Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.04. 23:58:30

Messiaskii írta:Különben meg ha észrevettétek már 2 évve ugyanazt a focit játszuk csak más játékosokkal... nem hiszem h nehéz lenne ezellen ellenszert csinálni ennyi idő alatt , nemcsoda hogy mostanában ennyit szenved a csapat csak a játékosoknak köszönhetjük a sok sok győzelmet bár azért ha megintcsak hülyeséget irnék nem leharapni a fejem pls próbálok okos lenni :D
Olvass vissza kicsit régebbre és nem fogsz feleslegesen ennyit pötyögni :)

De igazad van ebben is. Új szisztéma is kell.
Messiaskii
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.04. 23:53:24

socio66 írta: 2:Ha ő jönne valószínűleg jönne vele
együtt egy pár egykori játékosa,mint pl:
Drogba és Lampard akik még jók is
lennének,de pl: Carvalho,vagy Essien
minek kéne ide??
Azért ez nemteljesen igymegy az ilyenek nemigen teccenéneka csapatnak elveszitenénk velük 1-2 játékost akik nem kapnának elég játéklehetőséget amit sok szurkoló se nézne jószemmel és igymár annyira a vezetőség sem csipné az 5letet. Majd kiderül :)

Különben meg ha észrevettétek már 2 évve ugyanazt a focit játszuk csak más játékosokkal... nem hiszem h nehéz lenne ezellen ellenszert csinálni ennyi idő alatt , nemcsoda hogy mostanában ennyit szenved a csapat csak a játékosoknak köszönhetjük a sok sok győzelmet bár azért ha megintcsak hülyeséget irnék nem leharapni a fejem pls próbálok okos lenni

Szerkeszt gomb!
S.
Kép
Kép
socio66

2008.03.04. 14:28:39

Mongyuk én mourinho érkezésének 2 okból nem örülnék:
1:Nem akarom hogy mi legyünk az a csapat
akinek az edzője állandóan pofázik és
lenézi az ellenfelet,mert valószinüleg igy
sokan megutálnának minket.

2:Ha ő jönne valószínűleg jönne vele
együtt egy pár egykori játékosa,mint pl:
Drogba és Lampard akik még jók is
lennének,de pl: Carvalho,vagy Essien
minek kéne ide??
Szandi
Főnökasszony

2008.03.02. 18:02:23

kicsics írta:az egesz csapat egy kalap [auto_cenzúra] volt
mourimhoval jobb lesz???
Mivel már sokszor hangoztattad, hogy te a foci világában élsz, vélhetően mondták már neked a mentoraid, a saját kapusedződid, vagy valamelyik másik fejes, hogy a fociban igen fontos szerepe van az edzőnek is. :wink:
Ha eddig nem tudtad, nem kell megköszönnöd az infót, máskor is

Jaés, attól mert Angliában vagy, még írhatsz magyarul! :wink:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
kicsics
Jugador del Barça

2008.03.02. 14:48:01

en szemelyszerint nem szeretem mert s**fej de kit erdekel ha trofeakat nyerunk!
gudjhonsen,ezquerro,thuram,oleguer nem barca szintu jatekos!
bar thuram meg ugy ahogy jo hogy a fiataloknak peldat mutasson!bar nem sok fiatal vedonk van per pill
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.02. 14:47:28

szerintem a legeslegnagyobb probléma az, hogy az állandó rotálás miatt nincs olyan 2 meccs ahol ugyanaz a 11 ember állna ki, nem tudnak összeszokni, szerintem Frank-nak határozottan ki kell jelölnie egy kezdőcsapatot, és azt játszatni, mert amit most csinál, abból sose fog jó csapat kialakulni
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.02. 14:44:13

kicsics írta:az egesz csapat egy kalap [auto_cenzúra] volt
mourimhoval jobb lesz???
Vélhetően igen. Nem fejteném ki miért, ha van feles 30 perced akkor lapozgasd át a fórumot. Van egy szint, amire beállt Rijkaard és nagyon nem úgy néz ki immáron lassan 2 éve, hogy bármit is lépnénk előre. Amióta tavaly tavasszal elkezdődött a forma-hanyatlás, azóta nem tud semmi újat kitalálni. Attól, hogy Gudjohnsent játszatja középpályásként, attól nem lesz jobb semmi. És csak említettem egy példát, hogy milyen taktikai húzásokkal próbált újat dobni a mesterünk. Lehetne folytatni...

