Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Lecserélni??Mégis kire?Van 1 18évesünk,1 sérültünk,1 Pintonk és egy klasszisunk.Lehet válogatni.Gomezinho írta:Ugylátom itt csak én cserélném le Valdest!
Igen, tudod máshol nem szokás lecserélni egy kapust 1 vagy 2 rossz meccsért. Ja tényleg, tavaly volt egy potyája a Pool ellen. Buffont gyorsan!Gomezinho írta:Ugylátom itt csak én cserélném le Valdest!
Sajnos nem ez volt az első ilyen rövidsarkos gól amit idén kap. Többet kéne gyakorolnia ezeket, hogy ne szívja meg mindig.ozsimiki írta:Sokat dícsértem VV-t,sőt sokat is köszönhetünk neki,de ez egy óriási potya volt,illetve ilyet nem szabadna kapni kapúsnak....teljesen kapufánál állt,és lövésnél kifelé kell dőlni...vagy egy spárga és megvan...erre jobb kézzel akart kikaparni....nah mind1,bízok a jobb folytatásban.
Hjaaaaaaa,ha végre Lajos lelép..........de mikoóóór?Vito írta:jelenleg nincs olyan kapus, akiért elcserélném VV-t
ha Aragones végre lelép, Casi mögött helye lesz a válogatottban.
a különbség folyamatosan csökken közöttük, ami azért Casi képességeit (el)ismerve hatalmas teljesítmény.
Hát sztem régebben sem volt akkora durranás VdS. A Juvéban pl. nem motatott olyan sokat. Volt is olyan vicc: Van a Juvenak kapusaFernando írta:A MOSTANI Van der Saart sztem már régen túlnőtteRichi írta:a mellett h a Barca legjobbja idén sztem azt is ki lehet mondani h már tényleg a világ egyik legjobb kapusa ahol Buffonnal Van der sarral lehet egy lapon emlegetni!gyerünk W te vagy a legjobb és a kedvencem is(nem csak azért mert nagyon hasonlítunk külsőre:D)
A MOSTANI Van der Saart sztem már régen túlnőtteRichi írta:a mellett h a Barca legjobbja idén sztem azt is ki lehet mondani h már tényleg a világ egyik legjobb kapusa ahol Buffonnal Van der sarral lehet egy lapon emlegetni!gyerünk W te vagy a legjobb és a kedvencem is(nem csak azért mert nagyon hasonlítunk külsőre:D)