Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eto'o szélan sz@rul játszik!Szerintem.A mecset nem láttam, de ezek szerint jobb is.Karashu írta:A Valenciának elúszott a bajnoksága, kiestek a BL-ből, sőt még az UEFA-kupából is! Nem csoda, ha pont az egyetlen esélyükön, a Spanyol Kupán szívják föl magukat!
Minek kell ennyit passzolgatni? A másik hiba megint az volt, hogy Henry a szélen volt! Eto'o szélen hogy játszik tudja vki?
Miért nem találtad meg? Jó volt és készlionelmessi19 írta:Kicsit túldramatizálod Dani...![]()
Eto'o-t megtalálni, stb ...
Messire meg ne várd, hogy ilyet mondjak.
Elfogult vagyok, B+![]()
Nameg, így is a helyzetek nagyrészét ő teremtette, a ziccerek kihagyása persze nem tetszett nekem se.
Egyetértek. Annyi van, hogy a 100. meccsét kicsit gólszagúan akarta zárni, ami érthető, de ezért 2 ziccerben nem adta le. De egyébként kumma jó volt ma is.Rivaldo11 írta:Messi akkor hagyta ott a védőjét, amikor akarta...nem volt szerencséje a befejezésekkel, illetve pár esetrben passzolhatott volna. De hogy gyenge lett volna, az nem állja meg a helyét szerintem.
Na ezzel közelsem értek egyet!lionelmessi19 írta:Mégis mondanék egy két kevésbé tetszetős dolgot, játékost, bár nem őket hibáztatom a dologért, közel sem.
Talán az utóbbi hetekben megélt sikerek egy kicsit segítettek. És itt a Zaragoza 2 vállra fektetését látom a kulcsnak, az lélektanilag egy nagyon fontos 3 pont volt. Nem mellesleg a Real elkezdett bukdácsolni, visszakaptuk a sérülteket és Yayát, valamint Eto'o-t. És nem mellesleg lehet, hogy a sok kritika sem ártott a szurkolóktól.Bányász írta: És az utóbbi időben egyre jobban "beleéli" magát a meccsekbe.
Számomra ez pozitív.
Ahogy az egész csapat.Nem tudom mi az oka ennek a látványos javulásnak,de nincs ellenemre.
És az utóbbi időben egyre jobban "beleéli" magát a meccsekbe.Franky is ottvolt ám végig, űzte hajtotta a fiúkat állva... Smile
Sajnos igazad van.FCB_gábor írta:nem kell gólt lőniük, játszhatják otthon is ezt a #&đđ#!barca99 írta:Otthon gólt kell lőniük, ami gondot okoz nekik (nem csak ma, úgy általában).
Mourinho legfeljebb a hangulat-csinálása miatt volt undorito, de ő ilyen focit nem csinál.Mr. Master írta: Egyedül szépséghiba, hogy a velncia olyan undorító módon játszott, amint mourinho óta nem láttunk. De hát az ilyen csapatokat is meg kell vernünk!