És a hangsúly nem Mourinhon van, hanem az új edzőn. Ettől még Mourinho lazán a világ 3 legjobb edzőinek egyike, taktikailag és motivációt tekintve simán világklasszis. De az eredményei magáért beszélnek. Lehet utálni, de a tény az tény.
kicsics
Jugador del Barça

2008.03.02. 14:39:36

az egesz csapat egy kalap [auto_cenzúra] volt
mourimhoval jobb lesz???
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.03.02. 14:31:18

kicsics írta:ez a kaosz yayaval se lett volna jobb!
edmilson nem jaccott rosszabbul mint a tobbiek!neki raadasul lehet kifogasa is szinte alig jaccott ebben az evben csoda hogy a labdat el talalta en ot egyaltalan nem okolnam!
Úristen...

"rijkaard kritikus a vereség után" - természetesen a játékosokkal... Magaddal szemben mikor leszel már kritikus, te idióta????
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.02. 14:11:56

kicsics írta:ez a kaosz yayaval se lett volna jobb!
edmilson nem jaccott rosszabbul mint a tobbiek!neki raadasul lehet kifogasa is szinte alig jaccott ebben az evben csoda hogy a labdat el talalta en ot egyaltalan nem okolnam!
egy kalap [auto_cenzúra] volt, nincs mit magyarázni.
kicsics
Jugador del Barça

2008.03.02. 14:09:36

ez a kaosz yayaval se lett volna jobb!
dali
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.02. 13:09:04

Én ma csak azért néztem be ide hátha azt olvasom lemondott végre ez a.....
Nem értem ezt az embert egy ilyen fontos meccsen nem Toureval felállni.A Celtic ellen nyugodtan pihenhetett volna,ha ezt nem látja elmebeteg,Frankünk ezek szerint az.Lehet úgy is ugyanez az eredmény,de meg se próbálni nem normális dolog.Vele igenis stabilabbak vagyunk elöl és hátul is.Melyik csapatnál van ilyen,hogy az eggyik legjobb formában lévö játékost fontos idegenbeli meccsen pihentetik?Eddig a türelmesebbek közé tartoztam,de már én is azt mondom el kell mennie,nem egy meccs ment el az ö érthetetlen döntései miatt. Új edzö új csapat kell :!:
SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
messi_90
Barça B

2008.03.02. 12:31:08

Ha nyerünk vmit a vezetőség nem fogja elküldeni Rijkaardot. Ha nem akkor viszont sztem biztos a távozása és jöhetne Mourinho. Ami olyan szempontpól jó lenne, hogy új fényt adhatna a csapatnak. Jó vezetőedző, biztos a csúcsig vinné a Barcát. De most értitek, vagy nyerünk vmit és marad Rijkaard, vagy nem nyerünk megint semmit(ami azért ilyen kerettel elég csúfság lenne), jön Mourinho. Nehéz dolgok ezek.:) Egy biztos: VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.02. 12:13:53

Rijkaard kezdem azt hinni, hogy direkt qúrja el ezeket a rangadókat. Esküszöm ilyen csapattal kiállni...Mi a pélóért kell egy Atletico ellen próbálkozgatnia? Ez olyan mint egy 3 futamon győztes Ferrarival úgy mész ki a következő futamra, hogy 32 fokban és tűző napon esőgumival indulsz, mondván miért ne? Rakta volna be a Levante ellen Edmilsont, azt akkor is hozzuk és hagyta volna ki a Valencia ellen Messit, ha már ennyire ki akarta hagyni, ott amúgysem tudtunk többet csinálni.

