2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért az nem Ramos mesterrel volt még. Persze, elismerem, hogy, - nem csak Angliában - ti játsztátok a legszebb focit jelenleg Európában..LG írta:Attól h kupában lexartuk a meccset, a bajnokságban még oda-vissza ütve lett a Spurs. A játékos akit emlegetsz megint csak Ebué..ő csak 1 játékos. Angliában sok a favágó, de nem az Arsenalban, ott csak 1 van.
Akkor az Arsenal az akit a Tottemnam egy ötössel küldött haza, vagy otthon voltak?Benga írta: És az, hogy csak a Tottehamet tartod jó csapatnak, akkor az Arsenal mi?
Szerintem
Off: Aki Terryt lerugta, ő Ebué volt. Na őt én se szeretem, rendszeresek nála a durvaságok.Oleguer írta:Ez most nagyon nem ide vág... feleslegesozsimiki írta: Mert most csak a M.U.ról volt szó igaz![]()
![]()
Attól,h csak Tottenhamet bírod,még nem lesz favágó se a M.U.,se az Arsenal![]()
MUról és Arsenalról, ahol szerintem sokával találhatunk 'favágó' játékosokat. Példát is hoztam, pl Rooney játékát nembírom elviselni, talán Ibrához hasonlítanám csak. Arsenalban meg asszem valamelyi védő gyönyörűen fejberúgta Terryt. Az "gyönörű" volt. Ilyen apró momentumok miatt mondom hogy favágó az angol foci nagyrésze.
Azért egy lefutott Barca-Celtic, vagy egy két középcsapat meccsénél ez érdekesebb volt.Nem is értem hogy az AC "nyugdíjas" Milant mért adja a TV? Undorító focit játszanak, nem lehet megnézni a meccseiket. Inkább adták volna a Fener - Sevillat, vagy a mi meccsünket.
G.
Real Madrid-CshalkeMyStiQ írta:Először is grat a továbbjutásotokhoz!
Másodrészt pedig bízom benne, hogy HA továbbmegy a Madrid (ha nem verjük meg a Romát HAZAI pályán, akkor idén SEMMIT nem érdemlünk), akkor elkerüljük egymást.
Amúgy ha beigazolódik a papírforma (Chelsea, Real Madrid, Porto/Schalke(az 1-0-ás első meccs nagyon csalóka, itt nem tudok dönteni), Liverpool), akkor a következő párosításra számítok:
Real Madrid-Manchester United
Barcelona-Fenerbahce
Chelsea-Arsenal
Liverpool-Schalke/Porto
(Ha bejönne, akkor ígérem, hogy megosztom a lottószámokat is.)
Figinho írta:Zico szépen összerakta a Fenert.Nem tudom...talán nagy lett a mellény Dani Alvesnél(meglett a kára)de végülis a Sevilla már nem okozhat fejtörést senkinek(többek közt nekünk sem
)
És bárkitől kikaphatunk szépen. Ld. elmúlt 1.5 év. De egyetértek. Ettől még preferenciáink vannak...Rivaldo11 írta:Én máshogyan látom. Tény, hogy Jobb lenne egy könnyebb ellenfél, de bárkit kapunk, nem fog örülni nekünk, ebben biztos vagyok.
Bárkit megverhetünk.
Ez most nagyon nem ide vág... feleslegesozsimiki írta: Mert most csak a M.U.ról volt szó igaz![]()
![]()
Attól,h csak Tottenhamet bírod,még nem lesz favágó se a M.U.,se az Arsenal