Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.28. 06:54:08

Karashu írta:A Valenciának elúszott a bajnoksága, kiestek a BL-ből, sőt még az UEFA-kupából is! Nem csoda, ha pont az egyetlen esélyükön, a Spanyol Kupán szívják föl magukat!
Minek kell ennyit passzolgatni? A másik hiba megint az volt, hogy Henry a szélen volt! Eto'o szélen hogy játszik tudja vki?
Eto'o szélan sz@rul játszik!Szerintem.A mecset nem láttam, de ezek szerint jobb is.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.28. 06:34:38

A Valenciának elúszott a bajnoksága, kiestek a BL-ből, sőt még az UEFA-kupából is! Nem csoda, ha pont az egyetlen esélyükön, a Spanyol Kupán szívják föl magukat!
Minek kell ennyit passzolgatni? A másik hiba megint az volt, hogy Henry a szélen volt! Eto'o szélen hogy játszik tudja vki?
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.02.28. 02:00:45

Komáim!!!
Mindenki jól van???
Senki nem hívott kardiológust???
Senkiből nem lóg kifelé infúziós tasak???
Mert nekem majdnem eljött az ideje!!!!
A vizitdíj-számlát pedig benyújtottam volna Franknek, meg akit
illet!!!
Xavi barátunk megint egy "last minute actiont" bemutatva megmentett
minket a hazai vereségtől, de súlyosan megbűnhődhetünk a Mestallában,
ha mindent megint középen akarunk befejezni és minden labdát
középen akarunk átpasszírozni a Valencia védőinek erdején!!!
A Valencia gólja teljesen széthúzott minket hátul, ügyes passzokkal
törtek előre, szinte folyt a labda a beadás helyéhez!!!
Gyors, korszerű támadás volt kevés húzással és góllal a végén,
ehhez képest mi állandóan belül erőlködünk, biciglicsel-hegyekkel
operálunk és nagyritkán, mint Messi, megindulunk.
Ha ilyen körülményesen fogunk játszani, akkor egy-egy jobb
védelem simán beér minket, fel tud reánk készülni és így
megfeneklik az akció!
Viszont a küzdőszellemmel sok baj nem volt, nomeg érdemes volt
ezért a tényért éjfél utánig fennmaradnom! Köszönöm a Fiúknak!!
De hogy a Valenciának is pont ellenünk kell szívnia magát...
Nincs mese, a Mestallában egy góllal többet kell lőnünk, az sem
baj, ha Xavi lövi az utolsó utáni percben!!!
Vezeti ezt ide a Ti Krojf komátok.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.28. 00:50:54

lionelmessi19 írta:Kicsit túldramatizálod Dani... :D
Eto'o-t megtalálni, stb ...

Messire meg ne várd, hogy ilyet mondjak.
Elfogult vagyok, B+ :P
Nameg, így is a helyzetek nagyrészét ő teremtette, a ziccerek kihagyása persze nem tetszett nekem se.
Miért nem találtad meg? Jó volt és kész :lol:

A Messis dologhoz komolyan oda akartam írni, hogy Tőled nem is vártam, hogy rosszat szólj Róla, de kiment a fejemből, persze nem azt mondom, hogy rossz volt, hanem, hogy magához képest gyengébb/halványabb. Azért az első félidőben összejöhetett volna neki az ollózás-szerűség.

Aminek még örültem, az a távoli lövések voltak. Abidal és Toure jeleskedtelk főleg, de mások is lőttek bátran, ráadásul jól, ha nem olyan védők lettek volna, akik mindenbe beleállnak(még mindig nem értem hogyan merték), na meg persze Timo barátunk nem ilyen formát kap el, akkor láthattunk volna 1-2 szépségdíjas gólt. De sok a ha ha-ha :lol:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.28. 00:45:20

Rivaldo11 írta:Messi akkor hagyta ott a védőjét, amikor akarta...nem volt szerencséje a befejezésekkel, illetve pár esetrben passzolhatott volna. De hogy gyenge lett volna, az nem állja meg a helyét szerintem.
Egyetértek. Annyi van, hogy a 100. meccsét kicsit gólszagúan akarta zárni, ami érthető, de ezért 2 ziccerben nem adta le. De egyébként kumma jó volt ma is.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.28. 00:44:17

Messi akkor hagyta ott a védőjét, amikor akarta...nem volt szerencséje a befejezésekkel, illetve pár esetrben passzolhatott volna. De hogy gyenge lett volna, az nem állja meg a helyét szerintem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.28. 00:43:03

Zambrotta ma pont azt mutatta szerintem, hogy több játéklehetőséggel még jobb lehetne. Puyol és Milito a tökéletes középső tengely, nem kell Marquezt eröltetni, Zambrottának több lehetőséget kell adni, ahogy ma is láthattuk, hajtott, de inkább az mutatkozott a játékán, hogy kimaradt egy elég hosszú idő. Meccshiánya van, de nem felejtett el focizni.
Andris
Adminisztrátor

2008.02.28. 00:38:33

Kicsit túldramatizálod Dani... :D
Eto'o-t megtalálni, stb ...

