Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy 5dodojoy írta:valaki számolta hány szöglet volt sorozatban?
De én most nem kritizálokmindorokke_barca írta:ha frank ott jatszatta akkor azt kritizaltatok....Ronnie-nak kellene középre bemenni.
ha frank ott jatszatta akkor azt kritizaltatok....Ronnie-nak kellene középre bemenni.
Am ez lett a baj ronaldoval h minnél előbb gyógyulást...Sztem nem mennyen el ez a szezon ne nyerjünk semmit ne jáccon nyárig 1 meccset se csak gyógyuljon meg a lába rendesen (mert még az előző sérülésséből sem épült fel teljesen ezek szerint) és jövőre sérülésmentesen nyerjünk meg mindentRonaldinho&Barca írta:Ahogy ismerjük Messit nem elsz az 1 egész hónap!!! Bár nemszabad elhamarkodni a gyógyulást de nagyon nagy szükségünk van rá!!
Mielöbbi gyógyulsát Messi!!!
Szard már le az Atletico meccset! Kit érdekel már??? Kikaptunk...kész. Nem Rijkaard aprította Messit hanem ezek a szaros skót kutyák!Gomezinho írta:az elvetemült biztos ezt mondja de itt az Atletico meccsen a hangsuly!Érted?
Persze, tudom, de rosszul kezdődik, ha már szakadásról van szó, nem egy sima húzódásról...danko94 írta:Szakadásnak is van több fajtája....(részleges teljes stb...)de addig nem tudják kideríteni amíg nem megy el a kórházbagrecki írta:Ha szakadás, az minimum 4-5 hét. De ez lehet akár Eto'o féle sérülés is, ami 3 hónap. Szóval bármit írnak a Mundón is, csak találgatnak. Án a legjobbat remélem, de a legrosszabbra számítok.
Szerk:
MOst mondta be a csóka, hogy SZAKADÁS, ráadásul ugyanazon a combján, mint régen. Szóval kb 1,5 -2 hónapra számítok...![]()
![]()