2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na ezért tisztelem Magathot. Nagyon jó edző, az egyik kedvencem. Eddig a VFL-nek esélye nem volt a nemzetközi kupákra most meg ott vannak az UEFA kupa kapujában. És ismét egy bajnokesélyes gárdát "kaptak" el(igaz h csak döntetlen). Ez nagyban köszönhető a braziloknak, gondolok itt a válogatott Joseura vagy a exherthás Marcelinhora vagy a top igazolás Grafite-ra, akinek a góljai nélkül 8 ponttal kevesebb lenne a csapatnak úgy h csak télen szerezték meg! De még olyan játékosaik vannak, mint a volt PSG-s Ljuboja vagy Pablo Thiam.Drigo írta: FT Wolfsburg 1 - 1 Hamburger SV
Hiú ábránd, sajnos. Egyre biztosabb az a bajor bajnoki cím.ozsimiki írta:Most Bayern-Bayer
Remélem a gyógyszergyáriak elkapják a bőrgatyásokat![]()
![]()
konkrétan a Spanyolra még véletlenül sem utaltam, én gondoltam itt az olaszra amit már tuti (kb ugyanez volt tavaly is a helyzet) az Inter nyert, de igen a holland bajnokság is eldőlt, az Ajax képtelen lesz beérni az Eindhovent, és ugyanez a helyzet a Porto Benfica párossal is! Portonak 14 (!!!) pont előnye van, PSV nek kevesebb de Dzsuzsák majd elintézi hogy biztosana PSV legyen a bajnokKarashu írta:Melyik bajnokságra érted még? Holland, esetleg Portugál? (itt közel sem dőlt el, én a végsőkig fogok reménykedni, majd megmondom, hogy eldőlt a bajnokság, ha már nem lesz annyi forduló, amikben annyi pontot tudnánk összegyűjteni, amennyi a real megelőzéséhez kell!)
Melyik bajnokságra érted még? Holland, esetleg Portugál? (itt közel sem dőlt el, én a végsőkig fogok reménykedni, majd megmondom, hogy eldőlt a bajnokság, ha már nem lesz annyi forduló, amikben annyi pontot tudnánk összegyűjteni, amennyi a real megelőzéséhez kell!)fir3bird írta:na az nem semmi!! kapott egy 6-ost a Werder! mostmár 7 pont hátránya van a Bayernnel szemben, asszem ittis eldőlt a bajnokság
A szombati Cottbus-Stuttgart német labdarúgó bajnoki mérkőzést elhalasztották, mert a meteorológiai jelentések szerint orkán erejű szélvihar várható a térségben.Blest írta:Az a kérdésem lenne, hogy tud valaki az elméletileg tegnapi Cottbus-Stuttgart meccsről? Livescore-n csak annyi volt időpont helyett hogy : Postp. ez azt jelentheti hogy elhalasztották, és ha igen mikorrafontos, köszi
Blest.
Attól, h vki a Barcában játxik, még nem lesz jó emberMessa írta:Láttátok a Bayern-Hamburg meccset? Van Bommel hogy bemutatott a bírónak már?adott neki egy sárgát mert nem adta oda a labdát Zidannak, utána meg megtapsolta a sporit, aki elfordult, közbe bemutatott neki, bírónak mintha hátul is szeme lenne, visszafordult, 2.sárga, kiállítás
komolyan mondom, ez a Van Bommel... És még játszott a Barcában is
Éppen "lábadozik" a sérüléséből.barca99 írta:Riberyvel mi van mostnában? Sajnos nem igazán követem a német eseményeket, de amekkora igazolásnak be volt harangozva... nem hallom, hogy megváltaná a világot.Vagy tévedek?
Annyi hazsna volt h kerestünk rajta mert ingyen jött, és sztem Touré is van oylan jo mint Bommel volt mégha nemis ugyanaz a szerepkörVarga Tamás írta:Van Bommelt elengedni hatalmas hiba volt. Itt is kiválóan játszott, megbízható és korrekt teljesítményt nyújtott. Ezt annak idején is leírtam, de sokan nem értettek velem egyet. Nagy hiba, sőt, bűn volt elengedni, ill. eladni.Fernando írta:Legalább akkora igazolás mint Luca Toni ha nem nagyobb. Van Bommel viszont teljesen beépült a csapatba és remekül irányít. Méltó utódja Ballacknak. Remek kis csapatuk van most a bajoroknak.
Van Bommelt elengedni hatalmas hiba volt. Itt is kiválóan játszott, megbízható és korrekt teljesítményt nyújtott. Ezt annak idején is leírtam, de sokan nem értettek velem egyet. Nagy hiba, sőt, bűn volt elengedni, ill. eladni.Fernando írta:Legalább akkora igazolás mint Luca Toni ha nem nagyobb. Van Bommel viszont teljesen beépült a csapatba és remekül irányít. Méltó utódja Ballacknak. Remek kis csapatuk van most a bajoroknak.