Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha már itt tartunk, szerintem undorító, hogy ez a TV6 vagy Viasat6 vagy mi a bánat rátette a mancsát a Barca BL-meccseire. Tudomásom szerint jelenleg Magyarországon alig van olyan háztartás, ahol elérhető. K.rva pipa vagyok, mert nem látom a meccset, bár a múltkor is úgy oldottam meg, hogy az osztrák közszolgálatin megnéztem egy hosszabb összefoglalót (ott olyan is van, khm....), mert még akkor is csinálnak ilyet, ha nem az a főmeccs az adásban. Szóval, aki tudja, kapcsoljon az ORF1-ra.... Ott legalább a kivonatot láthatja.Victor_Valdes írta:siposdavid7 írta:Szasztok!
Nem tud valaki egy linket ahol lehet nézni az esti BL meccset?
Tudom h a TV6 közvetíti de nekem még nincs olyan csatornám.![]()
Előre is köszönöm!
Béke
Majd este Drigo ad egy csomót!siposdavid7 írta:Szasztok!
Nem tud valaki egy linket ahol lehet nézni az esti BL meccset?
Tudom h a TV6 közvetíti de nekem még nincs olyan csatornám.![]()
Előre is köszönöm!
Béke
Nah azt hogy kell?FCB_gábor írta:próbálkozz a rendszervisszaállítással, nekem mindig az az első hamár a vírus és egyéb kártékonyprogram keresővel nem jutottam semmireVictor_Valdes írta:....
Hát azért a klaszikus modellekkel mint pl a Kaiser 5 vagy a World Cup,Copa Mundial,nincs gond...az edzőmnek 8éve van meg...és semmi baja,pedig még bajnokikat is játszott benne.Nekem is ilyen telstarom van most, terem változatban. Nagyon kopik és kilyukadt a bal lábamnál az orra. Sok ilyen esetet láttam már, mégis megkísértett ez az adidas modell, olyan jónak tűnt. Soha többé nem veszek adidas focicipőt!
El kell,h keserítselek...pont ma játszottam benne(jobb lábamon Telstar voltNem, az nem, az előzőm az olyan, de ebben csak ez volt, én is gondolkoztam, hogy vajon a kitámasztásoknál ez mennyire okoz gondot, remélem lesz alkalmam kipróbálni kicsit vizes pályán, azon jobb összehasonlítási alapom lesz.
Nem, az nem, az előzőm az olyan, de ebben csak ez volt, én is gondolkoztam, hogy vajon a kitámasztásoknál ez mennyire okoz gondot, remélem lesz alkalmam kipróbálni kicsit vizes pályán, azon jobb összehasonlítási alapom lesz.Gomezinho írta:látom te gumisban utazolféléles nem volt?
Egyszerűbb, ha elmész egy márkaboltbamessi1918 írta:Na ha már cipő!
Szeretnék venni egy piros Adidas utcai cipőt!
Valaki nem tudja, hogy interneten lehet-e rendelni valahonnan?
szerk: ERRŐL lenne szó! Bárki, bármilyen ötlet!
Hmm érdekes, bár a teremcipő, meg a stoplis szerintem két külön világ, de akkor erre oda fogok figyelni, kössz. Nekem ezelőtt is adidasom volt, az bírta másfél évig, semmi károsodás nem volt rajta. Aztán elkezdett leválni a talpa az orránál, azzal még húztam fél évig, de most már nem akarom tovább. Ez a két év így is elég jónak mondható.Marci írta:Nekem is ilyen telstarom van most, terem változatban. Nagyon kopik és kilyukadt a bal lábamnál az orra. Sok ilyen esetet láttam már, mégis megkísértett ez az adidas modell, olyan jónak tűnt. Soha többé nem veszek adidas focicipőt!
Danikám, tegnap nem az 50 éves bíró seggét kellett volna nézni a 7-6-os meccsünk közben...Drigo írta:De a fehér az kényesebb ez a fekete ápol és eltakar, ráadásul focizni akarok benne, nem balettozniZozzy 5 írta:Szerintem jó vétel, bár fehérben mégjobb lenne
De a fehér az kényesebb ez a fekete ápol és eltakar, ráadásul focizni akarok benne, nem balettozniZozzy 5 írta:Szerintem jó vétel, bár fehérben mégjobb lenne