Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az esély megvan mindkét transferre, de ezt így még tényként nem lehet kijelenteni.Gomezinho írta:igaz az a hír hogy Zambrotta elmegy a Milanba és D.Alvest már megvettük a rádióban hallottam , reggel megdöbbentett de mondjátok igaz vagy nem?
haze71 írta:Nagy hiba volt leigazolni...
Minden játékost lefikázol a saját topicjába?haze71 írta:Nagy hiba volt leigazolni...
Hát azért őse nagyon akart a másodosztályban játszani. Így 30 körül.barca99 írta:Miért ne lenne? Ő anno maradni akart, csak pénzhiány miatt tőle is megváltak...
Egytetértek veled. Sztem ősem érzi magát túl jól itt. Az azért durva lenne ha a Milan-ba menne. Sztem a szíve a Juvéhoz húzza csak nincs "pofája visszamenni" az ex süllyedő hajóraLG írta:A jelenlegi keretből még mindig az a legjobb megoldás, ha ő a jobbhátvéd, de igazából nem sok vizet zavar. Már lassan két éve van itt, és igazából nem sikerült maradandót alkotnia. Nem illik bele ebbe a csapatbaNyáron én őt eladnám.
socio66 írta:
Hülyeségeket ne mondj már kérlek!Tavaly jol jáccott nagyon is!
emlékszek rá hogy a képes sport többször is beválogatta
a hétvége válogatottjába!Többször is irták rola hogy mien jo,
meg hogy milyen jol járt vele a Barca!! méghogy 0 volt! nézzél
már meg tavalyi meccseket vagy ujságokat! még gólokat is
lőtt,nem emlékszel a szép átemelős,teknikás góljaira? Jol cselezett,
szépen felfutott a támadásokkal,kivette a részét az összjátékból!
Ember!ilyenen ne vitatkozzunk már!Ezek tények!!
Sztem nem, mind2en gyengék voltak. Hiába volt 1-2 jó felfutásuk, ha hátul meg hiányoztak, mikor kellett. Nem csak emiatt az egy meccs miatt, de nem vagyok megelégedve a szélső védőinkel, 1átalán nem.kicsics írta:az egyetlen ember aki jol jaccott ma a vedelembol!
meg tan abidal de zambrotta torony magasan!
Nem mondtam hülyeséget. Tavaly ősszel a csapat leggyengébbje volt. Ha vki esetleg betudná irni milyen olyszájzatokat kapott megkoszonném, mert sztem elég beszédesHülyeségeket ne mondj már kérlek!Tavaly jol jáccott nagyon is!
emlékszek rá hogy a képes sport többször is beválogatta
a hétvége válogatottjába!Többször is irták rola hogy mien jo,
meg hogy milyen jol járt vele a Barca!! méghogy 0 volt! nézzél
már meg tavalyi meccseket vagy ujságokat! még gólokat is
lőtt,nem emlékszel a szép átemelős,teknikás góljaira? Jol cselezett,
szépen felfutott a támadásokkal,kivette a részét az összjátékból!
Ember!ilyenen ne vitatkozzunk már!Ezek tények!!
1. A világbajnok Zambrottáról beszélsz, aki az egyik legjobb szélsőjátékos még mindig a földkerekségen. Középpályán és védelemben egyaránt bevethető, Barcelonában nem kapja el a fonalat egy dolog. De ha régóta figyelnéd a pályáját, akkor nem mondanál ekkora baromságokat. Zambrotta a világ egyik legjobb jobb bekkje. Ha itt nem megy, az más okokkal magyarázható.kicsics írta:igaz nem jaccott rosszul de nallam kozel nem tartozik a legjobb jobb bekkek koze volt neki is nehany erdekes messze!
oleguer?
az ki?![]()
meg "jo" hogy serult legalabb nem hallani rolla!
amugy meg kezet foghatnak valdessal a ket szerencsetlen
Nekem van egy olyan gyanum hogy le fogunk csúszni Alvesről.gekkodan írta: Egy Daniel Alvesnél nincs jobb jelölt szerintem sem.
Hülyeségeket ne mondj már kérlek!Tavaly jol jáccott nagyon is!LG írta:Jaj már...tavaly mennyi lehetőséget kapottsocio66 írta:Talán mert ő nem szokott hozzá hogy kispados.....Honapokon át kezdő volt, 0 volt, de Rijkaard nem ültette le. Aztán átrakta 1-2 meccsen bal oldalra ott jobban ment neki, akkor volt 4-5 jo meccse, aztán megint semmi. Nem csoda, h padra került. Azota se tud semmit mutatni. Ugylátszik hiba volt neki Spanyolországba jönni, nem fekszik ez a foci neki.