2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szakadásnak is van több fajtája....(részleges teljes stb...)de addig nem tudják kideríteni amíg nem megy el a kórházbagrecki írta:Ha szakadás, az minimum 4-5 hét. De ez lehet akár Eto'o féle sérülés is, ami 3 hónap. Szóval bármit írnak a Mundón is, csak találgatnak. Án a legjobbat remélem, de a legrosszabbra számítok.
Szerk:
MOst mondta be a csóka, hogy SZAKADÁS, ráadásul ugyanazon a combján, mint régen. Szóval kb 1,5 -2 hónapra számítok...![]()
![]()
Figy ha most feláűlltunk vna cserecsapttal mint mondtatok vna????én tudom h ez mekkora egy .... mit rotál itt bl meccs van mennyen a francba stbstb...Gomezinho írta:Jólvan akkor ne Frenky bácsit hibáztassuk!Nem igaz hogy ennyire vakok vagytok ez a mcess már skóciában eldőlt!
tisztelet! MESSIDanka00792 írta:Ahogy láttam nem volt benne semmi szándékosság. És nem megrugta, hanem Messi lába vhogy "alágyürödött". Megesik.Dawe írta:Szerintem nem rijkard a hibás hanem az a mocsok skót aki megrugta.
JOBBULÁST!![]()
Messi ellen elkövetett szabálytalanság sem volt dúrva csak előtte messi roszul lépett ennyi....Ronaldinho&Barca írta:Nah 2. félidőben szépen Eto'o-t és Ronnit lehozni mielött ezek a favágó nyomorék focit utánzó semmirekelloök őket is felrugják!!!!
CSAK A BARCA!!!![]()
Ahogy láttam nem volt benne semmi szándékosság. És nem megrugta, hanem Messi lába vhogy "alágyürödött". Megesik.Dawe írta:Szerintem nem rijkard a hibás hanem az a mocsok skót aki megrugta.
igen.G-Jay írta:Mert 3-4 hét az olyan nagyon kevés?Badi írta:Najó akkor leírom mégegyszer, szép lassan, hogy Orbá.. öhm.. mindenki megértse
Az első jelentések szerint Messi 3-4 hetet hagy ki
siránkozás off.
ha meg pihenteti akkor meg azé h..lye!!Gomezinho írta:NA ennyit Franky zseniális rotálásáról! szégyen! miért nem egy iylen mecscen pihenteti inkább?
télleg nem unjátok mindenért franket hibáztatni? ha edzésen sérülne meg akkor is ő a hibás,hogy miért nem adott pihenőt neki arra a napra?Gomezinho írta:NA ennyit Franky zseniális rotálásáról! szégyen! miért nem egy iylen mecscen pihenteti inkább?
Mert 3-4 hét az olyan nagyon kevés? Szerintem az bőven komoly fordulatokhoz is elég egy bajnokságban...láthattukBadi írta:Najó akkor leírom mégegyszer, szép lassan, hogy Orbá.. öhm.. mindenki megértse
Az első jelentések szerint Messi 3-4 hetet hagy ki
siránkozás off.