otomi írta:Abidal sztem is jó, bár néha lehetne egy kicsit lendületesebb, de sztem sokat dolgozik. Zambrotta már jóval lassabb sajnos. Milito és Puyol általában jó teljesítményt nyújt sztem és Marquez is jó. Zambrotta helyén el tudnám képzelni Daniel Alvest (minőségi váltás lenne). Kpályán nálam Xavi és Iniesta alap, szűrőben a védelem előtt Toure is jó. A két szélsőnk közül Messi alap, Ronaldinhoról változatlanul állítom, hogy már nem a régi és nem is lesz, így a helyére jöhetne vki! Hleb úgy hírlik érkezik az Arsenaltól, így mondjuk Iniesta helyén játszhatna, Andres pedig alkalmas lenne Ronaldinho helyén a játékra! Eto'o-t nem szabad eladni! A kispaddal már több gondom van: Giovani sztem nem Barca szint, Sylvinho nagyon sablon amit csinál, Thuram öreg. Edmilsont és Oleguert ingyen is adnám, csak vigyék:) Bojan az egyedüli, akit szintén nem szabad elengedni.
Abidal védekezésben jó, támadásban alig van jó labdája. Zambrotta sok butaságot csinál-eladott labdák, múltkori kezezés pl. Milito elég stabil, de a klasszisok verik egy az egyben, Puyol a legjobb hátul alap, bár tegnap ő is gyengén teljesített. Kpályán ha már 3 ember játszik, akkor egy meccsen sem hagynám ki Tourét(tegnap is ez hiba volt), én amúgy a 4 kp-s felállásra szavaznék, mert sokszor átrohannak minket. Giovani fiatal, Sylvinho szerintem cserének jó, ha ki kell támadni, akkor többet ér mint Abidal, tény h sokkal kevésbé stabil, mint a francia, de vannak jó beadásai pl. Edmilson, Oleguer tényleg semmit nem ér, Márquez is szűrőként jó csak , khv-ként bohózatba illő jelenetei vannak. Xavi és Iniesta alapemberek, Deco most haloványabb, Ronnie kezd feljönni, Messi, Eto'o szintén alapemberek, Henry is lehoz pár jó meccset.
Lehetne igazolgatni- hleb, stb. de semmi értelme. Egyszerűen nem jó ez a 4-3-3 sok csapat ellen, főleg ha Rijkaard még rosszul is rakja össze. + kevés a labda nélküli mozgás. Én nem a keretben látom a hibát. Az Atletico pedig lőtt egy mákos gólt, az megfogta a Barcát, így kaptunk még egyet, aztán jött egy kamutizenegyes és eldőlt a történet. Van ilyen, megérdemelték a madridiak a győzelmet.