Barça - Real, Real - Barça!
bocs hogy többször sikerült a hozzászólásom,nem szándékos volt
-
- Entrenador del Barça
Nálad a pont!cibuu írta:Nagyon nagy Realosnak tartom magam,mindenem a Real Madrid,mégis mélységesen elitélem azokat a Real szurkolókat akik szapulják a Barcelona-t.nyilván most sokan hülyének tartanak hogy ilyet mondok de megmagyarázom.nekünk nem ellenségünk a Barcelona,hanem ellenfél,és azér nem mind1,nem szabad utálkozni,gyerekes az hogy most vki csak azért utálja a másik csapatot mert az a Real vagy a Barca.
Én tisztelem a Barcelona-t,elismerem hogy ebben a szezonban jobb mint a Real Madrid,és a mai meccsen is jól játszott,csupán a Realnak sikerült több gólt rúgnia.
a 2004-2005 ös futballszezon egyik legjobb focimeccsét láthattuk,és a színvonalas meccs nem csak a Real játékának köszönhetö,hanem a Barca jó játékának is.
én aszt hiszem hogy nem a foci a legalkalmasabb dolog arra hogy egymás ellen fellépjünk,cselekedjünk ugy ahogy a régi ös Real és Barca szurkolok tették a foci legyen a középpontba,ne pedig az utálat,és a gyülölködés.csak ennyit szerettem volna.

Forca Barca
Nagyon nagy Realosnak tartom magam,mindenem a Real Madrid,mégis mélységesen elitélem azokat a Real szurkolókat akik szapulják a Barcelona-t.nyilván most sokan hülyének tartanak hogy ilyet mondok de megmagyarázom.nekünk nem ellenségünk a Barcelona,hanem ellenfél,és azér nem mind1,nem szabad utálkozni,gyerekes az hogy most vki csak azért utálja a másik csapatot mert az a Real vagy a Barca.
Én tisztelem a Barcelona-t,elismerem hogy ebben a szezonban jobb mint a Real Madrid,és a mai meccsen is jól játszott,csupán a Realnak sikerült több gólt rúgnia.
a 2004-2005 ös futballszezon egyik legjobb focimeccsét láthattuk,és a színvonalas meccs nem csak a Real játékának köszönhetö,hanem a Barca jó játékának is.
én aszt hiszem hogy nem a foci a legalkalmasabb dolog arra hogy egymás ellen fellépjünk,cselekedjünk ugy ahogy a régi ös Real és Barca szurkolok tették a foci legyen a középpontba,ne pedig az utálat,és a gyülölködés.csak ennyit szerettem volna.
- balboa7
- Entrenador del Barça
Az összefoglalo teljes mertekben igaz!Badi írta:http://kepfeltoltes.hu/050410/ns.JPG
Köszi
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

-
- Llegenda del Barça
ez a név még viccnek is rossz. biztos nem volt szomjas, aki csinálta.Badi írta:http://kepfeltoltes.hu/050410/ns.JPG
PUYOL-XAVI-INIESTA
Azt megértem, h a drukkerek uneplik csapatukat. Ma gyozott a Real, és a madritisták unnepelnek...
Vannak akik a Bernabeuban, vannak akik otthon a TV elott, vannak akik oriás kivetitok elott, vannak akik a neten madridos forumokon, és van 1-2 kis pocs aki Barcás forunokon rontja a levegot!
Ott van az a real funghi kolok, o is szokott ide járni, de nem szokta szidni a Barcát, és most sem veri magát mint a kis pocsok. Nekem akkor lett szimpi, mikor beszolt fingonal.
Az azért gáz, ha valakit már a tobbi Real drukker is szánalmasnak tart 
Vannak akik a Bernabeuban, vannak akik otthon a TV elott, vannak akik oriás kivetitok elott, vannak akik a neten madridos forumokon, és van 1-2 kis pocs aki Barcás forunokon rontja a levegot!

Ott van az a real funghi kolok, o is szokott ide járni, de nem szokta szidni a Barcát, és most sem veri magát mint a kis pocsok. Nekem akkor lett szimpi, mikor beszolt fingonal.

-
- Entrenador del Barça
Azt ne mondja meg mert még ha sokáig itt lesz és veri a nyálát elmegyek hozzá!LG írta:Házszám, utcarc írta:SZOLNOKLG írta:rc! elfelejtetted odírni a tartozkodás helyed, vajon miért![]()
csak hogy legyen vmi sikerélményed is mára![]()

Forca Barca
amúgy ti is jól kentétek grat..jól jül jáccottatok. főleg az a hipó reklám gyerek...az inyieszta...jó meccs volt, két szuper csapattal
-
- Barça B
Most minden reál drukker erre a győzelemre veri a [auto_cenzúra]? Sokra mentek vele mert úgyismi nyerjünk a bajnokságot. Ma jobb volt a réál, de már húzzatok a [auto_cenzúra] erről az oldalról és dicsekedjetek a saját oldalotokon
fcbfc.gportal.hu
FC Barcelona Fan Club
user posted image
FC Barcelona Fan Club
user posted image
szevasz rc testvér! aláztuk a barcát!rc for prez!!rc írta:SZOLNOKLG írta:rc! elfelejtetted odírni a tartozkodás helyed, vajon miért![]()
csak hogy legyen vmi sikerélményed is mára

Házszám, utcarc írta:SZOLNOKLG írta:rc! elfelejtetted odírni a tartozkodás helyed, vajon miért![]()

SZOLNOKLG írta:rc! elfelejtetted odírni a tartozkodás helyed, vajon miért![]()
radiradar írta:Rossz híreim vannak gyerekek....
A spanyol barátom szerint etoonak súlyaos térdsérülése van![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tudod ez néző pont kérdése
rc! elfelejtetted odírni a tartozkodás helyed, vajon miért

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ősszel még azt sem tudta,hogy mi az a foci,csak szerelmes lett bekembe,és reál drukkernek mondja magát.Maxi írta:Te tényleg nagyon ki vagy!rc írta: szeretnék én is boldog névnapot kívánni remélem ien sikerkben gazdag lesz a többi is
azt azért megkérdezem:ősszel hol voltál????????
Rossz híreim vannak gyerekek....
A spanyol barátom szerint etoonak súlyaos térdsérülése van

A spanyol barátom szerint etoonak súlyaos térdsérülése van

R.PÉTER
erre annyit mondok :Saviola írta:Erre a hszre büszke lehetsz.rc írta:nem is tuttam hogy a barca oan láma hogy ellenfél se kell ahhoz hogy kikapjonbalboa7 írta:Minket nem a real vert meg! Mi saját magunkat vertük meg, megint a helyzetekkel!
real
-
arsenal
lyon
- balboa7
- Entrenador del Barça
Ősszel 10kor volt a meccs azt már kiosztották a pizsit neki!Maxi írta:Te tényleg nagyon ki vagy!rc írta: szeretnék én is boldog névnapot kívánni remélem ien sikerkben gazdag lesz a többi is
azt azért megkérdezem:ősszel hol voltál????????
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!