De ezt a meccset szépen eladta tegnap, haverjával a brazil Edmilsonnal és a védelmünkkel együtt. Gratulálok Frankie!
Replay
Director del Fútbol

2008.03.02. 10:36:55

Nyilván az egész csapat felelőssége a tegnapi eredmény, de akkor is el kellene már felejteni Edmilkát, Gudjohnsen-t, Presas-t...
Ezek a játékosok megbizhatatlanok, nem Barca-szintü játékosok, sokszor kulcsmomentumokban hibáznak (mint Presas tavaly a real ellen).
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.02. 09:21:24

Agüerora miért nem állitott rá egy embert. Nagyon jol lehetett tudni, h a legveszélyesebb támadó messze az Atleticoban. De nyugodtan vezethette rá a védőinkre a labdát, mikor meg már lendületben volt, persze, h nem lehetett megálitani :roll: Ugyanazt kellett volna vele csinálni, mint az ellenfél szokta a mi támadoinkal, pl. Ronaldinhoval. Mindig a nyakán lenni, amint megkapja a labdát szerelni, ha kell apró szabálytalanságokkal megálitani.
sasi1
Entrenador del Barça

2008.03.02. 09:21:15

noname írta: Utána elment Ten Cate, sikerült összhozni a világ legjobb! játékoskeretét, Franky még se ment velük semmire.
Kapott már elég halasztást!Már el kellett volna nyáron küldeni, de akkor belenyugodtam h maradt.Télen már el kellett volna küldeni hiszen nyilvánvaló volt h semmi se változott, nem voltunk képesek stabil teljesítményre.Ezzel szemben továbbra se akarják elküldeni...
:cry:
Ha te vagy az edző én meg a világ legjobb játékosai közül az egyik, a 10 társammal együtt, de én elhiszem, és tudom, hogy a világ legjobbjai vagyunk, akik mindent megnyertönk, és meg is nyerünk a jövőben is, és így is állok hozzá, akkor akár fejre is állhatsz, a bukás szinte biztos, ahogy láthattuk is..................
Azt meg, hogy Ten Cate mit csinált....................... :lol: :lol: :lol:
na......
Most komolyan.
Innen magyarországrol mi mit látunk abbol, hogy mit csinált ő, hogy a sikerekben mennyi volt az ő része, mennyi Rijkaardé, mennyi azoké a játékosoké, akik még nem hitték el akkor, hogy ők a legjobbak........:?: :?: :?:
Csak találgathatunk, aztán ennyi...............
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.02. 09:11:09

mindorokke_barca írta:egy az egyben az mondom mint sasi.... tulsagosan igazsagtalanok vagytok rijkaard-al szembeni idejott u h evek ota nem nyert semmit a csapat kiestunk bl elso koreben v alig csiptuk el epp a bl-t es rijkaard felhozta a csapatot .... mert akarki akarmit mondnem allt jol a szenank elotte.. nagyon nem...
Azt is tegyük akkor hozzá hogy Rijkaard sz@rt nem ért volna ha nem lett volna ott Henk meg Laporta.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.02. 09:09:17

aronba írta:Nekem köztes a véleményem. A MU azért soha nem volt icike picike klub.
Nem az MU-rol beszélek hanem ahol előtte volt csak éppen anevt nem tudom.... :wink:
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.02. 09:06:23

