lionelmessi19 írta:
Jó Marci, igazából nem is a véleményeddel akad gondom, sőt... teljesen osztom. Csak úgyéreztem, hogy mivel tőlem idéztél, nekem szólt egyrészt a mondandót. pedig tőlemszerintem nem láttál olyat, hogy bárkit istenítettem volna. Max. Iniestát, Messit, de velük kapcsolatban pedig a másik végletet nem írtam soha.
a kipenderítős szöveg nem elhamarkodott volt, hanem simán kamu. Természetesen ehhez nekem nincs jogom. Egyszerűen nem tetszett a megjegyzése, mit ebben az esetben kifejezetten nekem is címzett. Nem tetszett hogy olyanért szól meg, amit tőlem sose láthatott. Ez jellemzi az ő fórumozói aktivitását, így kétlem h a kipenderítem dologgal is bármit befolyásoltam vna az ő helyzetében.
Igen, persze nem elsősorban neked szólt, hanem úgy általánosságban. A te hsz-ed csak a kiváltó ok volt.
Még egyszer mondom, nem azzal van a problémám, ha egyesek szerint nem játszik jól. Elismerem nem ment neki ma (sem). El szoktam. De miért a bal oldalon játszik? Miért R10 van középen? Miért Eto'o a jobb oldalon? A három támadónk pozíción kívül játszott végig, amíg fent voltak. A korábbi csapattársai, sőt ő maga is megmondta, hogy sokkal jobban menne neki középen.
És igen, attól, hogy nem brillírozik, azért hasznos tagja a csapatnak. Rúgott 14 (ha emlékeim nem csalnak) gólt (mindet akcióból), adott néhány gólpasszt. Szóval kritizáljátok nyugodtan, lehet is, sőt kell is néha, csak nem kell átesni a ló túloldalára.
Ennyi, vége a védőbeszédnek...