Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Puyol szélen, Thuram középen. Nem gondolom, hogy megússzuk kapot gól(ok) nélkül.G-Jay írta:Parádét ne nagyon várjunk! Kupasorozatokban mindíg a biztos játék a lényeg, és ezt tudja Franky is, ugyhogy én aktív defence-t várok! Ebből kifolyólag pedig a nem tul acélos Valenciának nem igazán hiszem hogy lesz gólja, viszont mi 1-2-t lövünk..
2-0-val nagyon elégedett ennék!
G.
Csúsztatva adja a Sport TV a hivatalos kezdéshez képest 30 perccel.danko94 írta:Ezt most nem értem a meccset már lenyomtákv mi v a TV ksőbb közvetíti???
Ezt most nem értem a meccset már lenyomtákv mi v a TV ksőbb közvetíti???lionelmessi19 írta:Én úgy gondoltam, hogy megnyitom még fél órával minimum realtime kezdés előtt ,ahogy szoktam. Aztán úgyse lehet sehogy kivédeni, hogy ne kerüljön be véletlen olyan hozzászólás, ami elárulná az eredményt, akkor se ha csak a Sport1-es kezdéskor nyitom.
De legjobban tenné mindenki, ha most kihagyná a fórumozást a meccs alatt. Én biztos nem nézek fel szünetben sem.
Ha valakinek jobb ötlete van, várom szivesen.
Én pl ilyen későn kezdődő meccsek előtt alszom egyet, mert másnap suliMessi-#19 írta:Hát én nem tudom ti hogy vagytok vele de a meccs előtti 1-2 óra mindig dögunalommal telik.ti mit szoktatok csinálni elyenkor
Szerintem nyerünk.