyít, arra azt modnom, hogy igen vagy kezdi megtalálni!)LG írta:A félistentől azért kumma messze volt tegnap.Gomezinho írta:könyörgöm hagyjuk már szerencsétlent békén annak örüljünk hogy kezd játszani ugy mint egy félisten!
chi omega írta:de a kedvedért előkaparom én (összes versenysorozat):
henry
gólok: 13 (mind akciógól)
gólpasszok: 6
ronaldinho
gólok: 8 (3 büntető, 3 szabadrúgás, KETTŐ darab akciógól)
gólpasszok: 4
és bónuszképp messi statja:
gólok: 14 (4 büntető)
gólpasszok: 5
mondjuk szerintem még nem frissítették a múlt héttel
A félistentől azért kumma messze volt tegnap.Gomezinho írta:könyörgöm hagyjuk már szerencsétlent békén annak örüljünk hogy kezd játszani ugy mint egy félisten!
Ezt a közhelyet meg honnan vetted? Akkor a jobb csapatok ellen mért nem pörög már vagy másfél éve, okoska???fradika87 írta: Jobb csapatok ellen minden játékos sokkal jobban fel tud pörögni.
Pedig voltak akkor is olyanok, akik vakon kiálltak mellette. Nagyon korrekt és objektív volt chi omega hozzászólása.orska írta:Hát Chi, nekem úgy tűnik hogy akármit tehet Ronnie, nem fog tőled sok jót kapni. Pedig ég és föld a különbség a mostani és a két hónappal ezelőtti R10 között, és a kimondott jól játszik már.
"Pedig ég és föld a különbség a mostani és a két hónappal ezelőtti R10 között"orska írta:Hát Chi, nekem úgy tűnik hogy akármit tehet Ronnie, nem fog tőled sok jót kapni. Pedig ég és föld a különbség a mostani és a két hónappal ezelőtti R10 között, és a kimondott jól játszik már. Azért mert Henry most két meccsen jó volt, de előtte eltűnt a mezőnyben három hónapig, nem kellene R10 elé állítani. Mégiscsak többet tette le Ronnie eddig a Barca asztalára. Én személy szerint Henry-t is kedvelem, de ne rakjuk Ronnie elé a rangsorban. Én a klasszikus hármast kezdetném és Titi lenne a csere, mindig azé aki leggyengébb a három közül.
tavaly végig ez a duma ment, meg idén is. nem akarom kritizálni, mert nem volt rossz, de a formája semmit sem javult. a celtic ellen nagyon-nagyon okosan játszott, a camp nouban viszont összehoz két sarkazást (amiből persze egy rossz helyre megy), a közönség őrjöng, és azt hiszi ezzel el is van intézve a dolog. hihetetlen, hogy megint képes volt 7 méterről kihagyni egy ordítóan nagy ziccert, hogy kapura tökéletesen veszélytelen.bandi06 írta:Szerintem Ronaldinho közel sincs olyan jó formában még.Bár néha még igy is képes nagyszerü labdákat adni.Az első félidőben nyújtott játéka már bizakodásra ad okot,hogy nemsokára megtalálja magát.Ő ennél azért lényegesen többet tud.