Nistelrooy ontja a gólókat,de ha egy meccsen nem talál be,akkor már haszontalan?
Hol? Vagy 5 meccse nem lőtt gólt, csak akadályozta a támadásainkat...7 góllal lőtt kevesebbet, mint Luis Fabiano! Pedig RVN-nek aztán semmi más dolga nincs...És a listavezetőnél játszik, elméletileg egy elég erős középpálya előtt. Nem nagyon volt még lecserélve se, szinte mindig fix kezdő! Nem tudom, ilyen körülmények között vagy 30 gólt kéne lőnie egy szezonban, de most jó, ha 20 lesz! (ha bele nem lendül...)
Nélküle idén sem,és tavaly sem lennétek szinte sehol...vérbeli befejező csatár.
Egyrészt nem hinném, hogy ez igaz lenne, másrészt akkor ne legyünk sehol, csak ne ezt a szerencsétlenséget kelljen néznem! Köszönjük az x gólját, menjen haza levezetni!
szerintem a MAdridban most 5 játékos van aki nem oda való! drenthe, sneijder , guti , saviola, salgado
Ahogy mások is írták, Drenthe nagy tehetség! Amikor játszik, nincs rá panasz. 1-2 év múlva stabil tag lehet!
Sneijder-re nem tudom mi van, még nem vette fel a spanyol ritmust, vagy nem tudom. De tehetséges srác, ha megtalálja a helyét, nagy segítség lehet!(pláne szabadoknál, szögleteknél)
Guti már itt van x éve, padról beállva sokszor tud nagy változást hozni, de stabil embernek valahogy nem jó!
Salgado megérdemli, hogy innen menjen nyugdíjba, addig ellesz a kispadon!
Saviolával nem lehet mit kezdeni. Nem kap lehetőséget, amikor játszott, akkot meg nem ment neki a góllövés, talán pont a meccshiány miatt!
Soldado-t el kell adni, egy Madridba jobb csatár kell, egy középcsapatban majd eljátszogat!
Robbent kihagytad kolléga.
Robben ha nem lesz sérült a következő 2 hónapban, talán formába lendül. Egy Robinho-Robben szélben azért van potencia!
És a nagyszájú elnököt.
Osztom...de elsőnek azt a zselézett hajú barmot kéne kidobni már!
Szerk: Kössz senzu!