Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem az volta problémája, hogy h lehet ámenezni arra, hogy nem nyerünk úgyse semmit...Nyárig marad Frank, utánna remélhetőleg nem, de nem kéne azért a csapat ellen szurkolni...DavidsNeD írta: Akkor fogsz majd sajnálkozni ha jövőre ugyan ilyen lesz a játék.
Ennek a csapatnak nem kellenek már címek. Rég nem az önbizalommal van a gond. Illetve igen, az h túl nagy.
Ámen? Rossz oldalon jársz Hombre!DavidsNeD írta:Ámen. Majd legalább Mourinhoval jövőre..Messiaskii írta:Ez a barcelona ugy ahogy van ki fog esni ! Ez tény ! Megvan irva !Ebben az évben sem nyerünk BLt ...
A porto vs schalke vagy fenert ha megkapjuk akkor elmondható, hogy nagyon jó a sorsolásunk( Bár azért okozhatnak meglepetést ezek a csapatok is). De a Manchesterrel nem kellene most összefutnunk:Djo lenne a manchester vagy a porto-schalke gyoztese vagy a fener!
az arsenalt viszont el kerulhetnenk!!
kicsics írta:kit kene kapni ellenfelnek?
jo lenne a manchester vagy a porto-schalke gyoztese vagy a fener!
az arsenalt viszont el kerulhetnenk!!
Nálam nem. A "csúcson kell abbahagyni" c. elmélet sokatmondó.Messiaskii írta:Azért azt nem mondanám, hogy elküldenék ha megnyerné a BL-tEnnek kevés a valószinűsége de ha megnyeri és véletlen a spanyol bajnokság is összejön azért nem menne el
Ezért lenne Riijkardnak jogos uccsó esély edzönek maradni . Nem ?
Mondom, nem kellene rögtön biztosnak lenni ebben. A celtic nem volt egy súlycsoport és lejátszott meccsre mentünk ma ki a gyepre. Ebből még nem vonható le, hogy a BL a fő célpont. Viszont Rijkaardnak mennie kell így is, úgy is.Messiaskii írta:Viszont az egyértelmű, hogyha bukjuk a BL-t Riijkardnak tuti mennie kell nemcsoda ezért tesznek fel mindent a BLre.
Ekkora barom még a holland sem lehet. Egyszerű példával cáfolom:Marci írta: A rotációs rendszer már a BL mellett van. Még úgy is hogy lefutott volt a meccs.
A rotációs rendszer már a BL mellett van. Még úgy is hogy lefutott volt a meccs.gekkodan írta:Ne igyunk előre. Talán 2-3 héten belül kiderül, hogy a csapat formáját és lehetőségeit tekintve melyik címre pályázik eséllyel. Ha a vezetőségnek lenne egy kis sütnivalója, akkor felállítaná a preferenciákat. Egy rosszabb forma esetén választani kell és ha a BL-re teszünk, akkor tudatosan, erre építve kell rotálni és felkészíteni.Messiaskii írta:Ez a barcelona ugy ahogy van ki fog esni ! Ez tény ! Megvan irva !Ebben az évben sem nyerünk BLt ...
Lehet, hogy túl sokat várok ösztönösen néha az edzői stábunktól?![]()
Két lovat nem fogunk megülni idén egyszerre, hármat meg még annyira sem. Ha egy címet adnának most, aláírnám gondolkodás nélkül.
Mielőtt megvitatnánk javaslom, hogy menj át a Rijkaard topicba, ott úgy 30 oldalon keresztül ezt vesézzük ki. Ha velem akarsz róla beszélni, ott össze tudod rakni a véleményem:)Messiaskii írta:De kérdés Mourinho kell ide ? Én kétségekkel vagyok teli :S Szerintem Riijkard is helyretudná pofozni a csapatot bár énis Mourinhonak adnám az irányítást, de nem rajta fog múlni vmi eggészen másDe nemtom mér vunk ien fosok :S
Hogyne. Ezért állapodtunk meg abban, hogy Rijkaard utolsó tavasza a csapatnál és nyáron Mourinho. A tényen nem változtat nemde?:)Messiaskii írta:Öhm erre azért rákérdeznék : 1,5 évig formán kívül lehet egy csapat ? Nem lehet hogy itt másról van szó ?gekkodan írta:A világ legjobb kerete, de formán kívül.
Öhm erre azért rákérdeznék : 1,5 évig formán kívül lehet egy csapat ? Nem lehet hogy itt másról van szó ?gekkodan írta:A világ legjobb kerete, de formán kívül.
Látod, ezért írunk hasonlókat, mert úgy látom, ugyanazon alapelvekből indulunk ki.gekkodan írta: Na ez az a pont, ahol nem vitatkozom. Mourinho kell ide, Rijkaardot még idén elviselem a padon. De nyáron kell egy új input.
Na ez az a pont, ahol nem vitatkozom. Mourinho kell ide, Rijkaardot még idén elviselem a padon. De nyáron kell egy új input.Messiaskii írta: váltani kell bár tudom hogy sokan sőt nagyon kevesen értenek itt egyet velem ha azt mondom nem ártana egy kis Mourinho , de azt mondom nem ártana. Hátha hozna egy kis olyan focit ami ennek a csapatnak kell :S Más kérdés, hogy én bízok de amikor messi lesérül tulajdonképp leblokkolok ha irtam hülyeségeket akkor bocsássatok meg ez a nagy MessiFanok átka :S
Támogatom. Csak egyetérteni tudok.lionelmessi19 írta:Ezt most inkább nem veszem magamra....
De ne haragudj meg, a hülye SEM von le következtetést egy jóformán tét nélküli visszavágóból.
Te se vedd magadra... bár lehet h nem csak a mai alapján mondod amit mondasz, de még úgy is nehezen érthető. Amúgy a legjobb 4ben ha ott vagyunk, már bőven sikeres a csapat. Persze más cél nem lehet a világ legjobb játékoskerete előtt, mint megnyerni, attól függetlenül hogy mennyi realitása van, illetve mennyit látunk jelenleg.