Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olvass vissza kicsit régebbre és nem fogsz feleslegesen ennyit pötyögniMessiaskii írta:Különben meg ha észrevettétek már 2 évve ugyanazt a focit játszuk csak más játékosokkal... nem hiszem h nehéz lenne ezellen ellenszert csinálni ennyi idő alatt , nemcsoda hogy mostanában ennyit szenved a csapat csak a játékosoknak köszönhetjük a sok sok győzelmet bár azért ha megintcsak hülyeséget irnék nem leharapni a fejem pls próbálok okos lenni
Azért ez nemteljesen igymegy az ilyenek nemigen teccenéneka csapatnak elveszitenénk velük 1-2 játékost akik nem kapnának elég játéklehetőséget amit sok szurkoló se nézne jószemmel és igymár annyira a vezetőség sem csipné az 5letet. Majd kiderülsocio66 írta: 2:Ha ő jönne valószínűleg jönne vele
együtt egy pár egykori játékosa,mint pl:
Drogba és Lampard akik még jók is
lennének,de pl: Carvalho,vagy Essien
minek kéne ide??
Mivel már sokszor hangoztattad, hogy te a foci világában élsz, vélhetően mondták már neked a mentoraid, a saját kapusedződid, vagy valamelyik másik fejes, hogy a fociban igen fontos szerepe van az edzőnek is.kicsics írta:az egesz csapat egy kalap [auto_cenzúra] volt
mourimhoval jobb lesz???
Vélhetően igen. Nem fejteném ki miért, ha van feles 30 perced akkor lapozgasd át a fórumot. Van egy szint, amire beállt Rijkaard és nagyon nem úgy néz ki immáron lassan 2 éve, hogy bármit is lépnénk előre. Amióta tavaly tavasszal elkezdődött a forma-hanyatlás, azóta nem tud semmi újat kitalálni. Attól, hogy Gudjohnsent játszatja középpályásként, attól nem lesz jobb semmi. És csak említettem egy példát, hogy milyen taktikai húzásokkal próbált újat dobni a mesterünk. Lehetne folytatni...kicsics írta:az egesz csapat egy kalap [auto_cenzúra] volt
mourimhoval jobb lesz???
Úristen...kicsics írta:ez a kaosz yayaval se lett volna jobb!
edmilson nem jaccott rosszabbul mint a tobbiek!neki raadasul lehet kifogasa is szinte alig jaccott ebben az evben csoda hogy a labdat el talalta en ot egyaltalan nem okolnam!
egy kalap [auto_cenzúra] volt, nincs mit magyarázni.kicsics írta:ez a kaosz yayaval se lett volna jobb!
edmilson nem jaccott rosszabbul mint a tobbiek!neki raadasul lehet kifogasa is szinte alig jaccott ebben az evben csoda hogy a labdat el talalta en ot egyaltalan nem okolnam!
Ha te vagy az edző én meg a világ legjobb játékosai közül az egyik, a 10 társammal együtt, de én elhiszem, és tudom, hogy a világ legjobbjai vagyunk, akik mindent megnyertönk, és meg is nyerünk a jövőben is, és így is állok hozzá, akkor akár fejre is állhatsz, a bukás szinte biztos, ahogy láthattuk is..................noname írta: Utána elment Ten Cate, sikerült összhozni a világ legjobb! játékoskeretét, Franky még se ment velük semmire.
Kapott már elég halasztást!Már el kellett volna nyáron küldeni, de akkor belenyugodtam h maradt.Télen már el kellett volna küldeni hiszen nyilvánvaló volt h semmi se változott, nem voltunk képesek stabil teljesítményre.Ezzel szemben továbbra se akarják elküldeni...
Azt is tegyük akkor hozzá hogy Rijkaard sz@rt nem ért volna ha nem lett volna ott Henk meg Laporta.mindorokke_barca írta:egy az egyben az mondom mint sasi.... tulsagosan igazsagtalanok vagytok rijkaard-al szembeni idejott u h evek ota nem nyert semmit a csapat kiestunk bl elso koreben v alig csiptuk el epp a bl-t es rijkaard felhozta a csapatot .... mert akarki akarmit mondnem allt jol a szenank elotte.. nagyon nem...
Nem az MU-rol beszélek hanem ahol előtte volt csak éppen anevt nem tudom....aronba írta:Nekem köztes a véleményem. A MU azért soha nem volt icike picike klub.
Utána elment Ten Cate, sikerült összhozni a világ legjobb! játékoskeretét, Franky még se ment velük semmire.mindorokke_barca írta:egy az egyben az mondom mint sasi.... tulsagosan igazsagtalanok vagytok rijkaard-al szembeni idejott u h evek ota nem nyert semmit a csapat kiestunk bl elso koreben v alig csiptuk el epp a bl-t es rijkaard felhozta a csapatot .... mert akarki akarmit mondnem allt jol a szenank elotte.. nagyon nem...
Az 100 hogy megérdemelnénk.barca99 írta:Hát ha ez a Celtic 2-t rúg nekünk itthon úgy, hogy mi egyet se tudunk, akkor meg is érdemeljük. Csodálkoznék, ha megtörténne.