Messire meg ne várd, hogy ilyet mondjak.
Elfogult vagyok, B+ :P
Nameg, így is a helyzetek nagyrészét ő teremtette, a ziccerek kihagyása persze nem tetszett nekem se.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.28. 00:36:41

lionelmessi19 írta:Mégis mondanék egy két kevésbé tetszetős dolgot, játékost, bár nem őket hibáztatom a dologért, közel sem.
Na ezzel közelsem értek egyet!

Zambrotta remekül játszott az ő oldaláról egy beadás nem jött be, egyszer mentek el az oldalán, de az a 80 sokkevesedik percben volt, amikor mindenki támadott már, de Touré visszaért. A beadásai is jó helyre mentek, de a csatárokat elnyomták a védők. Szerintem jól játszott.

Henry jól vette ki a részét az összjátékból, pl Messinek gólpasszt adott...De valóban nem volt kimagasló.

Bojan küzdött, de ez a minimum, valóban nem volt elég ideje.

Eto'ot megtalálni egy ilyen meccs után??? Az egyetlen, aki próbált színt vinni a játékba bedobta a szokásos vagány trükkjeit (ez egy olyan meccs volt, amin nem jöttek be, de ő legalább megpróbálta), nem beszélve arról, hogy az első féildőben Abidallal és Touréval húzták a csapatot.

Aki ma nagyon gyenge volt, az Messi! Két millió százalékos ziccer. Megint keresztbe akarta cselezni magát a tizenhatos előtt, ez kb 5 méterig ment, utána szereték, nem passzolt. Mindenkit saját magához hasonlítva ő volt a leggyengébb.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.28. 00:32:23

Bányász írta: És az utóbbi időben egyre jobban "beleéli" magát a meccsekbe.
Számomra ez pozitív.

Ahogy az egész csapat.Nem tudom mi az oka ennek a látványos javulásnak,de nincs ellenemre.
Talán az utóbbi hetekben megélt sikerek egy kicsit segítettek. És itt a Zaragoza 2 vállra fektetését látom a kulcsnak, az lélektanilag egy nagyon fontos 3 pont volt. Nem mellesleg a Real elkezdett bukdácsolni, visszakaptuk a sérülteket és Yayát, valamint Eto'o-t. És nem mellesleg lehet, hogy a sok kritika sem ártott a szurkolóktól.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.02.28. 00:30:19

Franky is ottvolt ám végig, űzte hajtotta a fiúkat állva... Smile
És az utóbbi időben egyre jobban "beleéli" magát a meccsekbe.
Számomra ez pozitív.

Ahogy az egész csapat.Nem tudom mi az oka ennek a látványos javulásnak,de nincs ellenemre.

Rég volt ilyen meccsünk,h néztem volna reggelig a csapatot...csak a helyzetek....
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.28. 00:28:16

FCB_gábor írta:
barca99 írta:Otthon gólt kell lőniük, ami gondot okoz nekik (nem csak ma, úgy általában).
nem kell gólt lőniük, játszhatják otthon is ezt a #&đđ#!
Sajnos igazad van. :?

Nem baj, akkor is ütni kell őket. Oké, hogy most a Vale-nak elsősorban az eredmény kell, de olyan mocskosul bosszantó ezt látni. :evil:
Andris
Adminisztrátor

2008.02.28. 00:27:04

Nos, összességében tetszett a csapat nagyon. Jól játszottak, sok gyönyörű támadás, hatalmas hajtás, 0-94ig. Remek volt. És a szerencsénken múlott, hogy nem lett minimum 1-2 gólos győzelem. Mégis mondanék egy két kevésbé tetszetős dolgot, játékost, bár nem őket hibáztatom a dologért, közel sem.

Zambrotta pl, vagy elöl, vagy hátul, de a kettő együtt egyre nehézkesebben megy... de nem volt rossz, csak néha kaptam szívrohamot miatta.

Henry irtózat gyenge volt. Nem is érdemes több kommentet hozzá fűzni.

Bojan semmit nem tett hozzá a játékhoz jóformán, ahogy beállt. Ő a kezdőként felpörgő típus, egyre inkább úgy tűnik számomra.
Samu is elhalványodott kicsit a végére, de aztán a nagy hajrában ott volt, akkor is amikor a leginkább kellett.

És ami fontos, hajtottak nagyon a srácok, mindenki kivétel nélkül. Nagyon tetszik az idei Barcelona hozzáállása. Ha ilyen játékkal, és átlagosnak mondható szerencsével párosul, csapat a talpán, aki megver minket.