Nem nagyon bírom érteni, hogy amikor van két olyan konkrétan középcsatárunk mint Eto'o meg Henry, akkor miért játszanak a szélen, messze a kaputól, Dinho meg Messi meg bent középen?
Ez nagy baja a támadásainknak!
Én nem hibáztatom Frankyt Edmilka miatt sem, én is beraktam volna, mert bizony neki nem igy kellene játszania, ez tőle nulla volt, itt egyértelmüen a játékos a hibás! Egy eléggé gyengus Atma ellen pedig nem ártott volna a védelemnek is megfogni őket...
Hibázott Frank mert nem most kellett volna pihentetni Messit, vagy épp Henry lendületét megtörni még a Celtic eleni mecs után a padozással.
Emiatt a rotációs rendszer miatt van ott Benitez Poolja is ahol a bajnokságban.
Igen elgondolkoztató, hogy idén szeretnénk örülni egy BL vagy Bajnoki címnek, és jövőre is csalódhatunk 40 meccsből 30 után, vagy idén ne nyerjünk semmit, de a jövőben sikeresebbek lehetünk mondjuk Murinhoval?? Ami ugye szintén nem biztos...

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
noname
Llegenda del Barça

2008.03.02. 09:04:20

mindorokke_barca írta:egy az egyben az mondom mint sasi.... tulsagosan igazsagtalanok vagytok rijkaard-al szembeni idejott u h evek ota nem nyert semmit a csapat kiestunk bl elso koreben v alig csiptuk el epp a bl-t es rijkaard felhozta a csapatot .... mert akarki akarmit mondnem allt jol a szenank elotte.. nagyon nem...
Utána elment Ten Cate, sikerült összhozni a világ legjobb! játékoskeretét, Franky még se ment velük semmire.
Kapott már elég halasztást!Már el kellett volna nyáron küldeni, de akkor belenyugodtam h maradt.Télen már el kellett volna küldeni hiszen nyilvánvaló volt h semmi se változott, nem voltunk képesek stabil teljesítményre.Ezzel szemben továbbra se akarják elküldeni...
:cry:
A Fifa egy szégyen
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.03.02. 08:58:32

egy az egyben az mondom mint sasi.... tulsagosan igazsagtalanok vagytok rijkaard-al szembeni idejott u h evek ota nem nyert semmit a csapat kiestunk bl elso koreben v alig csiptuk el epp a bl-t es rijkaard felhozta a csapatot .... mert akarki akarmit mondnem allt jol a szenank elotte.. nagyon nem...
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.02. 08:56:06

Nekem köztes a véleményem. A MU azért soha nem volt icike picike klub, s az is igaz, hogy mikor nagy volt akkor is évekig nem nyert semmit, s még a BL csoportkört sem élte túl mindig. Kapott az edző hideget rendesen, a fenébe kívánta mindenki, emlékszek még néhány írásra. De azért maradt mert meg volt iránta a bizalom. Azért mert a Barca nem nyerne idén semmit még nem kellene vészharangokat kongatni. Volt hogy 6 évig semmit sem nyert?
Riijkard hjozott változást a csapatba a sikertelenség után, meg Dinho. Az lehet hogy már egyikük sem motivált annira mint mondjuk 2005-6-ban lehet hogy jót tenne nekik a váltás, de nem őket tartom a Barca másfél évnyi szenvedésének fő okainak. Vannak akik sokkal inkább megérdemelnék, hogy távozzonak.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.02. 08:39:56

barca99 írta:Hát ha ez a Celtic 2-t rúg nekünk itthon úgy, hogy mi egyet se tudunk, akkor meg is érdemeljük. Csodálkoznék, ha megtörténne. :)
Az 100 hogy megérdemelnénk.
De remélem ez nem fog megtörténni.Az lenne ám a szégyen.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.02. 08:35:04

Ez igaz sasi1, de Ferguson egy icike-picike kis csapattal lett bajnok, míg Rijkaardnak sikerült kiejtenie azt a klubbot amít eddig senki.
Ha ezek után nem ing meg a bizalom iránta akkor eláshatja magát a vezetőség.
Amugy szép kis zakót kaptunk idegenbe.A meccsrő a véleményem meg az hogy sz@r volt.
Lezárt