Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Egyetértek,de csak a bajnokságban. Bl-ben azért nem kell fejetlenűl rohanni,viszont meggyőzően kell alakítani a támadójátékunkat,és végig nyomás alatt tartani előszőr a Schalket....mypeter írta:az idei csapat 2 emberről szól: Márquez és Messi. Ha ők nincsenek, nincs csapat. A jövőben egy sansz van: úgy hajtani minden mindegy alapon, mint ma az utolsó 20 percben. A csatárokban, ha kapnak labdát 2-3 gól mindig benne van. Legalább nem fogunk unatkozni.
De, azon a vonalon, amin elindult a politikában, nem jut messzire. A nacionalistáknak végük van, győzött a józan ész.grecki írta:Ráadásul az én olvasatomban Laportát mi mással lehetne vádolni, ha nem azzal, hogy nem küldi el az edzőt. Szóval, így akkor összeadódik a kettő. Persze, lehet kint nagyobb hangsúlyt kap Laporta politikai pályára készülése...
ez mindig csak egy kis réteget jelent, közel sem ad képet a szurkolók véleményéről.barca99 írta:Érdekes szavazás van a Mundon. Ha jól értem, azt kérdezik, kinek a felelőssége az idei "teljesítmény".
32% - Rijkaardé
31% - A játékosoké
30% - Laportáé
7% - Txikié
Érdekes, odakint nem minden szrt az edző visz.
És van benne igazság.
Kimondta már, h én tudom, h mit gondolnakLionel85 írta:Na és mit gondolnak áruld már el! Honnant tudod hogy nem azt mondják, amit gondolnak? Azért mert egy-egy játékos elmondja a véleményét, még nem biztos hogy Frank ellen vannak. Az hogy idén nem csapatként funkcionál a Barça, az pedig tény. Ez nem újdonság.LG írta: Hát perszeTe is tudod nagyon jol, h 1ik dolog, h mit mondanak, a másik, h mit gondolnak.
Na és mit gondolnak áruld már el! Honnant tudod hogy nem azt mondják, amit gondolnak? Azért mert egy-egy játékos elmondja a véleményét, még nem biztos hogy Frank ellen vannak. Az hogy idén nem csapatként funkcionál a Barça, az pedig tény. Ez nem újdonság.LG írta: Hát perszeTe is tudod nagyon jol, h 1ik dolog, h mit mondanak, a másik, h mit gondolnak.
Most nem azért,de ebből az is kikövetkezthető,hogy mindegyik javulni szeretne,hogy segítsen a csapatnak,ergo Frankinek!Szóval szerintem biztos,hogy nem ebből kell ezt kikövetkeztetni!LG írta:Hát perszeLionel85 írta: A Barca-játékosok Rijkaard mögött állnakTe is tudod nagyon jol, h 1ik dolog, h mit mondanak, a másik, h mit gondolnak.
Viszont olyan kifakadásokból, pl. Puyoltól, h nem vagyunk igazi csapat, meg Anritól, h középcsatárként jobban menne, pl. nekem ugy jön le, h ők se igazán értenek egyet Ferenc barátunk döntéseivel
Hehe, jogos. Egyébként, nem rossz, addig meg kinevelnek egy sokkal jobb tehetséget, vagy keresnek valakit.VictorValdes19 írta:OLÉÉÉÉ Jorquera hosszabított 2010-ig naon örülök neki nála jobb 2. számú kapust el se tudnék képzelni![]()
Hát perszeLionel85 írta:A Barca-játékosok Rijkaard mögött állnakLG írta:de én már az utobbi nyilatkozatokbol ugy veszem észre, h már a játékosok se bánnák annyira, ha Frank bucsuzna.
A Barca-játékosok Rijkaard mögött állnakLG írta:de én már az utobbi nyilatkozatokbol ugy veszem észre, h már a játékosok se bánnák annyira, ha Frank bucsuzna.
A Fő oldalon, ott van a cikkek között: Puyol elfogadná Mourinhot cimmel. Igaz, megvédi benne Franket is, de én már az utobbi nyilatkozatokbol ugy veszem észre, h már a játékosok se bánnák annyira, ha Frank bucsuzna.OROSZ10 írta:Bocs lehet lemaradtam,de mostanában nem voltam se net se TV közelben, szóval mit nyilatkozott Puyol?