Franky is ottvolt ám végig, űzte hajtotta a fiúkat állva... :)

Szerk: simán továbbjutunk szvsz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.28. 00:26:57

Nagyon nagy meccs volt!
Igazából nem lehet megmondani, mi lett volna z ideális eredmény, ha sokkal nyerünkmindenki a tavalyi Getafe meccsel jött volna...
Ha kevéssel, akkor azzal, hogy biztos beállunk védekezni...
HA döntetlen, akkor pedig azt, hogy ez se jó, mert így a VAlncia fog védekezni...
Szerintem ez így jó, nem lehet beállni védekeznünk, és legalább kiderül, hogy mi tudunk nyújtani, nyomás alatt!
Azért, ahogy külsővel meglőtte erre nem sok mindenki képes!
..................................
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.28. 00:24:42

Ha vezetni tudunk a visszavágón, annyi a Valenciának. De azt hiszem ilyen játékkal,(persze picit jobb helyzetkihasználással) és hozzáállással, mint amit ma mutattunk, abszolút megvan minden okunk bizakodni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.02.28. 00:24:23

Jah,s F.N. meg egy majom,ezt ma is bizonyította. :oops:

Villat meg még jobban utálom,mint eddig..Tottival küzdenek a dobogóért. :P
,,Azt hitted, hogy mi történt."
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.02.28. 00:23:43

barca99 írta:Otthon gólt kell lőniük, ami gondot okoz nekik (nem csak ma, úgy általában).
nem kell gólt lőniük, játszhatják otthon is ezt a #&đđ#!
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.28. 00:23:42

Mr. Master írta: Egyedül szépséghiba, hogy a velncia olyan undorító módon játszott, amint mourinho óta nem láttunk. De hát az ilyen csapatokat is meg kell vernünk!
Mourinho legfeljebb a hangulat-csinálása miatt volt undorito, de ő ilyen focit nem csinál.

Ad 2. A Rangers elleni idegenbeli meccsünkön emlékszem hasonlóra, a Chelsea mindent csinált, de nem ezt a [auto_cenzúra] amit a Valencia....
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.02.28. 00:23:21

Ez a Valencia nem juthat tovább. Nem, nem és nem.

Szép volt Barça, így kell küzdeni, hajtani a végsőkig. =D>
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.28. 00:22:37

Én jobban örülök, az 1-1-nek, mintha 1-0-ra nyertünk volna, az nagyon veszélyes. Így muszáj lesz támadnunk, nincs mese. Viszont továbbra is tartom a véleményem, miszerint ha nem nyerjük meg a kupát teljesen felesleges volt ez a sok meccs.

Azért nem kell elbízni magunkat, hogy majd Valenciában ütjük őket. Egyrészt így volt ez a mai meccs előtt is, másrészt tavaly Madridba 5-2-vel mentünk. A Getafe semmivel sem volt erősebb akkor, mint most ez a Valencia.

Látta valaki, hogy mennyi volt a hosszabbítás? Ez a három és fél perc kicsit soknak tűnt nekem, szinte nem is állta a játék :roll: De lehet, hogy Laporta nem csak egy meccsre vette meg a bírókat, hanem bérletet váltott :lol:
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.02.28. 00:22:23

Az a baj, hogy ez az 1:1 tökéletes a Valencianak. Otthon is védekezni fognak amíg nem rugunk egy gólt. Nagyon remélem tudunk majd lőni.
Kép
Mr. Master
Director del Fútbol

2008.02.28. 00:21:42

Gyerekek, ez foci volt a javából. Heroikus küzdelem volt mindkét részről. Megérte korábban felkelni és lexarni a holnapi olasz TZ-t. Igazából az ilyen pillanatokért érdemes nézni a focit, mint ami az utolsó 10-15 percben volt. Egyedül szépséghiba, hogy a velncia olyan undorító módon játszott, amint mourinho óta nem láttunk. De hát az ilyen csapatokat is meg kell vernünk! Most úgy érzem a csapat elindult egy tanulóúton az összeszokás felé. Meglehetett volna a mérkőzés egy kicsit nagyobb higgadtsággal, sokszor kapkodtunk a kapu előterében (mondjuk ebből rengetegszer rákényszerítettek bennünket), de ha így haladunk ebben a évben tovább, Messi egy kicsit kevésbé kezdene elszállni a tehetségétől és Ronaldinho is megmutat az igazi tudásából, akkor a bernabeuban nagy esélyünk lesz a bajnoki cím megszerzésére!
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.28. 00:21:33

Sztem semmit nem jelent, hogy a Valenkiának a kupa maradt.

Otthon gólt kell lőniük, ami gondot okoz nekik (nem csak ma, úgy általában). Mi pedig meccsek jók vagyunk. Nagyon meglepődnék, ha nem mi mennénk tovább.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.28. 00:18:16

Most azért mielőtt le-olaszozzuk a Valenciát és egyéb okosságok, egy jó formában lévő Barcelonához egy rossz passzban lévő Valenciával lehet, hogy én is ilyen taktikával érkezek. Bejött nekik. És a Mestelláról meg annyit, hogy ott a hazai pálya és nekik már tényleg csak a kupa maradt. Nem vagyok biztos a tuti sikerben.
tommyboy
Barça C

2008.02.28. 00:17:39

Atyaúristen! Mekkora meccs volt. Hatalmasat játszottunk. Sajna Hildebrad kivédte a szemünket. Ha így játszunk a visszavágón, 0-1 ről sem lett volna gond. Hajrá fiúk!
Válasz küldése