2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyetértek veled!! Valdes ebben az évben eddig sokszor megmentette a Barcát de a mai nap az nem az övé.Gomezinho írta:akkor ott volt a második gól ott annál 10 ből egy kapus kap gólt ez pont a mi drága Valdesünk volt!miért ne ő kapná be! az elsőnél meg egy gyatra lövésnél mi a francnak mozdul el jobbra ha látja hogy nemkapura megy a labda hát igy persze hogy neméri el a lepattanó labdát de áhh nem vitatkozom veletek ugyis okosabbak vagytok tőlem!
a második gólt aláirom...de megpattanó labda,szted hány kapus számit rá?édesapááám,és nem vitatkozok téllegGomezinho írta:akkor ott volt a második gól ott annál 10 ből egy kapus kap gólt ez pont a mi drága Valdesünk volt!miért ne ő kapná be! az elsőnél meg egy gyatra lövésnél mi a francnak mozdul el jobbra ha látja hogy nemkapura megy a labda hát igy persze hogy neméri el a lepattanó labdát de áhh nem vitatkozom veletek ugyis okosabbak vagytok tőlem!
messi_90 írta: látod!! ez a makk!!
Igen énis ezt érzem...Frank Rijkaard írta:A bwin télleg 2-2t ír, de az hamis adat. Viszont ebből óriási botrány lesz, mert aki online fogad a kimutatott eredmény alapján, elveszt egy csomó pénzt, nem tudom, hogy történhetett
látod!! ez a makk!!salas9 írta:A madridista szerint nekik sem könnyü:messi_90 írta:recre - real kérlek szépen 1:2
csak nekik lehet ilyen makkjuk
28. perc - Rossz nézni is a Real Madrid játékát... sokkal közelebb a 2-0, mint az 1-1.
Gomezinho írta:Na most telt be a pohár VALDES egy nagy nulla sőt még annál is nullább!Nem tudom mit láttok abban a szerencsétlenben!komoylan ha ezek után is véditek akkor nincs szemetek semmi érzéketek a focihoz a 11-eshez köze nem volt le**arta nagyivbe merre megy a labda iniestáról ne is beszéljek és látjátok eztmontam a kezdetek óta Hogy Lampard és Buffon kell ide hogy egy roha*t bajnokságot megnyerjünk egy ilyen meccsel!De én már nem idegesitem magam! ja és még Ronaldinhot is békén lehet hagyni mert az az 5 millió gyerek aki nézte azt a mozdulatát még mindig sir és nem tud megszólalni akkor gól volt!Ez az én vélemyényem csesszetek le nyugodtan nem érdekel de igazam van tudom!
A madridista szerint nekik sem könnyü:messi_90 írta:recre - real kérlek szépen 1:2
csak nekik lehet ilyen makkjuk
83' Recreativo Huelva 1 - 2 Real Madriddanko94 írta:Most akk mennyi a REAL Meccs?????
+csak nekik lehet ilyen makkjuk
Ez hihetetlen. Bezzeg a Valencia elleni Copa Del Rey meccs 94. percében, illetve a Zaragoza elleni meccseteken nektek nem volt szerencsétek. Igazatok van. Amúgy mindhárom piros jogos a Recre-Real meccsen.óriási mákja