2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért te se tévedj már el,vagy vedd elő a memódAprieto írta:Rivaldo11 írta:Megforditható a meccs, kérdés meg tudjuk-e csinálni? Messinek pályán kell lennie, ám hogy ki menjen le, arról fogalmam sincs.
Sajnos Edmilson csúnyán elpasszolta magát a kp-n, ebből kaptuk a másodikat. Persze ettől még nem feltétlen kellett góllal végződnie az akciónak...
Edmilson nagyon régóta nulla. Nem értem, miért nem Marquezt játszatja ott a Frank. Nagy kérdés.
Edmilka passzolni nem tud, szerelni néha, indítani.. hagyjuk. Ballövés volt őt megvenni még annó :S
atek írta:még soha nem írtam fórumba de ideje elkezdenem:D látjátok ilyenkor már mit ér egy ronaldinho olló gól? végig gyengén játszik el kell adni én azt mondom...másik meg zambrotta, hihetetlen gyenge de már egy éve kb., nem hiszem el hogy ezt nem látja frankie... sztem az ilyen bohócoktól mint az edmilson is meg kéne szabadulni, figyeljétek meg frank válasza annyi lesz hogy beállítja bojant vagy a dos santost, csak hát nemértem hogy minek. őket akkor kéne játszatni amikor már többgólós győzelem van...én azt mondom egy dani alves nagyon kéne!:) mi a véleményetek?
Impossible is nothing.Replay írta:Hát ezt jól elszórakoztuk, taps!![]()
Azért Milito szépen bennevolt mindkét gólban.
Innen már szinte lehetetlen a forditás, max 1pont.
Barca meccs közben kimész cigizni?biandrata írta:Kimentem cigizni, s máris vezet az atletico.
Remélem, a második félidő jobban sikerül.
Látod?A cigi rosszat tesz!Ez most a te hibád!biandrata írta:Kimentem cigizni, s máris vezet az atletico.
Remélem, a második félidő jobban sikerül.
Rivaldo11 írta:Megforditható a meccs, kérdés meg tudjuk-e csinálni? Messinek pályán kell lennie, ám hogy ki menjen le, arról fogalmam sincs.
Sajnos Edmilson csúnyán elpasszolta magát a kp-n, ebből kaptuk a másodikat. Persze ettől még nem feltétlen kellett góllal végződnie az akciónak...
Szerintem is ez kéne, esetleg még IniestaLa Pulga írta:HenryMessi .
Meg lesz ez a meccs.